Плевен 159 - зимна тема

• 72 951
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
И по-добре да няма тротинетки онлайн 🤣 Градът се напълни с арогантни дрисльовци, които карат и скачат като ненормални и се държат ужасно

# 616
Момичета, къде ще ме посъветвате да отида за "преглед". Искам да си прегледам кожата, да разбера точно какъв тип е, какво е състоянието й, с какво и как да се грижа за нея.

И аз се интересувам също от такъв доктор, но май дерматологът се занимава също и с грижа за кожата. Жалко, че трябва да се иска направление, а може да не ти бъде дадено от личния лекар за такива абсурдни неща-според неговата преценка.

# 617
  • Разпиляна във въображението
Съгласна съм и на козметик, но той да има апаратура и да ми каже всичко, което искам да знам за кожата си.

# 618
  • Плевен
Здравейте!Някой може ли да ми даде телефон на автоинструктора Димитър Николов?Не се сещам и към коя автошкола работеше.Благодаря!

# 619
Здравейте,
Препоръчайте ми евтини таксита в Плевен, моля.

# 620
Мисля, че всички возят на една цена. Някой ако знае да каже.

# 621
Мисля, че всички возят на една цена. Някой ако знае да каже.
По-скоро имам притеснения да не ми откажат услугата за къси разстояния или да ме тарифират прекалено скъпо. Касае се за по-малко от 1 км разстояние, но съм с ограничена подвижност.
Благодаря за включването.

# 622
Цените са сходни при всички фирми.Не знам дали се бъркам,но мисля че Светлина са малко по-евтин вариант.Номерът им е 064 89 89.За цена не мога да кажа със сигурност,че е по-евтино,но съм много доволна от обслужването.Последно се возих преди около месец и тарифата беше 0.89/км

# 623
На "Светлина" шофьорите с маски ли са? Изобщо на коя фирма спазват мерките?

# 624
Не.Но и наистина не съм видяла досега таксиметров шофьор с маска.Но идват бързо по което и да е време на деня/нощта.Случвало ми се е и да ми помагат с багаж,както и с възрастна
трудно подвижна  жена.

# 625
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Препоръчайте ми учител  по математика за подготовка за НВО 7 кл. Ако е възможно с телефон или имейл.

# 626
Не.Но и наистина не съм видяла досега таксиметров шофьор с маска.Но идват бързо по което и да е време на деня/нощта.Случвало ми се е и да ми помагат с багаж,както и с възрастна
трудно подвижна  жена.
Благодаря!

# 627
Здравейте, има ли някой записан при тези педиатри? Имате ли мнение за някоя от двете? Благодаря!

# 628
Здравейте, може ли да препоръчате агенция за превод на документи с медицинска терминология?

# 629
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте, някой може ли да препоръча салон за микроблейдинг?

Общи условия

Активация на акаунт