Плевен 159 - зимна тема

• 72 958
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Fujitsu има в зора,наскоро си взехме midea от там и имаше и такъв.Другите марки не съм ги виждала,като обикаляхме и ние.

# 601
На ул. Сан стефано, от страната на ВИК съм виждала малък магазин за климатици  с Дайкин и Мицубиши, мисля че и Gree.

# 602
Момичета, разбрах, че в" Света Марина" извършват банд лигиране на хемороиди.
 Някой да има преки впечетления за лигиране в Света Марина?Насочиха ни към Стара Загора при д- р Матев, но розбрах, че д-р Балабанова и тя извършва лигиране с доплеров апарат и май клоня към нея.

# 603
Здравейте!
Има ли жени тук, които са родили във Втора клинична база при д-р Полина Василева?
Насочила съм се натам (от Велико Търново съм) и събирам мнения. Срещата ми с докторката е следващия месец, но ми се иска да събера още положителни отзиви.

Вариант Б ми е "Авис медика".

# 604
  • у нас
Познавам я и лично и професионално. Тя следеше втората ми бременност-от положителния тест до края. По стечение на обстоятелствата не беше в града когато раждах. Изключително позитивен и усмихнат човек,спокаен и уверен. В професионално отношение търси информация, интересува се от навостите и постоянно повишава квалификацията си. Сигурна съм че ще стане голямо име и я очаква блестяща кариера .

# 605
Здравейте!
Има ли жени тук, които са родили във Втора клинична база при д-р Полина Василева?
Насочила съм се натам (от Велико Търново съм) и събирам мнения. Срещата ми с докторката е следващия месец, но ми се иска да събера още положителни отзиви.

Вариант Б ми е "Авис медика".
Моето мнение може да е малко в страни от темата, но в Авис Америка напоследък масовата практика е секцио, със или без нужда, иначе материална база и грижата за бебето са на ниво (ходили сме неведнъж с малките човечета). А във Велико Търново нали стана завеждащ на АГ отделение доц. Стойков, който практикуваше в Плевен, на мен са ми го препоръчвали, когато бях бременна още 2016г.
За д-р Василева всичко от предишния коментар звучи повече от добре, дай Боже повече такива лекари! Лека бременност и раждане, сърдечно ви желая!

# 606
Аз съм раждала и двата пъти във втора клинична база, но при друг лекар.
На 200% препоръчвам раждане там заради специалистите.
И двете ми раждания бяха много проблемни,единия път за бебето, другия път за мен. Ако бях в някоя от частните клиники, можеше и да няма добър изход. Те просто нямат условия, апаратура и специалисти за спешни и сложни ситуации.

# 607
Д-р Василева следи бременността ми от началото до края. Страхотна е, винаги усмихната, внимателна, обяснява подробно и отговаря на всички въпроси. По време на раждането също е голяма подкрепа. Следваща бременност живот и здраве пак планирам да следя при нея.

# 608
Здравейте. Може ли да препоръчате добър невролог за Плевен. Става дума за дете. Благодаря!

# 609
  • Разпиляна във въображението
Момичета, къде ще ме посъветвате да отида за "преглед". Искам да си прегледам кожата, да разбера точно какъв тип е, какво е състоянието й, с какво и как да се грижа за нея.

# 610
Здравейте. Може ли да препоръчате добър невролог за Плевен. Става дума за дете. Благодаря!

Д-р Стоянова в 3-то ДКЦ.

# 611
Здравейте, къде в Плевен продават тротинетки, търся конкретна Byox 3 в едно! Благодаря предварително!

# 612
Някой има ли телефона на доктор Александър Любенов, акушер-гинеколог от Света Марина? Благодаря предварително!

# 613
Здравейте, къде в Плевен продават тротинетки, търся конкретна Byox 3 в едно! Благодаря предварително!

Нашата я купихме от магазина за играчки на старата главна, който е след магазина за дрехи Грация.

# 614
Благодаря ще проверя, онлайн никъде няма!

Общи условия

Активация на акаунт