Плевен 159 - зимна тема

• 73 127
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, мамчета! Може ли да ми препоръчате добър психотерапевт? Става въпрос за паническо разстройство.
Благодаря предварително!
Потърсете в Институт за психично здраве и развитие.

# 481
Къде в Плевен правят премахване с лазер на висящ папиломи (брадавица) на клепача на окото?
Последно време порасна и много пречи, и дразни. За мъжа ми е.

# 482
Здравейте! Има ли някоя дама, която си е правила микроблейдинг при Иваничка Нешева?

# 483
  • Плевен
СПЕШНО!!! СПЕШНО!!!
Търся учител по математика за 6 клас, защото дъщеря ми е застрашена от оставане на изпит.
Ходихме при много добра учителка, но няма часове.

# 484
  • Някъде там
Моля за препоръка за добър стоматолог ендодонт, имаме ли такъв в града?

# 485

Соня Стефанова ( не съм сигурна за второто име ) , кабинета и е зад мола на гарата.  Като се тръгне от мола в посока колелото, точно зад него има един бял блок на 3-4 етажа.

# 486
  • Някъде там

Соня Стефанова ( не съм сигурна за второто име ) , кабинета и е зад мола на гарата.  Като се тръгне от мола в посока колелото, точно зад него има един бял блок на 3-4 етажа.
Благодаря, ендодонт ли е?

# 487

Соня Стефанова ( не съм сигурна за второто име ) , кабинета и е зад мола на гарата.  Като се тръгне от мола в посока колелото, точно зад него има един бял блок на 3-4 етажа.
Благодаря, ендодонт ли е?
Да, поставя брекети и алайнери също доколкото знам.

# 488
На сайта няма написана специализация. Потърсих, защото името не ми е познато, Заркова и Кирилов съм ги чувала, но въпросната стоматоложка за пръв път. С което нищо не искам да кажа, просто нова за мен информация, че и тя е в тоя екип.

# 489
Здравейте, можете ли да ми препоръчате шофьорски курс? И горе-долу как вървят цените, в нета виждам много различни цени, струва ми се, че някои оферти са фалшиви. Каква сума е нормална?

# 490
Здравейте, можете ли да ми препоръчате шофьорски курс? И горе-долу как вървят цените, в нета виждам много различни цени, струва ми се, че някои оферти са фалшиви. Каква сума е нормална?
Зависи.Аз платих 650лв само за часовете.Отделно платих теорията,изпитите и БЧК-то.Курсовете карах при Спас Златков,но имам познати с добри отзиви от Вили.

# 491
Здравейте, момичета! Извинявам се, че нахлувам в темичката ви. Може ли да ми дадете препоръки за добри ендокринолози в града?  Искам да заведа баща ми, който е с диабет, при специалист, който ще му обърне внимание.
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 492
Нагласи си хилядарка за курса,толкова излезе на племенника,доволен беше от инструктора.Искрен някой си,ако искаш ще го питам за фамилията и школата.

# 493
Все още не съм решила кога ще започна, но ще е скоро Simple Smile

# 494
Здравейте, момичета! Извинявам се, че нахлувам в темичката ви. Може ли да ми дадете препоръки за добри ендокринолози в града?  Искам да заведа баща ми, който е с диабет, при специалист, който ще му обърне внимание.
Благодаря! Flowers Hibiscus

Генов в Авис медика, ако сте с направление ще ви дадат час след около 3-4 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт