Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 9

• 57 235
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Честит празник момичета, много здраве и успехи, а на чакащите момичета пожелавам само две розови чертички.Heart

# 511
Честит празник момичета, пожелавам здраве и сбъднати мечти на всички !

# 512
Честит празник! Бъдете здрави и благословени! Само положителни резултати пожелавам на всички!

# 513
Светли празници, момичета! Сбъдване на най- съкровенната мечта! Може би някоя от вас е в контакт с клиниката в момента и може да сподели дали има някаква прогноза кога ще се възстановят процедурите? Хубав ден!

# 514
redberry, преди около седмица се чух с едната координаторка ... и те са в изчакване не знаят Sad

# 515
Ако нямаш някакви мутации и го вземаш само превантивно, няма причина да не можеш да го замениш с клексан.

# 516
Да, да, знам, имам и мутации и предпочитам Оксапар, защото не получавам нито обриви, нито буци. В краен случай ако не мога да намеря, ще
продължа с клексан.

# 517
От това което намерих в нета се вижда, че няма разлика между двете, просто оксапар е турския вариант на клексан и е много по евтин.

# 518
Момичета, някой има ли информация, кога Бахчеджи ще започнат отново процедури. В България процедурите почнаха, може би и в Турция ще почнат скоро.

# 519
Момичета, някой има ли информация, кога Бахчеджи ще започнат отново процедури. В България процедурите почнаха, може би и в Турция ще почнат скоро.

Здравейте,вчера си писах с Хафизе. Каза,че след 15 май,а може и в началото на юни. Ако има нещо ново,каза че ще ме информора.

# 520

Здравейте,вчера си писах с Хафизе. Каза,че след 15 май,а може и в началото на юни. Ако има нещо ново,каза че ще ме информора.

Здравейте момичета, и аз днеска се чух с една от координаторките и тя ми каза същото че нямат информация кога ще почнат най рано и аз вече нямам търпение и искам най скоро време да почнеме процедура,

# 521
мен ме притеснява, че те и да почнат процедури с тези затворени граници и 14 дневната карантина не можем да стигнем до клиниката

# 522
Според мен ако не отпадне карантината -14
дневната скоро,то поне трябва тези,които правят ин витро в друга държава да не ги засяга ,защото все пак ние за един месец имаме минимум 3,4 ходения. Така няма как пълноценно  да проведем процедурата. Ако не го направят,првдлагам да измислим нещо по въпроса. Някакъв мейл да изпратим ако трябва до здравния министър,защото тук е достъпно,но тези катк нас,които правим там и които не можем да чакаме дълго. Все пак и пари се дават и надеждите ни,и търпението ни. Дано да отворят слвд 15 май и пеи нас поне за ин витео в чужбина да не ни слагат под карантина. Защото то така може да продължи и до догодина,това ознапава,че няма как да наоравим процедурата. Извинявам се за дългия пост. Бъдете позитивни!

# 523
Тя карантината важи както към момента за Бг, така и от Турска страна.

# 524
Ох и аз на това се надявам да отменят тая карантина ама чесно казано след 15 май трудно вярвам това да стане

Общи условия

Активация на акаунт