Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 9

• 57 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Тя карантината важи както към момента за Бг, така и от Турска страна.
Не знан там как е,дали те слагат под карантина като си за лекар,защото има понзнати,които са ходили на лекар дори сега тези 3 дни,в които беше затворена. Но за тирове и за хора,които отиват за лечение еюбеше отворено,едвали са останали 14 дни под карантина там. Въпроса е тук,слвд като се върнвш слвд преглед в клиниката да не оставят 14 дни. Товва мо беше мисълта.

# 526
Според мен ако не отпадне карантината -14
дневната скоро,то поне трябва тези,които правят ин витро в друга държава да не ги засяга ,защото все пак ние за един месец имаме минимум 3,4 ходения. Така няма как пълноценно  да проведем процедурата. Ако не го направят,првдлагам да измислим нещо по въпроса. Някакъв мейл да изпратим ако трябва до здравния министър,защото тук е достъпно,но тези катк нас,които правим там и които не можем да чакаме дълго. Все пак и пари се дават и надеждите ни,и търпението ни. Дано да отворят слвд 15 май и пеи нас поне за ин витео в чужбина да не ни слагат под карантина. Защото то така може да продължи и до догодина,това ознапава,че няма как да наоравим процедурата. Извинявам се за дългия пост. Бъдете позитивни!

Напълно съм съгласна... Те не са наясно в детайли със самия процес инвитро - стимулация, пункция и трансфер... Като се обясни начина на работа, нуждата от следене, пътуване, в двете посоки през няколко дни и т.н, може да се влезе в положение. Особено важно е за нас по-големите жени, при които не е възможно отлагане и на които надеждите са буквално в следващата една или две години, за работа със собствени яйцеклетки.. Ако бях по-малка, не бих се притеснявала особено... Все ще дойдат добри дни, случая обаче е различен...

# 527
На мен днес ми е 1 ден на цикъл, трябвале да се обадя за подготовка за ЗЕТ. За жалост няма да е този месец, смятат, че до края на май нещата ще се раздвижат. А мен времето определено ме притиска 😢
И да се възползвам да попитам момичетата със ЗЕТ- налагало ли ви се е да     Отложите трансфер заради недостатъчно добра лигавица и колко см се смята за добра такава?

# 528
На мен днес ми е 1 ден на цикъл, трябвале да се обадя за подготовка за ЗЕТ. За жалост няма да е този месец, смятат, че до края на май нещата ще се раздвижат. А мен времето определено ме притиска 😢
И да се възползвам да попитам момичетата със ЗЕТ- налагало ли ви се е да     Отложите трансфер заради недостатъчно добра лигавица и колко см се смята за добра такава?

Моята лигавица беше 8,5 мм 5 дена преди ЗЕТ и докторът каза, че е супер и преминахме към трансфер.

# 529
Здравейте,  до колкото разбрах от приятелки, към средата на май месец мислят да почват с прегледите и към юни вече ин витро леченията.
Да ви се похваля, че вече много тежа и почти не мога да спя, но издържам. Simple Smile

# 530
Скоро чух, че са говорили за пътуването и лечението в Турция на онкоболни, може да измислят нещо подобно и за ин витрото и дано.

# 531
Здравейте, момичета,
Влизам само за да се похваля и да ви дам надежда. И така, след 5 стимулации и 5 трансфера (4 в Мемориал и 1 в Бахчеджи), 2 аборта, множество оперативни интервенции, генетични изследвания е хиляди инжекции, преди няколко дни се роди нашият син. Безкрайните ни благодарности са за др.,Емре Тургут и Севда Кълъч.
На всички вас ще кажа само едно- не се отказвайте докато имате сили и възможности.Не губете надеждата и чудото ще се случи при всяка от вас.
Успех🤗

# 532
Радвам се за вас! Честито! Нека повече добри новини чуваме!

# 533
Prettywoman18, честито!!!  Simple Smile
Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!

# 534
.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 18:46 от Repichka123

# 535
Честитооо!

# 536
Честитооо,неска все повече такива коментари да се четат.

# 537
Честито, Prettywoman18! Благодаря за надеждата, която давате на всички поели по тоя път. Съдейки по написаното, не Ви е било никак лесно, но най-важен е крайният резултат. Бъдете здрави и много щастливи!

# 538
Много щастие ви пожелавам и аз честито Simple Smile  Prettywoman18 , дано най скоро време и аз да мога да забременея с нетърпение очаквам да почна стимулация!

# 539
Честито ! Радвам се да чета хубави новини през този труден период за всички.

Общи условия

Активация на акаунт