Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 9

• 56 570
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Според мен също бързо ще се раздвижат нещата, в Турция се извършват много медицински услуги, не задължително животоспасяващи и не само на пациенти от България, така че ще имат интерес да намерят решение от турска страна. Ситуацията е много динамична и мисля, че скоро ще има яснота. За пореден път трябва да имаме малко търпение. Знам, и на мен ми е писнало да го чувам... Желая кураж!

# 556
Не знам какво ще се раздвижи след днескашните новини за карантината

# 557
https://www.gramofona.com/obshtestvo/turciya-otvarya-granicata-s … lgariya-ot-1-yuni

Дано скоро да можем да пътуваме безпроблемно

# 558
Момичета, до колкото разбрах от другата седмица пациентите с по-сериозни заболявания ще могат да минават граница, на която срещу заплащане ще им се прави COVID тест.

# 559
Дали става дума само за пациенти, които са почнали процедури или са били на преглед преди Пандемията? Ние не успяхме да идем на преглед заради вируса, направихме само онлайн консултация. Ще можем ли да пътуваме и ние като пациенти със сериозни  заболявания:(

# 560
http://focus-news.net/news/2020/05/16/2774067/turtsiya-shte-prop … -za-lechenie.html
Изброени са областите, но не виждам репродуктивната да е посочена Sad

# 561
Според това, което е описано не знам дали ще се впишем. Аз лично малко се отчаях, защото мисля, че за нас не става. Дано да греша.

# 562
Да, това писах, че не влизаме Sad
Някой чувал ли се е с координаторките ( да не им пиша и аз), има ли ново инфо при тях?

# 563
Да, това писах, че не влизаме Sad
Някой чувал ли се е с координаторките ( да не им пиша и аз), има ли ново инфо при тях?

Здравейте, аз скоро си писах с една от координаторките която ми каза че и те нямат информация и чакат. Дай Боже да е най скоро време за ново и хубаво инфо...

# 564
Ох, наистина е много кофти. Нямам търпение да започнем вече лечение наистина, побъркала съм се да следя новини.

# 565
Момичета, това е решение от турска страна.Те са определили хора с какви проблеми ще могат да се лекуват за момента.

# 566
Здравейте! Днес слушах по радиото,че евентуално от 1 юли ще се пътува в граничните ни страни,без 14 дневна карантина. Надявам се наистина да е така.

# 567
  • София
Здравейте, някоя от вас да се е презапасила с Прогестан?

# 568
Здравейте! Днес слушах по радиото,че евентуално от 1 юли ще се пътува в граничните ни страни,без 14 дневна карантина. Надявам се наистина да е така.

Други казват 1-ви юни, май няма точна информация все още.

# 569
Момичета, само едно искам да ви кажа - Не се отказвайте !! В събота гушнах най-прекрасното същество на света ! Благодаря на Господ, че ме дари с такова щастие. Толкова съм благодарна на др Карликая и целият екип на клиниката, че няма как с думи да опиша всичко, което усещам ! Пожелавам го на всяка жена, която желае да бъде майка !

Общи условия

Активация на акаунт