До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 835
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
В Бс до колкото ми е известно само в ин Витро центъра в УМБАЛ Бургас при Душепеев!Но бягайте далеч от там -само ще си дадете парите.

# 121
Здравейте, момичета! Виждам, че предимно коментирате за следене на бременост, но някоя от вас може ли да ми препоръча наистина добър специалист в Бургас (предпочитам да е жена!), който да успее да се пребори с бактерии/гъби, получавани предполагам на стресова основа? Ще съм ви много благодарна!
Поздрави!

# 122
  • Across the Multiverse
На мен Мануелян ми помогна доста бързо и ефективно с такъв проблем. Преди това няколко пъти ги борих с различни лекарства, изписвани от различни лекари - все неуспешно и се появяваха пак ...

# 123
Здравейте, момичета! Виждам, че предимно коментирате за следене на бременост, но някоя от вас може ли да ми препоръча наистина добър специалист в Бургас (предпочитам да е жена!), който да успее да се пребори с бактерии/гъби, получавани предполагам на стресова основа? Ще съм ви много благодарна!
Поздрави!

Др-Татарова 👍

# 124
Привет,момичета.Моля,дайте координати на добър ендокринолог в Бургас,които да е запознат със показателите при бременност?
Благодаря ви предварително.

# 125
Привет,момичета.Моля,дайте координати на добър ендокринолог в Бургас,които да е запознат със показателите при бременност?
Благодаря ви предварително.

Здравейте , препоръчвам със две ръце   
 д-р Великова . Simple Smile

# 126
Здравейте,момичета!
Имам тромбофилия ако има някое момиче с моя проблем ако може да ме посъветва за добър гениколог в Бургас за следене на бременност ?
Благодаря предварително ☺

# 127
  • Сливен
Здравейте,момичета!
Имам тромбофилия ако има някое момиче с моя проблем ако може да ме посъветва за добър гениколог в Бургас за следене на бременност ?
Благодаря предварително ☺
Татарова или Мануелян

# 128
Можете ли да ми препоръчате добър доктор  за 3та фетална морфология? Била съм при Мануелян и д-р  Стоилов от Пловдив, който идва в Бургас.
Казаха ми за Троянчев, имате ли впечатления?

# 129
  • Бургас
Аз ходих и на трите при Троянчев и съм доволна.

# 130
Аз ходих и на трите при Троянчев и съм доволна.
Каква е цената? Обстойно ли преглежда? Този от Пловдив малко ме "претупа" на 2-та ФМ.

# 131
  • Бургас
80 лв е прегледа. Оглежда всичко и обяснява какво гледа. Ако имаш въпроси накрая отговаря спокойно и изчерпателно.

# 132
Jeni Kirova
Изобщо не се захващай с бургаски ендо. Аз ходя до Варна. Тук.ме наблъскаха с хормони преди да забременея,а е нямало нужда

# 133
Можете ли да ми препоръчате добър доктор  за 3та фетална морфология? Била съм при Мануелян и д-р  Стоилов от Пловдив, който идва в Бургас.
Казаха ми за Троянчев, имате ли впечатления?
Аз съм доволна от Троянчев, но не виждам смисъл за трета да ходите при него. И Мануелян ще ви свърши същата работа. Разликата е в цената, при него е по-евтино и той дава диск. Има хубава апаратура,аз съм му писала имейл, чете ги и отговаря на въпроси.

# 134
Добра жена - гинеколог за преглед и махане на спирала?

Общи условия

Активация на акаунт