До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 772
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Момичета малко страничен въпрос.Какво ви е мнението за лабораторията на 3 та поликлиника.Интересуват ме микробиологичните изследвания и изследванията за инфекции.Може ли да се разчита на резултатите?
Да, абсолютно, само там си пускам. Изключително прецизни и точни резултати.

# 256
Благодаря!

# 257
Момичета, някой да е ползвал паричната помощ от Община Бургас за инвитро процедури? Интересува ме какво точно финансират и какви са документите? Може и на лично съобщение да ми пишете!

А за добър гинеколог, мога да препоръчам Кироваков но при него е лудница и претупва, Гамишем (слага точни диагнози) и също д-р Веселина Костова, която споделя един кабинет с д-р М. Мануелян (мила, любезна, знаеща). За по специфични случаи, проблеми със забременяване само инивтро клиника в София,  за евентуални операции Пловдив или София.

# 258
За Неделковски, има час чак за 16.02., през супердок трябва ми възможно най скорошен, че ми е спешно. Вие как и на кой телефон си записвате часовете?
 Трябва ми лекар, който максимално бързо да се справи с enterococcus faecalis. Ако някоя от вас е имала подобно нещо, моля да ми каже при кой се е лекувала.
От супердог .Понякога някой се отказва от часа си .Следи от време на време в системата за по ранен час

# 259
Д-р Неделковски работи не само към ДКЦ, а и във болницата като дава дневни и нощни дежурства. Там не се чака и може да ви прегледа веднага ако е на смяна или не е в операция.

# 260
Къде мога да намеря Неделковски за да ме прегледа без час, че свободен час скоро няма, а ми е спешно?

# 261
  • Бургас
В отделението на болницата, когато е на смяна.

# 262
Кой лекар препоръчвате за вземане на микробиология : Габровска или някой от поликлиниката Бургасмед / Недялков ски или Козовски / ?
Благодаря !

# 263
Винаги бих се доверила на д-р Неделковски!

# 264
В отделението на болницата, когато е на смяна.
[
В повечето случаи когато е дежурен вика негови пациенти ,с които се е уговорил и се чака.

# 265
Аз следих бременност при Д-р Мануелян и съм много доволна от нея.
Трябваше да избирам накрая при кого да раждам и се насочих към Татарова уж след много добри отзиви на познати и 2-3 седмици преди да родя се отказах от нея.
Много студен човек, нищо не обяснява, не можа да види пола на бебето/сигурно е трудно в 9-тия месец предвид размерите/, почти ми се скара, как съм щяла да раждам нормално като ме боляло при прегледа за разкритие😳 Представяте си колко й трябва на една бременна жена с първо раждане да чуе подобни думи, вместо да получи насърчение и подкрепа.. та държанието й за мен е отвратително грубо.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 22:42 от Intense cafe

# 266
Трябваше да избирам накрая при кого да раждам и се насочих към Татарова уж след много добри отзиви на познати и 2-3 седмици преди да родя се отказах от нея.
Много студен човек, нищо не обяснява, не можа да види пола на бебето/сигурно е трудно в 9-тия месец предвид размерите/, почти ми се скара, как съм щяла да раждам нормално като ме боляло при прегледа за разкритие😳 Представяте си колко й трябва на една бременна жена с първо раждане да чуе подобни думи, вместо да получи насърчение и подкрепа.. та държанието й за мен е отвратително грубо.
И накрая при кого родихте Simple Smile

# 267

При Д-р Лазарова в Окръжна болница. Тя беше на смяна. 6 часово раждане, предизвикано, но не насилваше нещата и се разминах само с 4-5 външни шева за бебе над 4 кг..

# 268
Трябваше да избирам накрая при кого да раждам и се насочих към Татарова уж сл9ед много добри отзиви на познати и 2-3 седмици преди да родя се отказах от нея.

При Д-р Лазарова в Окръжна болница. Тя беше на смяна. 6 часово раждане, предизвикано, но не насилваше нещата и се разминах само с 4-5 външни шева за бебе над 4 кг..

В началото на тази седмица бях при д-р Мануелян за установяване на бременност. 9-та гаст.седмица, всичко нормално, чухме сърцето, вече има и плацента...записах си час за след 3 седмици за първи скрининг тест, но днес ми се зацапа леко бельото и съм притеснена...незнам дали утре да ходя да тъся лекар по болниците, или да изчакам понеделник и да се обадя на нея. Все още не съм избрала кой да следи бременноста ми, но по-скоро искам да остана при нея, усетих я много много добре. Чудя се все пак дали да не отида на преглед в Дева Мария или някъде другаде...просто за по-сигурно.

# 269
  • Бургас
Аз на твое място бих отишла в Девата на един преглед.
Може да е нещо безобидно, но ще ти е по-спокойно, като те види лекар.
На мен ми се случи в 8 г.с и ми изписаха Дуфастон до 13 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт