До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 768
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
Препоръчайте ми, моля, гинеколог в Бургас, но не за бременност, а за проблеми с вагиналната флора - да не ме претупа, а да ми пусне всички видове необходими изследвания.
Благодаря!
Доктор Димитров Транспортна болница.

# 241
  • Бургас
След профилактичен преглед без оплаквания точно при д-р Димитров, лекувах флора и фауна 2 години! Колкото и да е хвален, доста си патих заради него...

# 242
Препоръчайте ми, моля, гинеколог в Бургас, но не за бременност, а за проблеми с вагиналната флора - да не ме претупа, а да ми пусне всички видове необходими изследвания.
Благодаря!
Др.Мануелян
Или д-р Костова, която работи в кабинета на д-р Мануелян. Много е внимателна и обяснява.

# 243
  • София
След профилактичен преглед без оплаквания точно при д-р Димитров, лекувах флора и фауна 2 години! Колкото и да е хвален, доста си патих заради него...

И аз по принцип последните години при Димитров ходя, но последния път точно от него останах малко разочарована, претупа ме като че ли и не се отнесе достатъчно сериозно към оплакванията ми.. Та затова попитах за друг...
Благодаря за отговорите!

# 244
  • Бургас

И аз по принцип последните години при Димитров ходя, но последния път точно от него останах малко разочарована, претупа ме като че ли и не се отнесе достатъчно сериозно към оплакванията ми.. Та затова попитах за друг...
Благодаря за отговорите!

Аз съм доволна от д-р Павел Добрев, търсех си лекар, при когото няма наплив от бременни и с който можем да следим проблеми разни, които не са свързани със зачеване, бременност и раждане, че по този въпрос приключих Simple Smile.

# 245
Здравейте,
Последната ми менструация беше на 20.11.2020, правих си два теста - положителни, но още не съм ходила на лекар. Взех направление от личната си лекарка за установяване на бременност и мисля да се запиша при д-р Кироваков и ако всичко е ОК да ходя при д-р Мануелян за задължителните скринингии. Може би този път ще е по-особено, предвид възрастта ми - 38г.  Първата ми бременност мина с 1 ФМ мисля че беше в 3 месец...беше преди 8 години и съм забравила.  Знам, че говоря и мисля така все едно всичко вече е ясно, а дори не съм ходила на лекар, но така го усещам и понеже сега ми е по-лесно да споделя с непознати, реших тук да разкажа. Моля Ви за съвети, коментари и опит!
Мислите ли, че изборът ми е адекватен и според Вас дали е възможно да се избере акушерка за раждането, или те си вървят пакет с лекарите?
Благодаря Simple Smile

# 246
Здравейте,
Последната ми менструация беше на 20.11.2020, правих си два теста - положителни, но още не съм ходила на лекар. Взех направление от личната си лекарка за установяване на бременност и мисля да се запиша при д-р Кироваков и ако всичко е ОК да ходя при д-р Мануелян за задължителните скринингии. Може би този път ще е по-особено, предвид възрастта ми - 38г.  Първата ми бременност мина с 1 ФМ мисля че беше в 3 месец...беше преди 8 години и съм забравила.  Знам, че говоря и мисля така все едно всичко вече е ясно, а дори не съм ходила на лекар, но така го усещам и понеже сега ми е по-лесно да споделя с непознати, реших тук да разкажа. Моля Ви за съвети, коментари и опит!
Мислите ли, че изборът ми е адекватен и според Вас дали е възможно да се избере акушерка за раждането, или те си вървят пакет с лекарите?
Благодаря Simple Smile
Личното ми мнение е, да избегнете Кироваков. Не че не е добър лекар, но пациентките според мен му идват в повече. Това пренатоварване води до недоглеждане.

# 247
Здравейте,
Благодаря Simple Smile
Личното ми мнение е, да избегнете Кироваков. Не че не е добър лекар, но пациентките според мен му идват в повече. Това пренатоварване води до недоглеждане.

Мислих си го...но добрите специалисти в града не са много и сигурно всички са претоварени. Вие кой бихте ми препоръчали? Нещо за тази клиника на д-р Стайков някой чувал ли е?

# 248
Здравейте,
Благодаря Simple Smile

Мислих си го...но добрите специалисти в града не са много и сигурно всички са претоварени. Вие кой бихте ми препоръчали? Нещо за тази клиника на д-р Стайков някой чувал ли е?
Може да се запишете при Габровска, пак в Окръжна болница. Не съм ходила при нея, но мои приятелки се следяха при нея и бяха доволни. Може да не е толкова натоварена.

# 249
Здравейте!Аз се следях 2019 г при д-р Габровска.Обаче бях инвитро и ходих на частно при още един гинеколог.Да ви кажа,много съм доволна от Габровска.Пускала ми е всякакви изследвания,ако забележи нещо ме пращаше на съответния специалист.Много ще кажат,че е особена,да,но това не ми е пречело на мен.Това,което ми е казвала абсолютно съвпадаше с прегледа при другия специалист.И при нея има хора,но тя преглежда доколкото си спомням четири дни през седмицата.

# 250
Здр момичета днеска бях на, преглед при  Габровска. Много внимателна, и любезна беше обеснява когато и питаш нещо което невие, наясно.

# 251
Благодаря!

Препоръчвам ти Неделковски ,пусна ми доста изследвания ,на база на тези изследвания ми откри тромбофилия .Изпрати ме при доц.Конова заради тромбофилията и други неща впоследствие.

# 252
За Неделковски, има час чак за 16.02., през супердок трябва ми възможно най скорошен, че ми е спешно. Вие как и на кой телефон си записвате часовете?
 Трябва ми лекар, който максимално бързо да се справи с enterococcus faecalis. Ако някоя от вас е имала подобно нещо, моля да ми каже при кой се е лекувала.

# 253
Момичета малко страничен въпрос.Какво ви е мнението за лабораторията на 3 та поликлиника.Интересуват ме микробиологичните изследвания и изследванията за инфекции.Може ли да се разчита на резултатите?

# 254
За Неделковски, има час чак за 16.02., през супердок трябва ми възможно най скорошен, че ми е спешно. Вие как и на кой телефон си записвате часовете?
 Трябва ми лекар, който максимално бързо да се справи с enterococcus faecalis. Ако някоя от вас е имала подобно нещо, моля да ми каже при кой се е лекувала.
Преди много години...лекува ме д-р Шик/да почива в мир/С един антибиотик оправи проблема.

Общи условия

Активация на акаунт