До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 738
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
За съжаление те не работят по каса, а ще и трябват изследвания, които ще и правим допълнително. Може ли имена на гинеколози, които работят с НЗОК?

Д-р Мануелян работи с НЗОК
Иначе д-р Кироваков знам ,че също са го препоръчвали за деца

# 466
За съжаление те не работят по каса, а ще и трябват изследвания, които ще и правим допълнително. Може ли имена на гинеколози, които работят с НЗОК?

Сигурни ли сте? Защото  преди малко звъннах и попитах за Костова,отговора беше, че не работи с НЗОК. Сега ще се обадя да запазя при Мануелян

# 467
  • Бургас

Сигурни ли сте? Защото  преди малко звъннах и попитах за Костова,отговора беше, че не работи с НЗОК. Сега ще се обадя да запазя при Мануелян

Да,но чаках поне 1 месец за час с НЗОК, искам да добавя ,че аз ходих за проблем и останах изключително НЕ ДОВОЛНА от отношението и ,както и отбелязвам,че избощо не ми помогна 🙂 Когато отидох на преглед ровеше във вайбър, прегледа ме ,пусна ми изследвания и ми каза да и изпратя резултата по Вайбър . Още на същият ден изпратих резултатите , а тя ми отговори след 3-4 дни (бяха работни) , че резултатите са ОК и това е ,никакво решение на проблема 🙂

# 468
Аз не живея в България и та си платих за частен преглед. От тази тема и предишни четох мнения и имаше доста положителни за Костова/Мануелян. Те работят или поне март месец работеха заедно. Имаше час само за Костова. Аз останах доволна...отидох за цитонамаска. Направи ми и цялостен преглед с вагинален видеозон. Беше любезна, обяснителна и най-вече мн внимателна при вземането на намазката и микробиологията. С резултатите се върнах като бяха готови...микробиологията показа бактериална вагиноза , цитонамазката беше ок. Коментира резултатите ми и ми изписа антибиотик,пробиотик и две ваг. глобули.

# 469
  • Бургас
а къде им е кабинетът

# 470
По здравна каса роботи Татарова и д- р Мустафа в клиника 4 лайф.

# 471
А може ли контакт на др Татарова, че нещо съвсем се обърках в нета.

# 472
  • Бургас

д-р Мустафа е много мила и внимателна!!Останах с много добро впечетление от нея.Препоръчвам!

# 473
  • там, където ми харесва
Тези от вас, които са ходили при д-р Димитров в Транспортна доволни ли са?

# 474
  • Бургас
От години ходя при него, внимателен и приказлив, но определено преди обръщаше повече внимание, сега малко набързо
А тази Костова къде преглежда

# 475
На ул.Гурко 53 ...срещу паркинга ,който е зад трета поликлиника.

# 476
Момичета, имате ли впечатление дали д-р  Татарова или д-р Мустафа е по- голям специалист? Става въпрос за водене на бременност

# 477
Лотос, аз бих избрала д-р Татарова, нищо че родих при д-р Мустафа.
Татарова специално се занимава с доста проблемни бременности и бих била една идея по-спокойна с нея.
Д-р Мустафа е млада, мила и много внимателна.

# 478
Мира, аз ходя при др Татарова, но много се чудя на това нейно настроение дали ще издържа. Имам чувството, че и нея я "трещят'' хормоните 😁

# 479
Особена е, да. Но ако ще те успокоя, всички или поне повечето ги тресе нещо. 😁 Трябва да не им обръщаш внимание.
Ако все пак имаш съмнения по отношение на Татарова, направи консултация и с Мустафа,  може да я усетиш като "своя" лекар.

Общи условия

Активация на акаунт