До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 78 755
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
Предпочитам жена гинеколог

# 541
  • Бургас
Предпочитам жена гинеколог

На мен НЕ МИ ПОМОГНАХА д-р Мануелян и д-р Мърмърова,ориентирах се към мъж.
Две мои приятелки с такъв тип проблеми са много доволни от д-р Парушева 😊

# 542
А при кой мъж си била?

При Парушева съм ходила преди няколко години и не ми пусна правилни изследвания, съответно и лечение. Тогава се случи, че ходих в друг град и използвах момента да потърся гинеколожка там, която помогна.

# 543
  • Бургас
А при кой мъж си била?

При Парушева съм ходила преди няколко години и не ми пусна правилни изследвания, съответно и лечение. Тогава се случи, че ходих в друг град и използвах момента да потърся гинеколожка там, която помогна.

при доктор Добрин Иванов

# 544
Здравейте моля за смените и номера на Кироваков,как си записвате час ако е в Чудотворец на регистратура ли,искам да чуя още едно мнение,попринцип ходя при друг АГ но нещо мисля че подходи несериозно към проблема ми.
Гледах в сайта актуални ли са тези часове ?
понеделник от 08.30-14.00ч.
  сряда, петък от 13.00-18.00ч🙄🙄🙄

# 545
  • Бургас
Здравейте моля за смените и номера на Кироваков,как си записвате час ако е в Чудотворец на регистратура ли,искам да чуя още едно мнение,попринцип ходя при друг АГ но нещо мисля че подходи несериозно към проблема ми.

за д-р Кироваков, мисля,че са актуални , но по- добре се чуй с него .
089 9922752 - д-р Кироваков

# 546
Обади му се направо на него, за да си запазиш час, защото графика си е в него и в Чудотворец не знаят и не запазват чрез тях. Телефона е този, който са писали преди мен, а графика, който е на кабинета му е:
Понеделник - от 08:00 - 14:00
Четвъртък - от 12:00 до 14:00
Сряда и петък - от 14:00 - 17:00
Като в понеделник пише, че е за профилактични прегледи.
Успех и дано да ти помогне. Аз съм много доволна.

# 547
Нямам личен опит от към лечения с него, но момичетата около мен НЕ са доволни от Кироваков, относно лечението.

# 548
Той има ли частен кабинет?
Не няма .Може да се запише час онлайн

# 549
Момичета, които правите инвитро в Турция, тук при кой се следите? Кой има добра апаратура? Мнения за д-р Попов Поморие или друг? Може и на лично! Спешно ми е!

# 550
Момичета, които правите инвитро в Турция, тук при кой се следите? Кой има добра апаратура? Мнения за д-р Попов Поморие или друг? Може и на лично! Спешно ми е!

Аз се следя при др. Мануелян.
Още преди за забраменя се опитах да запиша час при др. Попов, но цяла седмица никой не ми вдигна телефона, като звънях в дните и часовете, в които уж записват.

# 551
Благодаря ви! Аз също щях да отида или при Костова или Мануелян, защото от Костова съм много доволна но и двете ги няма тази седмица, а ми е важен прегледа точно тези дни.

Аз се следя при др. Мануелян.
Още преди за забраменя се опитах да запиша час при др. Попов, но цяла седмица никой не ми вдигна телефона, като звънях в дните и часовете, в които уж записват.

# 552
Моето ин витро не е правено в Турция, но бременността ми следи Кироваков. Немога да кажа че техниката му е  най-новата, но за мен беше важно той да вижда бебето не аз. Но щом ти трябва час тези дни незнам кой лекар ще може да има, Попов доколкото знам е изключително зает и часовете му са заети доста напред, освен ако не отидеш в болницата и да чакаш там ако успее да те види. Мануелян дори и да работи, на мен са ми давали часове за след 2-3 седмици, може и повече. Просто така от днес за утре часове много трудно където и да е.

# 553
Благодаря ти!
Моето ин витро не е правено в Турция, но бременността ми следи Кироваков. Немога да кажа че техниката му е  най-новата, но за мен беше важно той да вижда бебето не аз. Но щом ти трябва час тези дни незнам кой лекар ще може да има, Попов доколкото знам е изключително зает и часовете му са заети доста напред, освен ако не отидеш в болницата и да чакаш там ако успее да те види. Мануелян дори и да работи, на мен са ми давали часове за след 2-3 седмици, може и повече. Просто така от днес за утре часове много трудно където и да е.

# 554
Ако искате се обадете на Ангел Недялков попринцип сряда е в кабинета на частно и часовете бързо се заемат в сайта,но ако му се обадите мисля че няма да ви върне и може да ви вземе след последния час,нз дали има опит по вашия случай 🙂

Общи условия

Активация на акаунт