До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 838
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
Пробвайте при Горанов.

# 526
  • Бургас
Аз бях с тромбофилия при Татарова, даже тя ме насочи да търся проблем там, преди да забременея успешно.

# 527
Здравейте, момичета! Предстои ми избор на лекар за женска консултация. Макар да съм бременна за втори път, този път мисля да се доверя на друг лекар и това е др Гериоски. Бих искала да чуя и вашите мнения за него. На мен ми допада от първата среща, но все пак като професионалист - не съм запозната...

Той ми следеше бременността и родих при него, изключително доволна съм. Абсолютно по всяко време отговаря по вайбър, ако нещо те притеснява. Мил и любезен е.

Аз като раждах септември 2021 в Девата, никой даже не ми каза, че мога да оставям бебето вечер. Аз знаех от приятелка, но така или иначе не исках да го оставям, и не съм.

# 528
Здравейте,  момичета! Искам да попитам нормално ли е да искам да запиша час за женска консултация при Татарова ,а тя да ме вика първо в частния и кабинет и после щяла да ме запише за ЖК? Случвало ли ви се е и на вас?Защо трябва да давам 50 лв?

# 529
За записване на женска консултация трябва да си в 11-12г.с. Тогава отиваш с талон от личния лекар и тя те записва при нея.
За потвърждаване на бременност не мисля, че можеш да отидеш по здравна каса на преглед.
Но виж, ако не я познаваш отиди, плати си и виж дали ще си паснете. Дори можеш да направиш няколко прегледа при различни лекари, защото трябва да си паснеш с човека, който те следи, да му имаш доверие и да го харесваш.

# 530
Ти можеш и с направление за гинеколог да си запишеш час за потвърждаване на бременност и ще платиш само потребителска такса (2,90лв)

Първи път при нея бях на частно в 4 Life, защото не можах да взема направление за гинеколог от личен лекар. Запазвам час в частният кабинет, ако ме се налага бързо посещение при нея, а часът ми за ЖК е далеч. Пък и в лайфа няма такива близки дати както в частният кабинет

# 531
Аз ходих на частно в друг град, даже чухме сърчице.
По-принцип си ходя при Татарова на частно в клиниката на Калчева, а с направление във 4Life. Но се колебая дали дали да не я сменя с Кироваков.
И много ме разочарова днес с това изказване да минавам първо на частно.
Едва ли във 4 Life и е толкова стара апаратурата, че да ме вика в другия кабинет.
Личната ми лекарка пък не била сигурна кога се записва за ЖК , май било след 8г.с, нямам думи...аз ли съм първата и бременна ...

# 532
Там трябва да си прецениш, само ако ще си секцио не раждай при Кироваков, избери си друг доктор за секцио.
Ако ще си нормално раждане тогава си остани при него. Давам го като съвет, защото разрезите са му доста големи

# 533
От какъв зор първо на частно ще ходиш? Какви са тези практики?
Взимаш си направление от личната за гинеколог и отиваш там където работи със здравна каса.
Мен ако питаш отиди си при д-р Кироваков, а в 12 г.с. ще те запише на ЖК, преди това няма как.

# 534
  • Бургас
Още в 8 г.с ме записа мен следящия ме лекар на ЖК. Не е вярно, че няма как. Явно е според желанието.

# 535
Втора бременност ми е, но явно всичко съм забравила. Ходих на първи преглед, после каза да запиша час за след 15 дни и да взема направление от гинеколог. Сега чета от вас за някакъв талон че се взимало, какъв точно?

# 536
Втора бременност ми е, но явно всичко съм забравила. Ходих на първи преглед, после каза да запиша час за след 15 дни и да взема направление от гинеколог. Сега чета от вас за някакъв талон че се взимало, какъв точно?

Направление от личен лекар за избор на гинеколог за следене на бременност. Направление N9 - Майчино здравеопазване

# 537
Здравейте, коя гинеколожка бихте препоръчали за проблем с бактерии или гъбички?

# 538
Здравейте, коя гинеколожка бихте препоръчали за проблем с бактерии или гъбички?
Владимир Неделковски в Бургас Мед

# 539
Той има ли частен кабинет?

Общи условия

Активация на акаунт