До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 78 964
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
Николова
Да не говорим, че 20 дни не знаеше какво да ме прави.

Да, аз. Мн неприятно изживяване с една извънматочна бременност. Така ме оперира че ми съсипа корема завинаги. Крив разрез, криво събран корем. Всеки който ме видише ми питаше кой си е оставил така ръцете. Не препоръчвам.
Това кой доктор

# 586
Аз съм предубедена за Сигридов. Моя приятелка щеше да пострада жестоко при него. Ако някой проявява интерес, ще пиша на лични. Тя самата се кани да пише в групата за него и да разкаже за премеждията си.
Аз имам интерес .Моля ако имате възможност ми пишете

# 587
Ралица Николова, изобщо не я препоръчвам. Доктор, който сам се хвали как професионално премахва матки наравно с мъжете, не е доктор.
От Неделковски съм доволна, но не мога да трая бабата в кабинета му, а и е доста зает и организацията с дългото чакане предпочитам да я избегна докато съм бременна.
И да намеся и  др Калчева, че преди години (беше си в частния кабинет вече) искаше да ме оперира от киста на яйчника и когато ѝ казах, че трябва да е фоликул от овулация започна да ме пита кога е била последната и взе да ми говори, че съм в овулация. Естествено повече кръка не ми стъпка при нея.

# 588
Николова не я чува главата въобще, бягайте от нея като от чума

# 589
  • Бургас
Аз също веднъж попаднах случайно на Николова, тя се падна на смяна в Девата. Беше страшно неадекватна, но пък не пропусна да ме покани на преглед в частния си кабинет.
После търсих информация за нея и останах шокирана от всички коментари в Мамите на Бургас. Ужасяващи истории и само негативни мнения, такова нещо не бях виждала.

# 590
Мария, тя вече я няма в Девата.
Посетих я само да ми потвърди дали има бременност, и я питах за Девата, защото изобщо не исках тя да е там като раждам. И каза, че се била махала, че много била заета и с кабинета си и с Девата. А приятелка ми каза, че са я махнали оттам, ама не знам кое е истина. Николова става само за взимане на МБ и цитонамазката, внимателна е и не се усеща.
 АГ,  които няма да посетя: Николова, Калчева и имаше една Корсунская (преди 10 години ходих няколко пъти при нея). Корсунская беше много груба и като работа и като човек. Николова и Калчева поне се въртят като лисици да омайват за пари.

# 591
  • Бургас
И много добре, че вече я няма в Девата. Аз попаднах на нея лятото на 2019, преди близо 3 години. После, през април 2020 лежах 4 дни преди раждането на петия етаж в предродилна зала и не я видях нито веднъж там. Не знам дали е водила раждания изобщо. Мина на една визитация след раждането,  в родилно отделение. Общо за 10 дни престой в Девата тя беше на смяна точно веднъж, та не знам колко е била заета в болницата. Ама по-добре, че вече не е там.

# 592
Естествено, че няма да си каже, че са я махнали, защото не си върши работата и е некадърна.
💐Честит празник на всички! Бъдете много обичани и специални за любимите си хора 💐

# 593
Здравейте момичета. Благодаря на всички, които се включиха с коментари. Успях да запазя час при Неделковски за този месец. Но ако нещата не се развият добре, съм се насочила към Пловдив.

# 594
В Пловдив, в Селена ми е правена лапароскопска операция. Спукана киста на жълто тяло. Прави ми е Ненов. Изключително доволна съм от нея, но ако става въпрос за инвитро не препоръчвам тази болница.

# 595
Здравейте, момичета ! Явно се водя с рискова бременност и се чудя към кой гинеколог да се обърна , за да ме следи. В 10 г.с. съм. Досега бях при Мануелян и съм доволна , но явно не може да се справи с моя случай и ме препрати в УБАЛ патология, тъй като били ,,специалисти”. Попаднах там на д-р Ромил Ангелов и меко казано останах потресена от неадекватно отношение и никаква сериозност към поставения проблем . Сега съм се насочила към Георгиоски от Дева Мария. Дали е добър избор и има ли някоя по-запозната за гинеколог , който е адекватен при рискова бременност ?

# 596
Нямам личен опит с нея,но съм чувала че Татарова е добра с рискови бременности

# 597
Не бих рискувала с Георгиоски. Той е много мил човек и заради това го хвалят толкова много, но за проблемна бременност не знам дали ще е адекватен.
Какво имаш предвид рискова бременност?
Моята първа бременност не беше по мед и масло и се обърнах към Татарова. Справи се адекватно с проблемите ми.

# 598
Анемия , миома , заедно с киста и неизяснена течност в малкия таз . За сега за анемията пия нужните хапчета .

# 599
  • Бургас
За проблемна бременност Гергиоски не. Аз се следих при него и наистина е много мил и внимателен, но накрая неглижира проблем и за малко да загубя дъщеря си. Много го харесвах, носеше ми невероятно спокойствие цяла бременност, но..

Общи условия

Активация на акаунт