До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 811
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен
Здравейте, дами!
Може ли да ме насочите къде в Бургас мога да направя инсеминация и цветна снимка.
Благодаря Ви предварително!💐
По далеч от ин витро центъра в Бургас като човек минала и патила от този ин витро център в окръжна.
От скоро е заработил ин витро център към Ню лайф в града но къде точно незнам.Моят съвет е да се насочите извън Бургас за тези неща.

# 346
Видях в сайта на New life, че имат филиал в Бургас. До колкото разбрах прегледите и проследяването се извършват в Бургас, а самите процедури в Пловдив(което мен ме устройва).Като завеждащ лекар е посочена др Дарина Давидова. Има ли отзиви за нея?🧐

# 347
Отзивите за нея са добри, но не зная като репродоктивен лекар как би се справила.
Видях в сайта на New life, че имат филиал в Бургас. До колкото разбрах прегледите и проследяването се извършват в Бургас, а самите процедури в Пловдив(което мен ме устройва).Като завеждащ лекар е посочена др Дарина Давидова. Има ли отзиви за нея?🧐

# 348
Д-р Давидова е протежето на Ирмов, млада и с не особено завиден опит. Но пък иначе била мила. В репродуктивната медицина изобщо не знам какъв стаж може да има.
Като цяло щом се касае за нещо толкова важно, аз бих отишла лично да се срещна и консултирам със съответния лекар, за да добия поне елементарно първо впечатление.

# 349
Аз има само лоши отзиви за тази клиника. Моля ви, не правете моята грешка да избирате удобство. Аз бях пък в Селена Пловдив но не беше моята клиника. Отидете си в Надежда, там знаят какво правят и всичко е на много високо ниво.

# 350
И аз бях в Селена. Меко казано не съм доволна. В Истанбул при доктор Тургут. Успех от първи опит

# 351
Браво! Пухкаво бебче и много хубави дни ви желая. Аз сега съм в Надежда, дано това е моята клиника. До тук съм много доволна.
И аз бях в Селена. Меко казано не съм доволна. В Истанбул при доктор Тургут. Успех от първи опит

# 352
Безкрайно благодаря 💙

# 353
Вече не се прави кюртаж ,а хистероскопия, за да се огледа кухината на матката добре. Иначе е стъргане насляпо. Минала съм и през това.
Ами доколкото разбрах, така ще могат да се премахнат полипите. С хистероскопията могат ли да се махат?

# 354
Вече не се прави кюртаж ,а хистероскопия, за да се огледа кухината на матката добре. Иначе е стъргане насляпо. Минала съм и през това.
Ами доколкото разбрах, така ще могат да се премахнат полипите. С хистероскопията могат ли да се махат?
Естествено!

# 355
Казаха ми,че дори да се направи хистероскопия, ако трябва да се махат, пак се налага кюретаж. А при мен докторът първо искаше да изчакаме няколко цикъла, за да дадем шанс сами да се махнат, но това не се случи. А тъй като правим опити за бебе, които са неуспешни, той каза,че след 4 цикъла чакане, вече трябва да се види какво е и да се изследва, както и да те премахнат,за да не пречат

# 356
Аз имам махани полипи точно с хистероскопия. Само че не в България, явно си зависи от това колко си може лекарят.

# 357
Аз имам махнат полип с хистероскопия.При нея има камера и се маха точно полипа/ите,тъй като лекарят може да види къде са и да обработи само тях.Кюртажа остъргва цялата лигавица на матката насляпо.

# 358
Аз също имам 3 хистероскопии-две в София и една в Бургас.Не знам защо са ви казали,че трябва и кюретаж.Доста по-щадящ метод е хистероскопията!

# 359
Мен ако питаш сменяй доктора и то бързо, особено щом се борите за детенце. Нещата ще се проточат ако сте в ръцете на някой некомпетентен. След хистеро можете да пробвате за дете още на следващ цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт