До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 667
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
Не, но поне 3 м. ще отсъства ми казаха.

# 646
Моля момичета които се следят при д- р Мануелян,да ми пишат. Искам да питам нещо.

# 647
Здравейте!

Колко струва прегледа на частно при д-р Парушева?

# 648
Моля момичета които се следят при д- р Мануелян,да ми пишат. Искам да питам нещо.
Аз се следя при д-р Мануелян.

# 649
  • София / Виена
Ако мога да бъда полезна с информация отпреди няколко месеца, при нея се следях.
При Парушева прегледът ми беше 60лв. без цитонамазка.

# 650
Здравейте, бъдещи майки! Искам да споделя възмущението си от престъпната немърливост на д-р Делян Йорданов от УМБАЛ “Дева Мария” Бургас с цел да предотвратя това да се случи на някоя от вас.
Доктор със завидно спокойствие и престъпна небрежност към проблемите на бременните! Ще се съглася, че може да е “добър специалист” само и единствено ако няма проблем с бременността! Да, при нормална и безпроблемна бременност и раждане, всичко е ОК, естествено че е ОК, в миналото родилките са раждали и сами вкъщи или с помощта на една “баба” и когато всичко е наред, бебето се ражда и без помощта на “лекар”, но когато има проблем, сгъват чадъра, та нали затова са лекари!!! Та, да продължа за доктор Йорданов,…. остави едно здраво и почти износено бебе да се задуши с пъпната си връв няколко часа преди да се роди. Остави го, защото, както повечето лекари, не повярва на майката (която най-добре знае и усеща) какво се случва с нея, с детето и, с бременността и ….! И въпреки изричното обаждане от страна на бъдещата майката до уж “наблюдаващият бременността лекар”, визирам д-р Йорданов с молба за консултация, тъй като бебето е спряло движенията си от повече от два часа, той съвсем спокойно и каза да се успокои и да си ляга!!! На следващия ден, след ехографски преглед от негова страна и доплер отново получихме “компетентното му” уверение, че всичко е наред! След настояване от наша страна, на същият ден по обяд, родилката беше приета в “модерната” болница, в която въпросният доктор е завеждащ отделение и където малко след приемането, бебето изгуби сърдечен ритъм! Ето така, съвсем спокойно, както всичко беше наред! Износено, съвсем здраво бебе, с тегло 3 кг.Така че, момичета, не се доверявайте, не най-важно е отношението, най-важно е да имате адекватен професионалист, който да може да реагира правилно във всеки един момент при настъпил проблем и да доведе нещата до щастлив край!
Моля, ако има други пострадали по този нелеп начин (колкото и да не ми се иска), да споделяте, за да достигнем до възможно най-много бъдещи майки и да предотвратим подобни нещастия!

# 651
  • Бургас
Здравейте искам да попитам др Ромил Ангелов следи ли женска консултация?

# 652
Здравей,следи женска консултация в четвърта поликлиника в Славейков

# 653
  • Бургас
Здравей,следи женска консултация в четвърта поликлиника в Славейков

Благодаря за отговора. Ти при него ли се следиш и ако да доволна ли си. Аз съм на женска при Мануелян. Но се чудя дали 1 път в месеца да ходя при него до раждането на часно. Понеже съм и с близнаци и незнам на къде да се насоча...

# 654
Не съм при него.Предложи ми услугите си когато ходих в патология да си взема епикризата и уж да мина контролен преглед,тъй като при изписването ми казаха,че имам право на два такива и че след две седмици трябва да ме види лекар как е положението с плода.Направих много тежък кръвоизлив и до последно можеха да махнат бебето,тъй като губих много кръв,но слава богу успяха да го спасят.Та когато отидох той беше на смяна погледна епикризата и нямаше намерение да ме прегледа,но аз го помолих поне да види дали е живо бебето,все още нямам следящ ме гинеколог.Дръпна ми малко конско,че досега трябвало да имам,че било вредно така постоянно да се гледало бебето на ехограф и т.н.Бях в 8 г.с. и не бързах да се записвам на ЖК,тъй като всеки един момент имаше опасност от спонтанен аборт и ми бяха казали,че към 9-10 г.с.се записва,а бях спокойна като знам,че имам право на 2 контролни.Това е моят опит с него да ти кажа със смесени чувства съм.В коя г.с. си,д-р Мануелян не те ли е насочила към някой?

# 655
Здравейте момичета. Искам да напиша тук своя пост относно Д-р Ангел Недялков. Не мога да опиша с думи колко съм му благодарна за лечението и операцията,която извърши. Колкото и да се чуват мнения за това,че в Бургас сме нямали специалисти и т.н.,аз не съм съгласна с това. Виждайки,че дори моите приятелки,които ходят при различни лекари и във Варна,и в София,понякога големия град не е гаранция,че ще помогне.
Д-р Недялков беше помогнал на една от най-добрите ми приятелки,след като се лута при много други лекари,които не откриха проблем. В последствие проследи двете й бременности. На моят мъж сестра му също го посещаваше и успешно минаха отново 2 бременности при него.
Поводът да отида при него беше профилактичен преглед,след като заради Covid 19 не бях ходила от година и половина.
Отивайки в неговия кабинет, установява,че имам 2 кисти,като беше категоричен,че са шоколадови. Не си наложи мнението,подходи с толеранс,ако искам да посетя и други лекари,градове и болници. Но нали знаете,човек понякога има усещането за хората,кога са прави и ще ти помогнат.
След този преглед се зае много обстойно да затвърди диагнозата ми. Пусна ми редица кръвни изследвания,които също показаха,че не са ок,в резултат на тези кисти. Изпрати ме и на скенер на малкия таз. Там се видяха,че са 3 кистите и отново затвърдиха,че са шоколадови. Направих си при него лапароскопска операция,при която биопсията затвърди също,че е Ендометриоза.
Искам да споделя за всички жени и момичета,които се лутат и питат,за мен Д-р Недялков е лекар,специалист и човек. Следващата ми среща с него се надявам да е по повод успешното ми забременяване.
В допълнение искам да споделя,че съм изключително недоволна от Д-р Валентин Ирмов,подхода и действията му като лекар,както и занемарената база и апаратура на Света София.
Престоят ми и прегледите в Бургасмед затвърдиха у мен,че болницата е сериозна.
Аз пък искам да кажа колко съм НЕДОВОЛНА от него.
Миналата година ми прави лапароскопска операция за премахване на фалопиевите тръби,но той е решил че имам нужда от поливин тръба,след тази негова операция замалко да умра,имах извънматочна бременост, която се пръсна тази част от тръбата и получих кръвоизлив в стомаха.Супер недоволна и никога не бих отишла повече при този лекар.

# 656
Здравейте! Искам да попитам кой бихте ми препоръчали Ирмов или Мануелян? Чудя се, а не знам Мануелян дали изражда, иска ми се при нея, прочетох коментари, че Ирмов е малко дръпнат.

# 657
Мануелян не изражда,но предполагам като дойде време ще ви насочи към някого

# 658
Отидете и при двамата. Сама ще усетите, кой е вашия лекар.
Здравейте! Искам да попитам кой бихте ми препоръчали Ирмов или Мануелян? Чудя се, а не знам Мануелян дали изражда, иска ми се при нея, прочетох коментари, че Ирмов е малко дръпнат.

# 659
  • вкъщи
Ирмов е надут пуяк, наложен се веднъж по спешност да водя дъщеря ми някъде,толкова отвратително отношение получихме,че и двете бяхме потресени. Каза ми да си направя изследвания за ЧПв - казах правила съм си и нямам. Той отвърна пред дъщеря ми,ми Вие знаете ли дали междувременно мъжът Ви не е спал с други жени. Мен не ме е преглеждал,само нея. Но и двете бяхме възмутени.

Общи условия

Активация на акаунт