До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 741
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
Мануелян вече не правила генекологични прегледи. Само с бременност се занимава, затова търся някой.
Ако не държиш на жена, Кироваков е с направление.Аз си следях бременностите  при него.Доволна съм, че винаги ми е отговарял на Вайбър и е човечен.За лечение обаче, нямам личен опит, а от момичетата около мен е че не става.Платено се следя при Душепеев и биопсия ми е правил, пак със усложнение естествено и се справи.Последно ходих при Добрев/платено/, заради висока група на цитонамазка  и останах доволна.Обеснява подробно и апаратурата му е добра🤗

# 631
Tulipa, моята изражда в Девата, но ме съветва да раждам в Стара Загора, заради кръвният център там.
Каза, че в Девата ще ми излезе доста скъпо. Но въпреки това смятам този месец да обсъдя варианта и за д-р Ирмов, защото за него пише, че прави секцио по метода Щарк, който е с по-малко кръвозагуба. Нищо, че е в Девата и той. Ето статия, която ме накара да го обмисля като вариант: https://www.credoweb.bg/publication/85243/mlada-zhena-s-ryadko-z … -mbal-deva-mariya

# 632
Аз съм малко предубедена относно Девата, просто ми е доста прехвалена болница, може да има много добри специалисти, но и много от тях си тръгнаха и отидоха по другите болници и кабинети. Но на твое място бих се замислила дали въобще да отида там, така както ти е казала твоята лекарка, имам чувството че дори тя не е сигурна в колегите си и в болницата, едва ли за нея всичко опира до пари, след като се отнася за твоя живот и на бебето ти.

# 633
Обясни ми така, че не е наясно  колко бързо ще реагират с доставката на тромбоцитна маса. И като смятам в най-добрия случай раждането ще ми излезе 1500лв, но не се знае до къде може да стигне като цена. Смятаме да платим колкото е необходимо само и само накрая да има щастлив финал. Ще говоря с нея как стоят нещата по- специално за Девата и дали главно притеснението и е колко скъпо може да излезе, или не е сигурна в бързата реакция.
Аз съм малко предубедена относно Девата, просто ми е доста прехвалена болница, може да има много добри специалисти, но и много от тях си тръгнаха и отидоха по другите болници и кабинети. Но на твое място бих се замислила дали въобще да отида там, така както ти е казала твоята лекарка, имам чувството че дори тя не е сигурна в колегите си и в болницата, едва ли за нея всичко опира до пари, след като се отнася за твоя живот и на бебето ти.

# 634
Аз ви съветвам да се срещнете и с д-р Ирмов и с д-р Душепеев.И единия и другия си имат своите особености.Но трябва да се доверите на един от двамата и според мен разговорът и вариантите,които ще ви предложат ще ви помогнат да вземете решение.Наскоро мой познат лекар ми каза да не забравяме факта,че в УМБАЛ постъпват едни от най-тежките случаи.Късмет ви желая и дано всичко премине безпроблемно!

# 635
Аз ви съветвам да се срещнете и с д-р Ирмов и с д-р Душепеев.И единия и другия си имат своите особености.Но трябва да се доверите на един от двамата и според мен разговорът и вариантите,които ще ви предложат ще ви помогнат да вземете решение.Наскоро мой познат лекар ми каза да не забравяме факта,че в УМБАЛ постъпват едни от най-тежките случаи.Късмет ви желая и дано всичко премине безпроблемно!
Точно казано👌

# 636
Здравейте момичета ,
От 7 месеца с ММ правим опити за бебче ,пуснах си хормонални  изследвания и от тях се установи че имам ПКЯ ,до момента нито един гинеколог при ,които съм била не е казал ,че имам подобен проблем .Моля ви препоръчайте ми гинеколог,който би провел адекватна терапия без да ме тъпче с противозачатъчни и би погледнал сериозно на проблема .

# 637
Не си губи времето, парите и нервите тук. В Бургас няма добри лекари, по-точно репродуктивни лекари. Избери си голяма и доказана клиника, а най-добре в Турция.
Здравейте момичета ,
От 7 месеца с ММ правим опити за бебче ,пуснах си хормонални  изследвания и от тях се установи че имам ПКЯ ,до момента нито един гинеколог при ,които съм била не е казал ,че имам подобен проблем .Моля ви препоръчайте ми гинеколог,който би провел адекватна терапия без да ме тъпче с противозачатъчни и би погледнал сериозно на проблема .

# 638
  • Бургас
Не бих отписала с лека ръка Бургас. Като знам колко струват процедурите в Турция и големите клиники. Това писмо е от моя позната. Голяма мъка беше...
http://www.mbalburgas.com/bg/news/view/60/1857
А в групата на дъщеря ми в детската градина имаше майка с близнаци - от раз, тук.

# 639
Ами аз въобще пък даже не бих отишла и за рутинен преглед в Бургас. Може да отидете про док. Шефкетова,а да ско е по-сериозен проблема препоръчвам Турция,нямат аналог,дори лекари от София препоръчват. И не цените въобще не са по-високи,но получаваш отношение и загриженост за всеки отделен случай.

# 640
Здравейте момичета ,
От 7 месеца с ММ правим опити за бебче ,пуснах си хормонални  изследвания и от тях се установи че имам ПКЯ ,до момента нито един гинеколог при ,които съм била не е казал ,че имам подобен проблем .Моля ви препоръчайте ми гинеколог,който би провел адекватна терапия без да ме тъпче с противозачатъчни и би погледнал сериозно на проблема .

Има и малки бутикови клиники в София, които работят с ЦАР -
Неовитро - https://www.neovitro.bg
Афродита - https://afroditamc.com

Проучете и в България и разбира се в Турция, но в България от ЦАР ви покриват до 4 опита, докато в Турция всичко се плаща от пациента.

Успех!

# 641
  • София / Виена
И аз не препоръчвам Бургас за подобен казус - в София при д-р Сигридов! Имам приятелки, на които само той им помогна и в момента са или бременни, или се радват на здраво бебче. За Бургас единствено знам от една позната, че д-р Давидова и д-р Ирмов спомогнаха да има бебче, но не съм наясно с подробности.

За по-горното питане във връзка с гинеколози:
Д-р Мануелян - при нея се следях в Бургас по НЗОК. Каквото и да кажа за нея, ще е малко. Прекрасен човек и страшно добър специалист. Но не изражда. Тя ми препоръча за естествено раждане Кироваков или който и да е в Окръжна. За Девата и Бургасмед шансът "по спешност" да ти направят секцио е доста голям.
Д-р Парушева - Платен прием. Ходила съм на рутинен преглед преди да забременея. Мила, внимателна, но не съм някакъв конкретен проблем и не мога да дам адекватно мнение.
Д-р Кироваков - отидох на един-два прегледа при него преди да родя като и него избрах за лекар, при когото ще родя.Страхотен специалист, много спокоен, обяснява добре и те предразполага. Не знам защо, но на мен досега не ми се беше налагало да ходя при мъж гинеколог и ми беше малко странно първоначално, но бързо изчезва това усещане. Просто човекът си е изключителен професионалист и няма от какво да се притеснявате. Същинското ми раждане беше по-малко от час като три часа по-рано бях влязва в болницата с изтекли води (Нямах нужното разкритие и ми включиха окситоцин).
Д-р Душепеев - познавам се с една от дъщерите му. Е, нищо общо нямат. Тя е финна и внимателна, винаги ведра и усмихната, докато той - не мога да кажа същото за него. Като професионалист - да, като маниер - не. Доста цинични изказвания чух от него по адрес на други родилки и на мен не би ми било приятно да предстои най-важното събитие в живота ми и насреща да имам някого, с чието настроение и груб хумор да се съобразявам.

# 642
Наскоро имаше мнение тук,че д- р Попов от Поморие няма да преглежда в близките месеци, нова така ли е? Някой с актуална информация, има ли?

# 643
Наскоро имаше мнение тук,че д- р Попов от Поморие няма да преглежда в близките месеци, нова така ли е? Някой с актуална информация, има ли?
Да, вярно е, отсъствието му ще е няколко месеца (не знам колко точно) и е свързано със здравето му.

# 644
Да, вярно е, отсъствието му ще е няколко месеца (не знам колко точно) и е свързано със здравето му.
Желая му бързо възстановяване.
Знаете ли кога се завръща горе-долу?

Общи условия

Активация на акаунт