Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 27 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Мен на прегледа за БХС ме гледаха през корема, като това беше първият ми преглед през корема от началото на бременността. Иначе е истина, че с вагиналния по-добре се вижда и по-детайлно, защото е по-близо.

Криси, страхотни са ти резултатите. Гледай си комбинирания риск, той е обобщен от кръвните показатели и ехографските измервания.

Когато кихна или кашлям също усещам силна болка, но минава за около 10-тина секунди. Установих, че ако съм си свила краката, боли повече. Като усетиш, че ти се кашля или киха, се опитай да си изпънеш краката, мен така или не ме боли или ако боли е по-лека болката.

# 106
Оооо, най-накрая мина и моят скрининг! Камък ми падна! Всичко е наред с човечето, което 90% е момче 💙
Иначе прегледът беше с вагинална сонда, тъй като се беше обърнал с гръб към коремчето ми и нямаше как!

# 107
Аз пия Магнерот от 13та седмица, до 12та е противопоказен, правеше нещо на плацентата, ма не помня какво, витамини Фемибион 2, имам и малко фолиева още, мисля да си я допия, нищо, че във витамините има, за БХС се гледа конбинирания риск, тоя по години винаги е лош, ако си над 35, но примерно при мен, няма нито един маркер за генетични аномалии, аз ходих при Игнатов в Ортогин, много съм доволна, каза, че залага на момче, мъжа ми полудя от кеф Simple Smile

# 108
Момичета,как издържахте да ви ръчкат там долу 30 Мин щом е било с вагинален ехограф на БХС?
То на мен по едно време ми писна по корема да ме пипат и натискат ,та направо ми е странно при вас как е минало по този начин.

# 109
Аз днес специално попитах моето АГ за приема на магнезий и тя ми каза, че няма проблеми. От години пия от време на време магнезий заради екстрасистули на сърцето (изцяло безвредни са, но са малко неприятни) и сега си пия когато усетя, че ми се появяват. Никога не съм чела, че може нещо да навреди в който и да е период на бременността, а даже напротив - може само да е благоприятен 😉 И за да не съм голословна...
http://9m-bg.com/bremennost/magneziyat-prez-bremennostta-zashto-e-tolkova-vazhen/

# 110
Само трябва да се спре в последните месеци, за да може раждането да си тръгне нормално. Иначе е ок.

# 111
Да, пише че трябва да се спре към края на 8ми месец за да може матката да започне да се подготвя за раждането с подготвителните контракции Relaxed
Днес видях и нашето човече (не бях го виждала от 7 г.с., а сега съм в 12та) и не можех да повярвам колко е порасрнало Heart Eyes Подскачаше и се въртеше през цялото време, а аз не можех да спра да плача от умиление! Нямам търпение за другия вторник, когато ще ми е и ранния БХС.
На всички мамчета с минали вече скрининги, да са ви честити хубавите резултати Heart

# 112
Момичета,как издържахте да ви ръчкат там долу 30 Мин щом е било с вагинален ехограф на БХС?
То на мен по едно време ми писна по корема да ме пипат и натискат ,та направо ми е странно при вас как е минало по този начин.
Абе, смутих се в началото, но тя не мърдаше много много защото бебчо спеше и той самият също не мърдаще! По-скоро ми изтръпнаха краката да седят в свита поза и аз де не мърдам! А времето не усетих как мина и не ми се искаше да свършва! Ако трябваше и още час щях да си седя в тая поза!

# 113
Момичета от 2-3 дни нещо съм настинала , първо ме болеше гърло един ден, а от два дни мина, но имам хрема. Това криво ляво гледам да оправям с домашни средства. Но днес имам чувството че горя, едни топли вълни. А меря температура с два термометъра 37-37.1. В нашето състояние мисля че е нормално да е леко повишена от обикновено или така съм чела. Но направо ми е едно усилно. Та има ли друга мама като мен. Че съм на гости на нашите в Бургас и си помислих да не би да е от смяната на климата. Все пак тук е доста по топло и влажно от София. Може и това да ми е повлияло. Не знам вече и аз ☹️ а гледам да не изпадам в паника от всяко нещо ☹️

# 114
  • Варна
Аз бях с хрема миналата седмица. Температура не съм мерила, но като цяло ми беше много отпаднало. Лека полека се оправям. Сега само някакви единични секрети имам 2-3 пъти на ден.  Бързо да се оправяш! На мен ми отне 4-5 дни.

# 115
И аз съм много зле от неделя! Първо започна с адска болка в гърлото, после и носа ми се запуши... бях на УНГ в понеделник, каза, че е вирус и ми изписа цяла торба с хомеопатични лекарства, но нищо не помага, температура нямам. Това ми е първото боледуване от както съм бременна и смея да твърдя, че толкова зле не ми е било никога! Незнам от бремеността ли е или вириса е такъв, но е ужасно! Пазете се момичета и хубав ден на всички!

# 116
  • Варна
За гърлото на мен ми помагат билковите лукчета. Също пия билков чай с мед и лимон. В носа си пръсках Стеримар. Общо взето с тези неща се лекувах.

# 117
  • София
За първи път нощес имах дискомфорт да лежа по гръб, корема ме "дразнеше". Все си мислех, че е рано още, но факт.
През нощта и на мен ми се запушва носа, освен физ разтвор нищо друго не ползвам. Определено и времето навън допринася за не разположеният и грам не съжалявам, че съм вкъщи и не ходя на работа.

# 118
И аз вече не спя по корем....Но още съм на работа, а не ме свърта...изобщо не мо се стои и на мен.  Но трябва да стоя...поради стекли се обстоятелства . Искам да си се прибера

# 119
Здравейте, момичета! И аз бях вчера на преглед, там си е и пулс чух и малко се успокоих. Аз също не бях ходила на преглед от 1 месец и както имах зацапване доста се притеснявах дали всичко е ок. Другата седмица съм на БХС, и ако всичко е наред живот и здраве се надявам да си отдъхна и да се зарадвам най-накрая. Мен ме е срам да си призная, но не се вълнувам особено, чак ми става съвестно като чета, че плачете на прегледи и тнт. Успокоявам се с факта, че съм доста притеснена и още не мога да приема факта, че съм бременна. Все съм нащрек да не стане нещо. Иначе е чакано, планувано и желано разбира се, просто не буди все още в мен това умиление. Голям съм чешит Joy
Хубав ден и само хубави емоции Hug

Общи условия

Активация на акаунт