Фермата сезон 5 тема 11

• 144 685
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 1 350
Четвърта победа за Веселка за вечерта. Не знам какво повече има да показва и доказва. Безапелационна победа отвсякъде!

# 1 351
Красимир с неговите схеми. Ей му ся договорки с Веселка.

# 1 352
Е , не е истина просто Rolling Eyes

# 1 353
Брей, как запази самообладание тая Веска. Страшна глупост. Айде да спрат да я величаят...

# 1 354
  • София
Няма шанс. Тъпото Весе ще спечели.

# 1 355
Хорааа много ме е яд но да си кажа:много ми беше приятно с всички вас в темата. Забавлява се чудесно. Надявам се че не съм обидил никой от васа ако съм го направила моля за извинение

Сега вече пак ще ме е яд за нагласеният финал

# 1 356
  • Sunshine state
Всичко бе кристално ясно.. Хайде сега и героиня я изкараха.. 🙄🙄
Джоли, чувствата са споделени!! ❤

# 1 357
И Калайджиев какво гледа, какво писа, пък сега до Веселка.

# 1 358
Аз не мисля, че Веселка заслужава повече от Краси. Дори да спечели парите тя ще ги пропилее.

# 1 359
ключаря може да извади 10 еднакви ключа и да ги пуснат в буркана на Веселка. дори и да иска не може да вземе грешен ключ.  а и тъмната стаичка свърши работа. отзад и подсказваха. дори 360 градусовата камера не можа да види това
Споко, всичко са проверили феновете му. Но ако човек е настроен, че е измама, няма как да го убедят.

За побора на игрите - когато са м/у мъж и жена няма как да е друг тип.

# 1 360
  • Mediterraneo
Още от онзи ден бях сигурна, че финалът е неин! Яли, пили и се веселили три дни, после пак няма да има пари за играчка на детето.

# 1 361
  • Велико Търново
Не знам дали тази вечер е коментирано, но ако не попитам ще го мисля цяла нощ.. Joy
Някой друг видя ли числата да се сменят още при махането на тиксото при тегленето на водата на Веселка или така ми се е сторило.
Не видях да има нещо такова. Но дори и така да е, килограмите ѝ бяха 36,90. На Маргарита бяха 21,85. Която и цифра да се е "сменила", какво влияние щеше да окаже това върху резултата?
И тъй като съм работила с точно този тип кантари, според мен, ако все пак е имало нещо, то е било в последната и (еветуално) предпоследната цифра - примерно от 85 на 90. Но, пак да попитам - какво значение имат тези 50 грама?

Кой подсказва сега на Веселка - не си готова, не си готова .
И те мести ли , мести, докато й каза Андрей - готова си.
Защото това е условието да излезе и да вземе флагчето. Ако не ѝ казва някой дали е готова, тя как ще завърши играта?
Друг е въпросът дали трябва да е такъв регламентът, но в случая е такъв.

Ох, тоз ключ сигурно е бил закрепен за някоя шамандура. Как пък толкова бързо го намери? И то верния!

# 1 362
Скръбната физиономия е на преден план, ама забележете - Не реве.

# 1 363
  • Стара Загора

Стига де, Андрей не е подсказвал, просто за да продължи нататък, трябваше да ги нареди правилно.
  Да, да , права сте.

# 1 364
Мисля, че Веселка ще има поне 70% от зрителите и над 10 гласа от фермерите.

Общи условия

Активация на акаунт