Фермата сезон 5 тема 11

• 148 542
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 645
На Веселка жилището хич не изглежда да е ремонтирано изобщо някога. Пълен катун и мизерия.

# 646
  • Sunshine state
И аз съм в шок колко много 'фенове' има Весела във фейса.. Явно тактиката със съжалението работи безотказно. Много ме е яд, че качествени участници отпаднаха, а тя там първа кипра. Искам Станислав да спечели и да е на финал, но като гледам и чета, май няма шанс. Не се вълнувам за финала както предни сезони. Не ми хареса Фермата тази година. Освен единия хубав деул Ивайло-Митко, друго интересно май нямаше.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 13:56 от Pupitka

# 647
  • out of space
Как решихте, че Краси не е пращал пари на баба си?!?! Astonished
Може ли и на мен някой да ми хвърли едни карти?

А защо не трябва да харесвам Веселка, с какво е сгафила, че ми се губи?

# 648
  • Sunshine state
Ери, на мен Веселка не ми е симпатична още от представянето си, какво ще рече сгафи? Не е нужно да си сгафил, че да не те харесват.

# 649
Ери,  ти си я харесвай колкото си искаш,никой не ти пречи.Просто аз и част от другите съфорумки не я харесваме и си го казваме.Някои даже доста обосновано.
   Теб с какво те привлича младата майка на три деца?

# 650
  • out of space
Ери,  ти си я харесвай колкото си искаш,никой не ти пречи.Просто аз и част от другите съфорумки не я харесваме и си го казваме.Някои даже доста обосновано.
   Теб с какво те привлича младата майка на три деца?

Чакай, чакай сега, развесели ме Grinning Къде, за Бога, съм писала, че харесвам Веселка? Къде? Grinning
Питам, защо е този масов хейт, дали не съм изпуснала някоя нейна апокалиптична проява, дали не ми е убягнала някоя подробност.

Явно не. Не се харесва визигката й, не се харесва, че е млада и майка на три деца.

Ясно.
Доста поучително Simple Smile

# 651
Питам, защо е този масов хейт, дали не съм изпуснала някоя нейна апокалиптична проява, дали не ми е убягнала някоя подробност.

Мен лично ме дразни как си я добутаха до края. Ама никой не смее да я пипне, защото много се е измъчила, милата, родила 3 деца , а е само на 22 години. Много работи. Като цяло си я дондуркаха яката . И сега вече ще ги пръска всичките.

# 652
  • out of space
Е, тя какво е виновна, че са решили да я добутат? Да не им е платила случайно?
+ това си игра супер на последните битки, т.е "добутването" не е за лудо Grinning

Просто ми прави впечатление вечно повтарящата се ситуаци в края на всички реалитита- хората имат фаворит, а останалите участници са считани едва ли не за врагове.

Моето мнение е, че поне тук, в последните останали, не намирам нито едно истински неприятно качество в който и да е участник, че да хейтя така категорично.

# 653
Защо трябва да ме привлича някой от участниците, за да реша, че заслужава да спечели? Щом е стигнал до финал, който и да е, значи заслужава. И как се решава кой заслужава повече, след като дават монтирани по преценка на продукцията кадри. На мен този сезон ми е по-интересен от предишните. Като цяло фермерският труд не ме интересува и затова и предни години не съм следила особено шоуто. Веселка тук някои не я понасят, защото мислят, че е ромка. За Борима не пише там да живеят роми - пише за българи и помаци. Помаците са пак българи. Да отбележа, че и Сами е наполовина българин, Елизабет също не е от чист български произход. Може би я пазеха Веселка, защото е най-малка. Възпитавани сме да пазим и помагаме на този, който е по-малък и изглежда по-слаб, знам ли.

# 654
Някой гледа ли Митака в сутрешния блок?

# 655
Знаете ли кое не ми хареса във Веселка.
Първо - страшно обидчива и докачлива. Каже и нещо някой - рев. Каже и нещо друг-сърдене.Дали си е такава не знам, но с това си поведение направи така, че всички да ходят на пръсти около нея. Ами съжалявам но няма право на такова поведение. Не и когато си с 20 непознати. Никой не е длъжен да се съобразява с теб
Второ - не може да говориш че си бедна, че ти е трудно и в същото време да не ти пада фаса от устата. Не мога да приема, че жена живееща в крайна мизерия, с три дечица пуши толкова. От чисто финансова гледна точка. Даже си мисля че пуши и в присъствието на децата. Смята за  най голяма жертва че е направила  в името на децата, че е пушила само по 4 цигари.
Факта, че уж се обиди когато и предложиха пари, но после много хитро гледаше кой колко дава и бързо и мина обидата за мен говори много.

# 656
  • София
Моят победител - Митко Караиванов - отпадна.
Знаеше се, че ще стане така, заради многото спойлери, и ми беше странно как ще стане. Ами - те така стана - позволи на Красимир да вземе победата.
Краси се раздаде в последната битка. Факт. За разлика от Димитър, който не си даде достатъчно зор - съзнателно. Малко само трябваше да се забърза, но не го направи. Всички видяхме каква нечовешка сила извади срещу Ивайло - можеше да го направи и сега, но не поиска.
Може би искаше да запази егото на Красимир след драмата в дуела с Татин. Може би искаше Краси да види, че е взел една чиста победа и да си върне самочувствието. Не искаше да му подари финала демонстративно, а Краси да повярва, че сам се е преборил и сам го е заслужил. Това видях аз.

# 657
  • при късмета
Някой гледа ли Митака в сутрешния блок?
Аз го гледах.
Много съжалявам, че отпадна, очаквано де, но той най-много ми хареса от тазгодишните участници. От началото до края

И на мен не ми харесват жените финалистки, но ако трябва да избирам, предпочитам Веселка. Чисто и просто защото не се е издънила в предаването, за разлика от Маргарита, която крещеше, заплашваше, не мога да понасям даскалския ѝ тон, фасоните, рева повече от Веселка и имаше скандали заради нея за които тя беше първопричина. Не мога да преценявам на база предположения и догадки какво прави някой от участниците навън, несериозно е

# 658
  • София
Веселка може и да я съжаляваха, но си би в два дуела, така че си заслужи мястото на финала.
Те другите не са с повече, даже Маргарита само с един.
Пребори си се за финала, сега това сус съжалението ще има отношение за гласуването.

# 659
Като и видя на Веселка мелодраматичната вечно нацупена физиономия... ми идва да повърна.. не хейт, ами органически не я понасям тази "девойка" Grinning Още от визитката ми стана трън в очите, с досадната и многострадална история... за момиче, което не знае кога да спре да ражда... не ми се дъвче пак темата, просто отбелязвам. И през цялото време се опитвах да я харесам, ами не можах, освен рев до безкрай, мрънкане и цупене на ниво 4ти клас, друго не видях аз. И като гледам след като е финалист много се е окрилила нещо, много и знае устата, мачка, тъпче, онзи какъв бил, другия какъв бил... Не мис е връзва с образа на невинната клета майчица... Спирам, че пак ще ме обвинят какво съм чудовище Grinning

Общи условия

Активация на акаунт