Фермата сезон 5 тема 11

• 145 131
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 675
Аз това с черпака съм го проспала, ама доенето в л....    го помня. Мърличка си е Веска.
Да, не искам да мисля какво е като няма камери.

# 676
  • София
У наше село го има и тоя тип доене.

Собственикът на кравите леееко, ама съвсем леко замива вимето на кравата и започва да я дои в кофа със съмнителна чистота. Самата крава си е омазана в нейни си красоти.

Въпреки това- за млякото се чака на опашка, поръчваш от предния ден, след това чинно си чакаш с твоята кофичка, за да ти прелеят литър-два домашно мляко.

# 677
А направи ли ви впечатление в интрото, как всички изглеждат някак цветни, дори вечно хленчещия Йори(Венци), а само Веса е с черните дрехи и пробития чадър...досущ като някоя вдовица от латино сериал...😱 И тоя фалшив жален поглед...
Някак си държанието и не кореспондира с цялата тая драма около нея, която се опитаха да внушат И и А цял сезон. Помня много добре как наперено обясняваше, че е по-богата от чорбаджиите, защото тя има деца, а те не.
Накрая точно един "чорбаджия" предложи с част от парите да ремонтират стаята на децата и...ама тя пак нагла и високомерна, всичко имат, от нищо не съм ги лишила..дрън, дрън, ама айде щом толкова настояват, ще взема парите!
Еми не, не става така! Като си толкова ербап, недей да цивриш, а стой с високо вдигната глава!

# 678
  • Варна
А помните ли какво каза Дана? Не беше съгласна да се дават много пари на Весела, защото тя се хвалела , че ги харчи за всякакви прищявки на децата си /имаше предвид безполезни неща/.

# 679
Това, което за един е безполезно, за друг е полезно. Дана мери с нейния аршин.

# 680
Веселка е на 22??? С три деца с различни бащи?
Как е смогнала таз девойка, очаквах, че е поне на 30. На 22, пушачка, майка, дърварка. Цял живот ли смята да цепи дърва?
И на мен ми направи впечатление, че къщата и е мърлява. Това, че си беден не означава, че не можеш да поддържаш дома си чист. Защото и в палат да живее, ако така е свикнала, ще си го о***ре.

# 681
  • София
На мен пък ми направи впечатление неувереността на Краси. Много лесно рухва, между отделните битки - и на голямата, и на малката арена- коментарите му бяха едни такива пораженчески. Лесно се пречупва, не е нахъсан, сякаш не е готов да се бори докрай.

# 682
  • София
Краси е актуален само за моми без особени претенции.
Пасивен в живота, безпаричен, безработен/без постоянна работа, почти на 40 години, без собствен дом...

# 683
  • London
Краси може да се промени, може да му тръгне, защо така го заклеймявате сякаш е на 70 преди умирачка? Може да си отвори сервиз в България, може да му тръгне.... важното е, че не го мързи.

# 684
  • София
Ех,Митя,Митя-истинско удоволствие беше да го гледам.Как го намериха този диамант опосумите...
Доста интелигентно "падна" вчера,но после е гледал и днес е сменил фаворита си -ще гласува за Сами.
И това за мен е единственият нормален избор.На фона на Госпожа Драма Куин,Господин Прашка и Принцесата на чалгата Сами направо изпъква.
Трудно ще бъде,защото в социалките Малката конярка води убедително.Любимият ми аргумент е,че "децата са й сладки " Simple Smile Вие не-сладко дете виждали ли сте?
Голямо разочарование за мен е фермата този сезон.Да си правят наесен предаването пак,но защо не помислят за нещо по-мащабно Simple Smile като Къртицата.Господин 7/8 може да им даде трибуна откъм времетраене.За финансовата страна-да се помъчат малко.

# 685
  • London
На мен на Митко Татин, ако става въпрос ми беше най-сладко момиченцето, ама в крайна сметка това не означава, че следва и татин да го харесвам заради това.

# 686
  • София
Един бърз въпрос. Само аз ли забелязвам, че във фейсбук всичко живо е от фенклуба на Веселка? Прави ми впечатление също, че като глутница вълци ще те разпарчатосат, недай си боже ако кажеш нещо против  Св. Мъченица Веска. Само тук ми се виждат хората с реално мислене и поглед над нещата.
Аз бях дълго време в шок,но събрах кураж и започнах с лайкове и спорадични коментари към хейт-постове за Веселка.От 2-3 седмици имам и мои лични коментари Simple Smile Като пиша доста обрано,появяват се някакви да ми задават въпроси,но моментално идва и мощна подкрепа в неравната битка Simple Smile
Вчера бяха пуснали едно фото на тримата финалисти и ...о,имало и други нормални като нас.Така че спокойно влизайте и пишете.Вниманието като цяло се измести към мъжете.

# 687
Коментар от ФБ :  "Бях решила да гласувам за Весела, независимо, че не я смятам за достойна. Мислех, да го направя, за да спечели и да си има собствен дом, но последните дни започна да демонстрира много неприятно поведение и тотолно ми падна в очите. Весела не е човек за пример!"

Е, на тази жена са и се отворили очите, ама още колко ще гласуват за Весето, въпреки че не е особено достойна за победител, а просто от съжаление...

# 688
Хората са милозливи и гласуват от съжаление.
Кой е най-неуспял, не-образован и не познава контрацепция , дайте да го наградим с победа.
Българите са с добри сърца и предпочитат да спечели най- закъсалия , а не най-заслужилия.
Не ми допада , това не е съдби на кръстопът.
Макар, че психоложката ( с пластичните операции) не е ли и в двете предавания?

# 689
Според мен по-добре да пуснем смс-и за хора в нужда- домове за сираци, болни млади хора, старчески домове. Вместо за победител от фермата, понеже той вече е ясен.

Общи условия

Активация на акаунт