Фермата сезон 5 тема 11

• 145 032
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 735
Сами ще пръсне Краси на финала! Никого не харесвам за победител, но ако Сами спечели няма да се сърдя. А и заралии трябва да се подкрепяме Simple Smile

# 736
Имам един страничен въпрос и моля не ме убивайте с камъни... Къде точно я води Станислав тази рота за която спомена Красимир и какво точно работят военните в днешно време?

# 737
Утре ще дават как другите трима треперят от страх, че Сами ще ги спука от бой на финала Grinning Краси 100% му е адски притеснено, жените не ги и броя даже..

# 738
  • София
До колкото знам, Сами не е наследил "бизнеса" си от родители и пр., а го е започнал сам, т.е. до някаква степен и той не е бил кой знае колко богат. Само че е имал кураж да започне нещо, докато другите сигурно търкат билетчета. Така че много повече съм за него. Не харесвам хора, които се оплакват нон стоп и си мислят, че някой им е виновен за състоянието и длъжен за нещо.

# 739
Аз нямам фаворит отдавна, всеки от учстниците има кофти черти и все се чудя толкова ли е нямало някои по-положителни кандидатури, но каквото такова.
На мен много ми харесваше Кристиана, но тя отпадна на много ранен етап. Митко ИТ общо взето беше достоен мъж, останалите им видяхме глупостите - поне се забавлявахме. Елизабет беше голяма скица с тоя страх от дуели и извъртането на фактите.
Та според мен най-интересното вече мина  Grinning

# 740
  • около Варна
Много ме е яд за Станислав, но доказа, че е от най-силните играчи, късметът не беше на негова страна. В Сами има нещо което не ми харесва, не мога да определя точно какво, имам усещането, че му липсва емпатия или... не знам и аз какво, но не ми е ок.

# 741
Сами е отгледан от майка си, баща му уж до някое време им е пращал пари от Америка. Та, абсолютно сам си е почнал бизнеса, намерил е ниша и я развива. Аз не си падам по такива лайф-коучинг глупости, но хората имат нужда някой да ги напътства и явно има публика за това, което прави.

# 742
Никой от финалистите не ми харесва, но при така стеклите се обстоятелства ще съм за Сами.
Станислав освен, че няма мислене на победител, май си му стана доста зле. Даже след алманаха дишаше много тежко.

# 743
Станислав е в ротата в Стара Загора.Какво точно работят и аз не знам,нямам познати в тези среди.
Сами беше споменал втория си баща,че е адвокат и мисля му е помогнал в някаква степен. Иначе той самия си е подвижда реклама на работата си.

# 744
  • София
Тая леля Марги какво истерясва напоследък? Откъде такова самочувствие?

# 745
Пълна позьорщина е този рев. Искат да спечелят симпатиите на публиката. И нещата които ги казват в интервютата звучат супер изкуствено.

# 746
Какво са се разплакали тия кифли чччми като толкоз е заслужавал и е бил велик защо нито една от вас не му остъпи мястото /аман от тая маргарита----алкохоличка -----

# 747
  • out of space
Ееееех, никога пак не бих си причинила  Тъпи игри на волята, за сметка на Фермата. Прецаках се този сезон!

# 748
Маргарита е мега противна и откъде това самочувствие, че може да спечели. Истерясала, луда, неуравновесена лелка! Също много студена и лишена от всякаква чувствителност и нежност. Реве единствено за собствените си проблеми и болежки, а за чуждите е сляпа.
На мен лично ми стана много мъчно, че Сами не получи подкрепа от никой, беше изоставен и самичък.

# 749
  • London
Станислав може и здравословен проблем да има някакъв.... не изглеждаше никак добре след дуела.

Общи условия

Активация на акаунт