Януарски бебета 2019! Тема 5

• 24 557
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
С диван за отдих в съседната шумоизолирана стая 😂
Пие ми се бяло вино с приятелки до сутринта. Това ми е мечта.

# 136
Големи са ти мечтите. Аз и на едно разточително 'Хепи' съм доволна. 🥳
Момичета, не знам как ще тръгвам на работа. Малката я оставих за 3-4 часа при майка ми днес ( за бой съм, броени пъти се е отделяла от мен и то все при изключитни ситуации- болница, зъболекар).. четвърти час не мога да я успокоя. Няма заспиване. А там е неузнаваема. Кротка, гък не казва. За разлика от домашните ни спектакли. Явно й е голям стрес. Та, притеснена съм много.

# 137
Това с оставянето не знам какво ще правим. Аз онзи ден го оставих на майка ми и е ревял 30 Мин, колкото време ме нямаше Sad. Да тогава много му се спеше но ....
юни месец имам пътуване извън България за около 3-4 дни, но много се притеснявам та се чудя дали да не го взема

# 138
Минавам да почерпя за първия ни РД и да ви пожелая весело посрещане на Новата година! Ето я и тортата ни от Скай лайн, беше много вкусна.

# 139
Честита годинка! Да е здрава и щастлива! 😘🥳

# 140
Неви, честит първи рожден ден на малката принцеса! Да има прекрасен  живот, както и Вие! Тортата е чудесна, а щом казваш и вкусна, със сигурност  и аз от тях ще  поръчам.

# 141
За много години, мамчета! Нека ни е честита,здрава и ползотворна новата година и да донесе много радост на малките човечета.
Нашият бебок днес прави годинка. Да ни е здрав и щастлив.

# 142
За много години! Честити да са рождените дни на мъниците ви! Нека са най-вече здрави и много щастливи! Дано новата година е още по-хубава и от старата и да ни носи повече радости!

# 143
  • София
Честита нова година, момичета! Да са ни здрави дечицата и ние покрай тях, за да им се радваме.
Успешна и спорна година, изпълнена с любов, хубави преживявания и радост! Tada

# 144
Честита нова година! Нека щастие и топлина изпълват домовете и сърцата ни.

Честит празник и на малките ни рожденици. Да са много здрави за радост на мама и тати.

Ние имаме време до рождения ден и не съм си мислила за детайли още. Смятам да поканя няколко съседки и децата им, с които се виждаме често навън. Да се получи бебешко парти. Вероятно отделно ще дойдат бабите, дядото и сестра ми с племениците. Може би ще разделя двете събития, за да не се натрупват много хора едновременно вкъщи, а и да съобразим часовете за спане на рожденника. Тортата ще си я правя аз. Така или иначе бебешорко няма да може да я опита все още.

# 145
За много години, момичета! Бъдете  благословени!
Мънчолина, безоблачно и слънчево небе в живота за твоя юнак и всички Вас!
Неви, искам да те попитам колко време  предварително  поръча тортата?
 Говоря на ти не от неуважение, а защото Ви чувствам  една идея по-близки от останалите съфорумки. Ако някоя има нещо против, моля да каже..

# 146
За много години момичета! Живи и здрави! Мълчолина, честит рожден ден! Щастливо детство му желая! Ednausmivka, естествено, че на ти ще ми говориш. 4 дни преди РД поръчах. Казаха, че е добре поне 2 работни дни преди това да поръчаме. Поръчах по телефона, без предварително заплащане. Тортата беше с еклерова с ванилов крем. Лятото май бисквитена бях поръчала от тях за каката. Аз правя 2,3 вида торти, но не съм декорирала досега и реших да поръчам.

# 147
Честит рожден ден на първите бебчета от нашата група! Малко по малко сега всички ще се изтърколим. Нека децата ни растат здрави, свободни и щастливи, и станат добри и успешни хора!

Момичета, каква вода давате и в какви чашки? Аз все още купувам бебешка, но се чудя дали да не започна да давам филтрирана чешмяна каквато ние пием, през брита. Мисля също да почна от нормална чаша да го уча да пие, дали не в рано?

# 148
Аз му давам Девин изворна и смятам да си продължавам още с нея. Иначе с чашката сме много назад,още си пие от биберона. Купих няколко различни чашки, но се дави с тях. Явно не мога да попадна на точната.

# 149
Честита Нова Година и Честити рождени дни на всички бебета, които вече навършиха своята първа година. Нека има само здраве и щастие в домовете ви!
Вода давам Девин изворна отдавна, само като беше новородена дъщеря ми и давах Бебелан.

Общи условия

Активация на акаунт