Януарски бебета 2019! Тема 5

• 24 558
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Морска сирена, честито! Желая ти лека бременност. Разбирам притесненията ти за отглеждането на още едно бебе и аз съм се чудела ако се случи и при нас дали ще се справя,но много хора казват,че така било даже по-лесно. Дано всичко бъде наред при теб.
При нас пък, освен с подаръци, за Коледа бебчо се сдоби с висока температура, която  ден и половина ту спадаше, ту се вдигаше. Но тъй като вдига доста - 38.9, 39.2 и дори след хексалгин не спадна, вчера много се притесних и го заведохме в спешното. Оказа се с страшно зачервено гърло и е на антибиотик. Толкова е мъчително да гледам малкото човече,което по принцип не се спира за секунда, да си лежи с плуващи очички и целият червен. Направо сърцето ме боли.
Но за щастие тази сутрин е по-добре. През нощта пак гореше много и по съвет на една позната го мазах с разбит белтък(оцета не му действа). Не съм сигурна дали от белтъка, но след като го намазах се изпоти качествено и от тогава е по-добре.
Та си мисля тези дни,че няма никакво значение колко са високи,колко тежат, какво могат да правят,ходят ли,говорят ли, важното е само да са здравички.
Светли празници и весело посрещане на новата година на всички.

# 106
Честито Морска сирена лека и безпроблемна бременност ти желая толкава е прекрасно макар аз да се плаша от породени деца адмирирам и уважавам всяка мама която е в такава ситуация просто мама герой.

Аз да се похваля избиха и двете горни зъбчета наведнъж 😁 много е сладка как иска да хапе пък и само гледа с долните да стърже горните.😂
Паричката от питката се падна на малката Йоанка, душичка иначе късметлийка ама на какви родители попадна не е истина караме се като котка и мишка,Том и Джери пасти да ядът....И това не преминава става все по зле и по зле.И се оплаках...😭,но взе много да ми тежи за всичко аз съм виновна...

# 107
Ох, тези болести, наистина е много тъжно като видиш детето да лежи. Затова най-важното е здравето! Бъдете живи и здрави всички. Ани, не се обвинявай, не си виновна само ти, може и двамата да сте страхотни, но да не сте подходящи един за друг. Определено децата много се тормозят и растат в нездравословна среда. Затова ви пожелавам да намерите най-доброто решение за всички! И при нас паричката се падна на бебето Simple Smile Късметът на начинаещия.

# 108
Момичета, грипът е почнал. Вчера се чух с педиатърката, беше полудяла от обаждания ва розители с деца над 40 градуса. Предупреди ме - да изолирам възможно най- много и даже разходките да спестявам на този въздух.

# 109
Момичета, грипът е почнал. Вчера се чух с педиатърката, беше полудяла от обаждания ва розители с деца над 40 градуса. Предупреди ме - да изолирам възможно най- много и даже разходките да спестявам на този въздух.
Малее, аз понеже полудях вкъщи, вчера ги замъкнах в Ринг мола, хем знам какво място на зарази е.

# 110
Точно за моловете ми разказваше. Възмущаваше, че пълно с деца било. Тя е възрастна и с опит и наистина се беше хванала за главата. Обясни ми какви комбинации мисли, спада до 39 градуса и нагоре тръгва пак. Бях планирала и аз ринг мол за баткото с приятели, без бебока, но ще отменя всичко.

# 111
Аз вчера до гарата бях с малката,но изпращах каката и баткото за Пловдив и от днес та до 6.01 нямам запланувани срещи с други хора.На 07.01 имаме консултация а и бебка прави годинка.

# 112
Ех, аз изобщо не го водя по молове малкия. Влизал е всичко на всичко два пъти. В магазини и затворени заведения също.  Кофти ми е такава изолация, но се налага. Лошото е, че аз като отида някъде и веднага ме хваща нещо, а после и той се разболява. Започнах да пия имуностимулант, дано да помогне. Иначе, за късмет, сега с бебчо имаме достатъчно жертвоготовни баби, които да поемат два-три часа, ако искам да изляза.

Морска сирена, честито и от мен! Кариерата няма да избяга. Може да се позабави малко, но ще наваксаш.

Наш, ти си възможно най-добрата майка на детето си. Изобщо да нямаш съмнение за това.

# 113
Още не ходила в мол моята. Пазя я прекалено, но баткото носи.. не знам как ще е януари и февруари, когато е пикът.

# 114
Здравейте, момичета. И аз не съм се включвала от доста време. Морска сирена, честито за радостната новина. Относно притесненията ти за раждане скоро след секцио не мисля, че е проблем. Скоро се включих в една група VBAC - вагинално раждане след секцио и наблюдавам, че много момичета раждат дори естествено след секцио с разлика от порядъка на 1.6 - 1.7 месеца, което ме изненадва. 
  Днес нашата принцеса стана на 1 годинка, направих малко парти вкъщи. Тя беше в настроение, което най-много ме зарадва. Като цяло си беше малка лудница с няколко майки и деца на възраст от 7 месеца до 3 години.
  Малката все още не върви, пълзи много бързо и като гледам няма намерение да прохожда скоро. За заниманията, почвам и аз да се чудя с какво да я забавлявам. Мисля си, че и е скучно вече с мен по цял ден, а и в това студено време нямаме много избор за развлечения.
  Стана дълго, ще пиша пак. Хубава вечер. 💖

# 115
Морска сирена, честито всичко ще бъде наред, жените имаме невероятен потенциал и въпреки трудностите успяваме да се правим с всичко.
Тези вируси са ужасни.Ние с моя мъж решихме преди два уикенда, да заминем за първи път някъде само двамата.Прибрахме се, той с разстройство и повръщане, след два дни аз с жестока температура и главоболие.Излезна ни през носа:grinning:Малкия удържа, но треперех, като лист.Явно бебчовците имат имунитет за някои от болестите.На мен стоенето вкъщи ми се отразява ужасно.Излизаме с малкия на кратки разходки, но въздуха е под всяка критика.
В Моловете е ужасно, всеки кашля и киха.
Давах му малко Имунокинд за всеки случай, но ще видим занапред.

# 116
Честито, Морска сирена! Всичко ще е наред!
И моят мъж се разболя, за сега с малкия не се даваме, дано така си остане.
Избиха му и горните два зъба и за сега е тишина и спокойствие вкъщи, доколкото може с бебе. Изчезна и хремата напълно. Явно е била заради зъбките.

# 117
Здравейте чудесни майки. Искам да ви кажа, че няма съмнение, че всички до една сте страхотни майки и се справяте повече от добре. Щом се тормозите дали сте добри майки, значи сте и повече от добри. Не се тревожете за децата и размерите на глава, гърдички и така нататък. Според мен всяко бебе е индивидуално и расте по различен начин било то в ръст, било то емоционално.
За съжаление само ми е болно, че е пълно с вируси и от това трудно да ги опазим. Нашата София е болна от два дни с гърло, кашлица и температура. По принцип е здраво дете и не се е разболявала, но явно в комбинация с избиването на зъбите които чакаме от не знам кога( няма все още нито един) имунитета падна. Бяхме на село, въздуха е разкошен там, въпреки, че навън почти не е била. Ама само се моля да минава това чудо, че е адски ужасно. Бъдете здрави и весело посрещане на новата 2020.

П.с. имате ли идеи вече за торта, украса и въобще за рожден ден на мъниците ви?

# 118
Момичета, по колко пюре изяждат бебоците ви? И дъвчат ли? Аз наваксвам сега със захранмането, че двата месеца с вирусите изостанах много, та е бебешко още менюто.
За РД, предвид по-горе обсъжданите грипове, мисля да пропусва празненства, живот и здраве, само с бабата и дядото вероятно. Шумни партита не мисля да правя.

# 119
Jillian, благодаря ти!
Морска сирена, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!
Не знам по колко пюре изяжда малката,тя никога не е била от тези , които много ядат. Дъвче учудващо добре. Я ден почти всичко от ДК. Десертите не ѝ допадат. Там аз се включвам. Парти сме запланували, живот и здраве. Във заведение, защото вкъщи нямам нито възможност,нито желание да се справя.Поканохме най-близките и пак ще сме 15-16 човека. Торта съм поръчала и се надявам да е точно такава. Казала съм им че я искам едни към едно. Правили са я за друго момиче.

Общи условия

Активация на акаунт