Януарски бебета 2019! Тема 5

• 24 557
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм поканила две приятелски семейства наа 31 декември декември на обяд и ще празнуваме РД. Поръчах торта от sky line. Страхотни са-много красиви и вкусни и нормални цени. За кръщенето поръчах торта с 24 парчета за цели 170 лв. Ами яд ме е - беше красива, но точно като кекс вътре.

# 121
  • София
Аз много се чудя дали и как да празнуваме.
То останаха 2 седмици, а още не мога да го измисля Blush .
Не виждам смисъл от сериозни празненства предвид възрастта и че нищо няма да помни. От друга страна ми се иска все пак да го отбележим.

# 122
Рожденият ден на Поли беше на 22ри. Поканихме най-близки роднини и приятели около 25 човека с 5 деца на около 5 години. Всички бягаха из ресторанта с балони и Полина и тя след тях 😄. Беше забавно. Първият рожден ден е по-скоро за нас. Това беше тортата, не обичам фондан, от горе беше с декорация от крем. Вътре блатове и крем от лешник, ванилия, шоколад, нещо такова. За 42 лв 😄 Тората за кръщенето беше 100лв и не ми хареса много. Надписа сама си направих, приятелка ми даде и обемна цифра 1 и от ресторанта имаше още малко декорация.

# 123
Неви, като видях снимката на тортата и си казах, че точно такава ни трябва за фотосесията за рождения ден, защото идеално ще си пасва с декора. После видях и цената... Чудя се дали да опитам аз да измайсторя нещо, но определено ще ми е по-лесно да поръчам.

Аз покрай студеното време и по-кратките разходки обмислям с какво да се разнообразяваме и се чудех за киндиру и плуване за бебета. Притесняваме само в това грипаво време да се събираме с повече хора. То едва ли, ако детето ти е болно ше го помъкнеш на такива мероприятия, но все пак. Някой в групата беше споделил, че води бебчето си на плуване, може ли пак да каже къде, кога, колко струва, подходящо ли е за зимата.

Морска сирена, последния ми цикъл закъсня доста и имаше един период, в който и аз се чудех дали не съм бременна. Та, мога да предположа какви неща ти минават през главата. Колкото и да ми беше притеснено и не исках друго дете сега, всъщност ако се беше случило видях, че мога много бързо да се пренастроя и да го преживея като радостна новина. Желая ти и ти да успееш, дори и да е трудно в началото, това е истинско щастие!

# 124
Неви, като видях снимката на тортата и си казах, че точно такава ни трябва за фотосесията за рождения ден, защото идеално ще си пасва с декора. После видях и цената... Чудя се дали да опитам аз да измайсторя нещо, но определено ще ми е по-лесно да поръчам.

Аз покрай студеното време и по-кратките разходки обмислям с какво да се разнообразяваме и се чудех за киндиру и плуване за бебета. Притесняваме само в това грипаво време да се събираме с повече хора. То едва ли, ако детето ти е болно ше го помъкнеш на такива мероприятия, но все пак. Някой в групата беше споделил, че води бебчето си на плуване, може ли пак да каже къде, кога, колко струва, подходящо ли е за зимата.

Морска сирена, последния ми цикъл закъсня доста и имаше един период, в който и аз се чудех дали не съм бременна. Та, мога да предположа какви неща ти минават през главата. Колкото и да ми беше притеснено и не исках друго дете сега, всъщност ако се беше случило видях, че мога много бързо да се пренастроя и да го преживея като радостна новина. Желая ти и ти да успееш, дори и да е трудно в началото, това е истинско щастие!
Здравейте Дара,моят син ходи на плуване от 4 месечен и обожава водата,  но ние не живеем в България и няма да са от полза локация и цени,  знам със сигурност,  че в японския има за бебета,  но не знам цените там Simple Smile

# 125
Дара, една позната ми препоръча програмата  "плувай с мама и тате". Имало  я в няколко басейна в София, цената била около 25лв за бебе плюс един родител.

# 126
Леле, Морска сирена, не мога да си представя през какво преминаваш! Желая ти лека бременност и дано второто бебче е послушно, та неусетно да си порастнат мъниците! Признавам, аз изпадам в паника при мисълта. Най-вече, защото малкият е голям чешит и ме окопира на 1000% и просто не мога да си представя и още едно бебе.
За рождения ден, ще сме вкъщи, скромно - с най-близките роднини. Няма и 10 човека. Реших, че така ще е най-добре за 1ви рожден ден. А и в пика на вирусите... Тортата не е съвсем избрана, но я планувам като нещо от този тип:
или

Имаме си 6 зъба, скоро избиха горни странични резци. Веднага се почна мъката наново и ще чакаме и долните. Няма почивка и това е. При нас също с изникването на горните зъбки спря хремата.
От стандартните неща, които се счита за нормално да правят бебоците на тази възраст, Даниел само "браво" не можеше да направи. От няколко дни се е научил и е много доволен от себе си. Тая сутрин се кукна в 6ч, за да правим "браво". Боже, как ми се спеше, хич не ми беше до това Joy

# 127
Мони, много са красиви тези торти, откъде са? Как сте Вие, има ли подобрение малкият? Моята дребка от два дни само се изнервя и мрънка, всичко е в устата, а венците изобщо  не са бели. С три зъба е до момента. Ако може  само да я нося. Като я оставя, започва рев със сълзи.
Относно тортата, и аз ще поръчам от Sky line.
 Йони, не разбрах тази красива единица поръчана ли е отнякъде?

# 128
Мони, много са красиви тези торти, откъде са? Как сте Вие, има ли подобрение малкият? Моята дребка от два дни само се изнервя и мрънка, всичко е в устата, а венците изобщо  не са бели. С три зъба е до момента. Ако може  само да я нося. Като я оставя, започва рев със сълзи.
Относно тортата, и аз ще поръчам от Sky line.
 Йони, не разбрах тази красива единица поръчана ли е отнякъде?
Тортата единица ли 😄 ? Тя е поръчана от сладкарница. А обемната цифра 1 ги продават из фейсбук. Simple Smile

# 129
И аз да се оплача...Вече всички сме болни от днес. Малкият има кашлица, без хрема, без температура, обаче ЛЛ е в отпуска и се чудя сега къде да го водя. Пфу, значи....Така се надявах да ни се размине.

# 130
Ednausmivka, из интернет ги гледах, не знам доколко ще ги направят така, но и да не са съвсем същите, не е кой знае какъв проблем. Сега за празниците сме на гости при баби и всеки ден насам-натам, мм е отпуска, та малкият не скучае. Има аниматори нон-стоп. Сякаш имаше успокоение леко след избиването на 2та горни зъба, но се започна нова вълна. Борбата и ревът в общи линии са при приспиването главно, защото аниматорите се стараят да не скучае. Сега добре, ама като се приберем какво ще го правя, не знам. Тук свикна на много хора постоянно, има братовчедка на 5г, куче. Май ще ми излезе през носа като си останем пак двамата Joy Абе, ще се порадвам сега, пък после ще му мисля. Дано само вирусите ни се разминат...

# 131
Мони, голямата ми дъщеря беше много добро бебе. Но когато съм я държала вкъщи, полудяваше. Като е навън, сред много хора беше много доволна и после си спеше. Ако е стояла вкъщи, без нови ситуации и емоции, ме побъркваше от мрънкане и сърдене. Бебката сега е адски трудна за приспиване. Носим се на ръце от 21.30 до 12. И към 1ч се буди да яде после в 3, после в 5 и така. Като понякога играе и мрънка от 4 до 6.

# 132
Неви, една нощна занималня можем да си спретнем 😉

# 133
Неви, една нощна занималня можем да си спретнем 😉
Супер идея.

# 134
С диван за отдих в съседната шумоизолирана стая 😂

Общи условия

Активация на акаунт