Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 824
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на морето
Весела Коледа! bouquet
Аз си поръчах фолиото, пристигна. Но не ми е пристигнало лепилото за фолио, затова не съм го ползвала още и не мога да кажа как е.

# 196
  • София
Весела Коледа!

Вчера след цял ден готвене, успях и маникюр и педикюр да направя  Mr. Green

Червеният гел е от новите на Neess https://makeup.bg/search/?q=neess , уникален, с моето тънко лакиране, покрива от един слой  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 12:28 от nad_tab

# 197
Весела Коледа момичета 🤗
Аз не поствам снимки, защото маникюра ми не е с най-доброто изпълнение, но ви се радвам на умеещите 😍
Над, уникално е, много красиво и празнично.
Онзи ден реших да се направя, сложих една от камуфлажните бази на Коди, имах идея отгоре за някакви блещулки, но се оказа, че не съм преценила лака и става на черти, смених с едно със зелени отблясъци, стана нещо като нищо - сивозелено... но стана един часа и го зарязах...
Вие поръчвате ли Nailbox за професионалисти, пише че имало продукти за изграждане и гел лакове?

# 198
  • Варна
Nad_tab, кой номер на Neess, понеже не излиза директен линк към продукта. Хибриден лак ли се води? Много ми допадна точно това червено.

# 199
  • София
Nad_tab, кой номер на Neess, понеже не излиза директен линк към продукта. Хибриден лак ли се води? Много ми допадна точно това червено.

7425, хибриден лак, цвета е реален на първата снимка, на втората изглежда по-светъл, аз я сложих, че се вижда добре декорацията Simple Smile

# 200
  • София
Честито рождество христово! 😊
Предишният маникюр го махнах на около 10 ден, защото на 2 нокатя се беше отлепил странично ( предполагам лошо лакиране) и беше направил джоб под лака. Други щети нямах! 🙂
Ето какво сътворих днес :

Озорих се със свалянето на свободтият край, където съм слагала ултрабонд, другата част падна много лесно! Съвет?

# 201
  • Paris, France
Честита Коледа на всички празнуващи

Лъкимама, след като сваляш трудно, а нямаш белене може спокойно да пропускаш ултрабонда. Почти безобидна не слага. Слагаме ултрабонд за да няма белене. Ако почне да се бели преждевременно слагаи само по ръба на свободния край! Ако пак се бели слагаш внимателно, с четка на 45 градуса с връх надолу само на около 0.5-1мм о при сваляне изпилваш.

кристина, Фокс грис и Семилак екстендъра се свалят с пилене. След като махаш трудно е логично да смениш базата. Имаш 3 варианта:

1) лесно разтворима база, но и лакове, което значи висока марка. амини я караше така доста време, със Шилак и чат чат други, маркови лакове. По-старите сме започнали така. Ако искаш китайско топове и най-вече цветове, яко каре и пилене на всичко до база и после разтваря е. Тегаво, но става. 1 година правех това.

2) друга, лесно сваляща се база - Борн Прити, Стриплак. Може първо да пробваш първия вариант и после, като израсте откъртеното да купиш друга белеща се база.

3) подготовка с матиране и праймер и яка, неразтворима база и всеки път да изпилваш до база. Трябва ти електрическа пила с две посоки. На мене мие трудно да пиля дясна ръка.

А киснеш ли преди сваляне? С дървена пръчка ли сваляш? Мажеш ли с масло?

МарияК, Пристигнаха отдавна красотите. Прекрасни са. Не са при мене. Дадохме някои на съученички на дъщеря ми, с други се направи тя, върху обикновено лепило и лак. Идеално се отпечатвали. Благодаря за линка, за цената са чудесни и в добро количество. .

Мелина, мисля, че и върху лепкав слой се отпечатват добре. Ако имаш лак с лепкав слой, някой стар, марков, може да пробваш.

амини, пак добре. Аз съм без лак. Снощи шатнах още един нокът с ножа и махнах всичко

# 202
  • Варна
Невена, благодаря ти, спести ми едни пари. И Фокс стронг ли пада само с пилене?

# 203
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Невена, благодаря ти, спести ми едни пари. И Фокс стронг ли пада само с пилене?
Пробвай каучукова база на Дама. Напиши във Фейса Дама арт. Немски са, правени за тази бг фирма. Снаха ми е маникюристка и работи само с техни продукти. И аз съм доволна от базата и топа им. Както писах с белещата база на Алесандро и после слой каучукова на Дама и ми се бели страшно лесно и на цяла люспа, но след два слоя каре мат топ...

# 204
  • Варна
Безобидн@, ще ги видя. Благодаря! Разтваря ли се базата?

Невена, кисна, слагам масло докато избутвам с дървена пръчка, но не винаги, сигурно затова така се подредих... иначе масла клепам постоянно.
Понякога след душ беля направо с нокът. БП имам,  не ми държеше, затова взех веналиса.
Малко ме е страх да пиля всеки път, да не стане по-лошо. Ако не намеря вариант с лесно сваляне с киснене, тогава. Кофти, че накупих много китайски цветове, сега и маркови ... много ще ми дойде, ще мисля

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 19:41 от kristin@

# 205
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Базата снаха ми разтваря с течност за махане на гел лак. Казва, че с цветове на Дама се маха страшно лесно, трудничко с китайски цветове, но те всички бази съчетани с китайчъта се махат по-трудно.

# 206
  • Paris, France
Безобидн@, ще ги видя. Благодаря! Разтваря ли се базата?

Невена, кисна, слагам масло докато избутвам с дървена пръчка, но не винаги, сигурно затова така се подредих... иначе масла клепам постоянно.
Понякога след душ беля направо с нокът. БП имам,  не ми държеше, затова взех веналиса.
Малко ме е страх да пиля всеки път, да не стане по-лошо. Ако не намеря вариант с лесно сваляне с киснене, тогава. Кофти, че накупих много китайски цветове, сега и маркови ... много ще ми дойде, ще мисля

В техниката е проблема. И аз къртех нокти докато не почнах да слагам повече слоеве каре. Полирането всеки път е направо вредно. Няма как да не се полира като има откъртено, ама.......

Другото е посоката - винаги от кутикули към свободен край, макар че ми се е получавало без поражения и когато беля наобратно.

Ноктите ти не са достатъчно омазнени и не са достатъчно защитени.

Да правиш по 3-4 слоя каре? Да смениш продукта, с който правиш карето?

Разбирам те, била съм там, принцесата и тя бая се откърти, а накрая с електрическите пили и ноктите ми се измъкнаха от кожата, хахах. Не си единствена.

# 207
  • Варна
Това за посоката не го знаех, аз от свободния край назад дърпам най-често... сигурно в това е основно проблема, че е срещу посоката на растеж. Има логика, не се бях замислила..
Ще сменя и мат топа за карето, но ще карам малко без Белене докато израсте.

Благодаря Simple Smile

# 208
Честито Рождество!Бъдете благословени!:heart:

Аз идвам с едно въпросче.Опитвам се да си направя ноктите с Polygel,но докато сложа изкуствения нокът върху моя и той вече почва да се отлепва.Не мога да сваря да го изпека.Та натискам с нещо отгоре,задържам го уж,пека и той взе, че се отчупи от някъде или на цяло.. Защо така се получава,изобщо никакъв късмет нямам с продуктите..

# 209
Не съм веща, но съм останала с впечатлението, че Полигел е продукт за изграждане, изкуствените нокти се лепят с лепило.

Общи условия

Активация на акаунт