Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 29 614
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да се оплача, че пила аз няма да имам, явно не ми е писано, на 11.11 поръчах 2ра, първата се изгуби. Та тази от 11.11, по неизвестни причини е върната на продавача. Пазарувам от години какво ли не, такова чудо не ми се беше случвало  Mr. Green

По-добре, ще си живея с отлепващи бази, явно  Laughing

И маникюра от вчера, Микросел, матов топ, Алесандро отлепваща база, 3 слоя Веналиса 959, топ Venalisa Tempered Top Coat, имаше оплакали се, че се бели бързо да видим, как ще е при мен без реинфорс. Всичко нанесено много тънко.

Веналисата спокойно може с един слой, ноооооо след последния ми маникюр, който нанесох дебело, тук нанасях изключително тънко, почти със суха четка и резултата, много ми допада, гел с дебелината на обикновен лак.

Давам отчет за топа на веналиса, добре се държи при мен. Днес го махам, 17ти ден. Като беше на седмица, го декорирах леко, но не ми хареса, тогава поправих и средния, който бях срязала с нож... Вчера, ненадейно се прецакаха крайчетата на два нокътя, на снимката изглежда покъртително, на живо не е толкова зле. Беленето, от което се оплакахте на 2-3 ден, при мен го няма.

Да кажа и аз за маслата от години омазвам хубавичко с каквото масло имам, слагам латексови ръкавици и стоя 1-2 часа, поне веднъж седмично, но от лятото не съм го правила....  този месец съм си слагала, два пъти,  отдавам добрата им форма на витамините с които се тъпча в момента.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 10:36 от nad_tab

# 181
Над, а лъскавината как е? Съпоставим ли е като качество с Коди, например?

# 182
Къде в София мога да си купя гел лак? Ако знаете някакви магазини, но не онлайн, споделете.

Фантастико - имат гел-лакове в някои клонове. Сега ми изскочи марката от главата, но принцесата ги знае. А, Флормара

Лили - имаха на Сенсейшънейл, купувала съм от там.

Стар нейл - магазин на улица Дунав, зад Руската църква. Имат доста професионални марки.

Блускай - на сайта им има адрес а офис в Младост, където имат цветовете на мостри

Илиенци - турски и китайски марки

моловете - Голдън Роуз, примерно и други марки. В мол Сердика съм виждала.

Месауда - тръгваш от НДК към Министерския съвет, бившия Шератон и ЦУМ и магазинът е от дясната страна, в близост до НДК.

ДМ - преди 5-6 години имаха някакви, сега не знам.

Quickgel - гръцки, потърси им сайта. Офисът е към Витоша, в Лозенец, май беше.

Интеркозметика - само с карта и на професионалисти продават, но продуктите си струват, СНД.

Питай познати! С питане до Цариград се стига. Питай наоколо! Има малки магазинчета из кварталите с най-разнообразни лакчета.

Флормар и Голдън Роуз имат ли гел лакове? Странно какви турски гелове има в Илиенци, но не ми се вярва, защото знам, че в Турция гела не е особено разпространен, дори в онлайн магазини трудно се намират, пък и туркините изобщо не се поддържат ха ха. Да не ви подвеждат турските сериали.
По -вероятно геловете в Илиенци да са китайски.

# 183
  • София
Над, а лъскавината как е? Съпоставим ли е като качество с Коди, например?
С Коди е съпоставим, по-добър е от стария без лепкав и по-лош от ръбър топа, но с любимия ми Денс леджънд, никак..... не забравяй, че при китайците качеството е различно от партида до партида.
Аз го използвам основно да си тествам геловете на дисплей, за нокти беше просто експеримент.

# 184
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И аз се предадох на... Снежко ☃️

И ... човек без работа съм ... Опекох питата и си направих клипче на маникюрите си от 2019 Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 18:02 от Почти безобидн@

# 185
Скрит текст:
Последната ми китайска циганийка. Мисля, че продуктите са Ви до болка познати Blush
Червеното е LOL ! Кой номер е?

# 186
@magdalena madzhurova червеното е Born Pretty 08 😊

# 187
  • Paris, France
Алмирра, съфорумката va_ni ми беше казала за Илиенци. Да речем, че марката е турска. Ме съм я виждала или тествала. Голдън Роуз не са ли турски? Сигурна съм, че в България съм виждала турски гел-лакове. На запад много туркини са доста натокани. Фармацевтката в аптеката до нас е турски я от Анталия и винаги с гел-лак. Е, има и такива, дето ходят с обрасли вежди и не можеш да го разбереш жени ли са или мъже, хаха. Високите марки също се разбъркват и правят в Китай.

Venalisa tempered top - този, който аз имам е по-лъскав и от Гелиш и си седи лъскав 15 дена. Повече не съм носила, но мисля, че няма да има проблем. Влюбена съм в консистенцията и лъскави ата. Има един жесток недостатък - пада от лака, а лакът си седи. Реших проблема със слой реинфорс под него или рядка, каучукова база на Савиланд под него. Доволна съм, нямам повече стъпки, защото слагам реинфорса над цвета вместо под него. С каучуковата база държи, но беля трудно. Съседката го хареса и си поръча абсолютно същия - 30мл. Нейният е малко по-гъст и държи, но след седмица почва да не е лъскав. Китай, Ко да прайш!

Вчера шатнах парче от гела с керамичния нож. Много е гадно и довечера ще вадя такъмите да поправям.

# 188
Мария, благодаря! Разкошен е! Мисля, че Невена го беше хвалила. Но  ще ходя да погледна Bluesky. Аз  правих микс между гел основа и топ и нормален лак. Изчаках около час, преди да нанесат топа. Да видим как ще се държи.

# 189
Почти безобидна, стикери ли ползваш? Под топа ли се слагат и от къде мога да си купя подобни.
Също лаковете за печати по различни ли са от лаковете за нокти? Как се водят на английски, да знам как да ги търся по сайтовете?

# 190
Момичета каучуковата база на Коди отлепя ли се или направо да си поръчам тази тяхната на която пише отлепяща?
А има ли топ лак който да се отлепя?

# 191
  • Paris, France
Момичета каучуковата база на Коди отлепя ли се или направо да си поръчам тази тяхната на която пише отлепяща?
А има ли топ лак който да се отлепя?

Отлепя се Коди ръбър, с по-мек лак и топ, с каре под нея, но не толкова лесно колкото белеща се база. Тяхната отлепяща съхне на въздух и повърхността е много неприятна като изсъхне.

Има отлепящи се топове, обикновено съчетани с база. Алесандро Striplac, Meet across peel off base top са такива. Венализа закаленият и той се отлепя сам, хаха.

Почти безобидна, стикери ли ползваш? Под топа ли се слагат и от къде мога да си купя подобни.
Също лаковете за печати по различни ли са от лаковете за нокти? Как се водят на английски, да знам как да ги търся по сайтовете?

Stamping polish се казват лаковете за печати. С някои нормални, гъсти, си се получава. Може някой стар лак да се остави отворен да се сгъсти няколко часа. Борн Прити имат хубави.

Стикерите са за под топа, но често топът се бели от тях и затова е добре да се минат отгоре с база, реинфорс и тогава топ.

# 192
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ALMIRRA, стикерите си ги поръчвам от Алиекспрес ... вече имам ... стотици Simple Smile Никога не са ми падали. След двата пласта цвят слагам каучукова база, като НЕ я пека, слагам стикера и пека с него, после топ ... Аз така установих, че ми се маха по-добре и белещата се база. Там, където има стикер пада идеално Simple Smile И започнах следните стъпки: обикновена база, два пъти матов обикновен топ, белеща се база, каучукова база (моята е на Дама), два пласта цвят, топ ... Ако цвета е на Окси, Комилфо - пада идеално. По-трудно, с повече киснене в топла вода падат китайчетата ми на Лемус, Елит и ГДКоко ...

Иначе стикери от БГ можеш да си поръчаш от Фейса ... Има много страници. Например:

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/80012661_254520696 … d&oe=5E662AFD

Снимката е от тази страница:
https://www.facebook.com/SUZANBUTIKNAILANDBEAUTY/?ref=hovercard

Тук има даже още повече:

https://www.facebook.com/NevNail/

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 22:18 от Почти безобидн@

# 193
  • Варна
Честита Коледа, мили момичета, бъдете здрави и много усмихнати! Благодаря за супер приятната тема и че сте винаги толкова положителни и подкрепящи!

Аз да се оплача, не мога да се справя с къртенето на нокът при сваляне на Venalisa белеща база. Правя 2 слоя каре с топ матов на Флормар, белеща, реинфорс Гд Коко, цвят х2, топ веналиса темперд топ. Полирам всеки път.
На 7/8 ден ми се отваря някой нокът от свободния край, отделно кожите бързо растат и махам всичко, но всеки път с откъртени парчета.
Имам тумбести нокти, склонни към разслояване, но иначе с дебела и твърда нокътна плочка. ( вече май не е толкова дебела ...Хаха )
Имам чувството, че повече ги скапвам с това Белене всяка седмица, отколкото с нормална база и ацетон:(
Чета назад из темите, но не виждам какво е решението...
Мисля да мина за известно време на разтваряща се база, но понеже имам само китайска Canni ,гледах Semilac extender base и Fox grid base. Търся нещо добро и прилично разтворимо с бърза доставка. Ако някой ги е ползвал с разтваряне, моля да сподели.
Благодаря!

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 08:20 от kristin@

# 194
Весела Коледа! Christmas Tree

Преди време дадох линк за  комплект с фолио за нокти от Алиекспрес- дали някой си го поръча? Пристигна ли и какво ви е мнението за него?

Общи условия

Активация на акаунт