Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 864
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Не съм веща, но съм останала с впечатлението, че Полигел е продукт за изграждане, изкуствените нокти се лепят с лепило.
Гела се нанася под изкуствения нокът,след изпичане той се маха.

# 211
  • Paris, France
За да не се отлепя полигел:

1) формата трябва да пасва на нокътя и даже да е леко по-голяма.

2) пълни се с доста продукт в средата.

3) мажеш с рядка база там, където се допира до нокът. Така скрепва добре.

4) слагаш до кутикули. Ръбът да опира под епонихиум и сваляш към свободен край.

5) държиш леко със съседен пръст докато чистиш.

6) пъхаш в лампата, придържайки с пръст поне 5 секунди и печеш поне 3 минути. Обръщаш пръста да се опече отвсякъде, особено ако е цветен.

Някои полигелове са с много едри частици и не слепват добре с база и нокът. Може да сложиш слой гел върху нокът и да залепиш отгоре, пак с рядка база.

Може да се наложи да смениш формите. На мене ми се получава лесно само с извитите с черти, YS или YN пише на тях.

# 212
  • на брега на морето
Вчера вечерта се лакирах. Пак е мрачно, и не мога да хвана хубаво цветът.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Недообмислих декорациите. Елхичката трябваше да е на виолетовия фон, а там където е онова странно цвете на безименния исках да направя лампички на гирлянд. Само че трябваше да е на чисто бял фон, и гирляндът да е по-тъмен на цвят, затова като видях, че не стана го направих на това кичозно цвете, хаха. Карай.
Трите лака са ми нови. Поръчах ги едновременно от 1 и същи продавач в иБей. Дойдоха заедно. Борн Прити "Starry sky series"- BP SS14 Dream of night-виолетово, но на снимката на продавача е по-тъмно лилаво, на живо е по-скоро цвят тъмна фуксия, или слива, на изкуств. светлина лилавее повече отколкото на дневна, BP SS 19 The Wind Sing, -цветът е доста близък със снимката в иБей -тюркоазено син брокат, аз не съм го хванала добре на моите снимки, BP SS 05 Sweet Spring- на снимката на продавача е бледозелено, на живо е по-сребристо и почти не се забелязва студеният зеленикъв оттенък/но е приятен цвят/. Покривни са и на 2 слоя, но аз сложих по 3, че обичам брокатът да е "пищен". Четката е хубава и удобна. Готини брокати. За 1ви път поръчвам от тази серия. Иначе имам други брокати- веналиса, азур, лаке рей. Сребристото напомня доста на това на веналиса, но тази серия имат едни едри отразяващи частички, които ги няма в сребристото на веналиса. Кефят за брокатения сезон.

# 213
Здравейте. Отдавна исках да си взема лампа и да се лакирам вкъщи, но ме спираше това, че хич не ме бива в лакирането.. Е, вече си имам коледен подарък лампа + лакове и ще се помъча. Надявам се да успея да се науча да се лакирам прилично..

Сетът, който ми подариха :

Скрит текст:

Лаковете са китайски. Yao Shun  Soak off :

Скрит текст:

И първи опит ( вече на 2 дни Grinning ) :
Скрит текст:

Базата и топа са на същата марка. Направи ми впечатление , че базата и цвета, колкото и да пека,
остава лепкав слой. Прочетох цялата тема и доколкото разбирам , не е нещо фатално.. Аз мислех ,
че не се изпичат добре ..

Тепърва ще навлизам в материята. Благодарности за полезната тема.

# 214
Как фатално? Нормално е да имат лепкав слой Grinning Някои топове нямат, но изрично е указано на тях.

Мелина, много хубави цветове.

# 215
  • София
Наснежинчих се 😆
Един не червен новогодишен маникюр от мен:

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 17:21 от Майка Зайка

# 216
  • Варна
Аз да похваля този ремувър - отличен резултат

# 217
  • София
Аз да похваля този ремувър - отличен резултат

Оооо този за мен е най- най- добрия. Бях си го купувала от някой амазон, но после изчезна. Благодаря, че сподели.

# 218
  • Някъде там край морето
Влизам да раздвижа малко темата с последните ми празнични маникюри и да се оплача, че нещо не мога да задържа лак повече от седмица. Затова пък си наваксах с някои непробвани цветове 😁

# 219
Днес под душа си обелих маникюра. На едно място, където бях сложила ultrabond на Коди, изглежда така и се притеснявам да не уврежда нокътя ?

# 220
Ето и моят от днес:

На живо е по-хубав. 🤣

# 221
  • София
Хайде и от мен

# 222
  • Варна
Magdalena, на мен ни прилича на откъртени части от нокътя, но поне е близо до свободния край и ще го изпилиш скоро.

Да, по-краткото нОсене на гел лак си има плюсове - пробваме повече цветове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
Kristina,  благодаря ти Flowers Hibiscus
Anyone, много ми хареса. Кой номер е цвета и марката?

# 224
Kristina,  благодаря ти Flowers Hibiscus
Anyone, много ми хареса. Кой номер е цвета и марката?
Утре ще погледна и ще пиша. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт