Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 922
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
 SNB Professional славославя продуктите ви за педикюр навсякъде-разкшни са ако обаче вземете да направите една белеща база за гел-лак ще ви обичам още повече  Laughing.
 Писна ми от гимнастики по темата.
 Алесандро ми пасна-спряха я сега тая полската е супер вече седмица-и тя изчезна от макеъп  #Cussing out
 Посмъртно няма да сложа ацетон повече на ръцете си тъй,че конвенционална база не ми е опция.

# 496
За съжаление, към този момент не предлагаме белеща се база. Благодарим Ви за доверието и за това, че споделяте мнението си с нас!

# 497
Току-що влязох във върл спор с приятелка и идвам да питам аз ли се излагам, или...
Тя твърди, че Canni i GD Coco са произведени по европейски стандарти и са отлични за професионална употреба. Според мен са си чисти китайци и няма никакви европейски стандарти, нито гаранция какво точно има в тях и дали няма да ти изпадат ноктите. Според нея също така базите на Canni са уникални и не отстъпвали по нищо на бази от по 30 лв.
Коя греши, или истината е някъде там?
На мен тези твърдения ми звучат безумно.

# 498
  • Варна
SNB, адмирации за маркетинг екипа ви. Един бранд да видя да реагира професионално издържано в подобни платформи.

# 499
За фолиото - някой беше споменал,че се отпечатва добре върху ултрабонд.
Искам и аз да си взема, но вече съм прекалила с продуктите и си наложих малко вето 😀😉

# 500
  • Paris, France
Здравейте, някакви отзиви за SNB  professional? И те ли се водят противоалергични като серията им с обикновени лакове?

За мене са китайджоси на премиум цена. Свалях СНБ от нокти на приятелка и се изприщихме и двете. След цялостно изпилване на топа и час киснене не мърдаше, а се беше олюпил по свободния край. Не бих си ги купила. nad_tab е вежлива Laughing в мнението си.

Съветът ми е до сваляне на първия ти маникюр и сдобиване с белеща се база да си внимателна в избора на всичко от цвят до топ.
Здравейте! Съжаляваме да разберем, че сте срещнали проблем с нашите продукти. Ще се радваме да споделите с нас подробности от процеса по отстраняване на гел лака - дали базата, цвета и топа са от нашата система и каква течност за сваляне на покритието сте използвали, за да можем да разрешим проблема и да не Ви разочароваме отново. На Ваше разположение сме, ако желаете да обсъдим темата. Успешна година от нашия екип!

Здравейте,

Базата, цветовете и топът + ултрабондът под тях бяха от вашата система. Свалях с чист ацетон, с какъвто свалях и моите маникюри, правени с Gelish, Sensationai' и OPI Gelcolor. По свободният край лакът се беше леко очупил на 3-4 нокътя. Дори от тях покритието не падна лесно. На никой нокът не се случи лакът да остане във фолиото, както става с гел-лаковете на високите марки. Слагах пакети със сгорещен пясък върху ноктите, топих в гореща вода преди да завивам в ацетон. От всички нокти трябваше да избутвам с дървена клечка, което е неправилно и повлича нокът, но не виждах начин да го махна.  Това беше през 2013-2014г. Дамата, която е с проблемни нокти пробва гел-лаковете на NDED, Gelish и CND Shellac и се спря на Гелиш, който ползува до ден днешен без проблем. Вече прави каре, полира ноктите и даже го бели. НДЕД също се отчупваше в свободния край, а не се махаше. Може би оттогава сте преформулирали гел-лаковата система.

На сегашния етап разтворими бази отдавна не ползувам и нямам намерение да се върна на тях.

Присъединявам се към призива на принцесата да пуснете в продажба белеща се база, защото в момента, в Европа има голямо търсене и оттеглянето на базата на Alessandro Striplac остави празнота на западния пазар, макар че Блускай до предлагат такава.

Ако успеете да произведете топ без лепкав слой, който да седи лъскав до сваляне както лъщи Гелиш, моля да ми се запази едно буре.

Радвам се, че се интересувате от мнението на потребителите и правите всичко възможно да отстраните проблемите.

Пожелавам ви весела, спорна, успешна година и покоряване на световния пазар.

# 501
  • Варна
За буре с топ като Гелиш и аз се нареждам 😂. А върху белеща база наистина помислете, но не съхнеща на въздух, а такава, която се пече.
 Сега се сетих, че лятото ползвах УВ топът ви за обикновен лак. Разккошен и траен е, но не може да се ползва на мокър лак като Сеш примерно, защото размазва.

# 502
Току-що влязох във върл спор с приятелка и идвам да питам аз ли се излагам, или...
Тя твърди, че Canni i GD Coco са произведени по европейски стандарти и са отлични за професионална употреба. Според мен са си чисти китайци и няма никакви европейски стандарти, нито гаранция какво точно има в тях и дали няма да ти изпадат ноктите. Според нея също така базите на Canni са уникални и не отстъпвали по нищо на бази от по 30 лв.
Коя греши, или истината е някъде там?
На мен тези твърдения ми звучат безумно.
Не разбирам от стандарти ит. н., но специално canni ги продават в специализирани магазини за гел лакове, което ме навежда на мисълта, че за тях приятелката ти е права, както и venalisa, които са производство на canni, но по-нисък клас. Виж, за gd Coco не съм съгласна май, но може и да бъркам.

# 503
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Лоши, лоши момичета сте!!! Хайде сега, кажете как бихте постъпили: прекрасна Сън1, действаща от 11 месеца с 30 лампи ... Да купувам ли "Мерцедеса" или да не се правя на интересна? От три дни го мисля ... Все ме сърбят пръстите ... в кошницата е ... Ама ... като имам ... Пф ... Лоши момичета!

# 504
  • София
Лоши, лоши момичета сте!!! Хайде сега, кажете как бихте постъпили: прекрасна Сън1, действаща от 11 месеца с 30 лампи ... Да купувам ли "Мерцедеса" или да не се правя на интересна? От три дни го мисля ... Все ме сърбят пръстите ... в кошницата е ... Ама ... като имам ... Пф ... Лоши момичета!
Аз я взимам веднага, мноооооого е слаба по мои критерии сън1 Simple Smile

# 505
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз я взимам веднага, мноооооого е слаба по мои критерии сън1 Simple Smile

Едвам ме нави! Simple Smile

# 506
  • София
В майкъп пак има интересни цветове на Neess, аз взех тези два Simple Smile

# 507
  • Пловдив
Ауууу червеното е чук!❤
Може ли линк, потърсих, но ги няма...

# 508
  • Варна
китайците запразяват за тяхната нова година, за повечето утре е последен работен ден. Ще работят от началото на февруари, вероятно тогава ще обработват поръчките.

# 509
Две седмици ли прязнуват? Нееее! Онзи ден поръчах едни нещица Sweat

Общи условия

Активация на акаунт