Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 929
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Nad, благодаря, моля пусни снимки като ги получиш. В момента са изчерпани в мейкъп.

# 481
Скрит текст:

Слагали ли сте каре под обикновена база? Под каучуковите знам, че слагате, но карето под обикновена база помага ли за по-лесното сваляне след това?

Joy Joy Joy Joy

Каре е всякакъв лак/база/топ, който нанасяме под гел лак. Какво имаш предвид с обикновена база  newsm78
Да де, разбрах какво е каре още преди няколко страници. Joy
Да пробвам пак сега. По салоните не слагат лаково каре никъде. Тук засичам момичета, които слагат, но обикновено под каучуковите бази, за да е по-лесно свалянето после.
Въпросът ми е дали помага за по-лесното сваляне на бази, които не са каучукови?
Да, помага.

Пробвала съм метода, за който не веднъж е писала Невена, а именно, че всяка база може да се свали като белеща се на полиран нокът и с каре отдолу. Работи. Лакът пада на цяла люспа без поражения по ноктите след топъл душ. Това около седми ден при мен, като имам проблем с издръжливостта по принцип.

# 482
Много благодаря, ще го пробвам задължително! И аз мислех след душ да е, че се къпя с вряла вода по принцип.

# 483
Последния път върху карето сложих каучукова, не белеща, ами съсипах си ноктите...

# 484
Подчертавам: полиран нокът и каре  Hands V

Последния ми лак: пеперуда по никое време. Blush Лакът е Venalisa 951, брокат Pretty gel и ваденка.
Скрит текст:

# 485
  • Варна
С каре разтварянето с ацетон е песен, за 10 Мин всичко пада без стъргане, дори и китайски база, цвят и топ.

# 486
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте, искам да си поръчам лампа за маникюр и уж изчетох отзивите,но дали някой може да ми каже тази от снимката ли да поръчвам.

През страница даваме линкове за лампи. Моля те, иди на 30 страница! В мой пост има линк към същата, която ти показваш, но с 9 лампи повече вътре. В момента струва 23 лева с доставката. Има линк към подобна и в първия пост, но и почти на всяка страница.

каре - на полирани нокти всякакъв материал, дори твърд гел и акрил, се маха по-лесно. Техниката с полиране вместо матиране и каре в средата на нокът я препоръчват Harmony при трудно сваляне на Гелиш. Ползува се и в маникюр и училища, когато не може да бъде намерен модел, който да носи акрил или гел дълго. При всички работи, като улеснява свалянето значително, но не и мигновено. Пак си трябва пилене ако акрилут или гелът да сложени дебело и някакво киснене, но няма нужда от избутване и ме повлича нокът.

Редя лакове и бази в празни кутии от бомбони Ролер Фереро. Показвала съм ги, от тия с по 12 или 24 бонбона, наредени на 2 реда, едни върху други. Кутиите са безплатни, прозрачни, пластмасови, с капак и влизат идеално в кутия от обувки.

# 487
  • София
Последния път върху карето сложих каучукова, не белеща, ами съсипах си ноктите...
С какво направи карето?

# 488
Над, май на Колистар 3 в 1 ползвах. Иначе напоследък слагам база на Ейвън и матов топ на Голдън Роуз в повечето случаи.

# 489
Момичета, тази база е за гел лак, нали?
https://makeup.bg/product/358978/
Съжалявам, че пак питам, но в този сайт няма грам инфо към продуктите. Не ми се дават 35 лв за каучукова на Фокс след като се изчерпа малката разфасовка в сайта.

# 490
  • Варна
Напиши в Google Neess, отваря се сайта им, има много подробни описания към всичките им продукти.

# 491
tanch, 4 ml не е ли много малко като количество Thinking Защо не вземеш някоя обикновена база за начало - не каучукова? На фокс има в добри разфасовки на супер цени.
Според мен сайта на Makeup  е сложен за пазаруване от новаци в гел лаковата тематика и такива, които не са съвсем на ясно, какво точно търсят като продукт. Аз също трудно се ориентирам Trollface Набелязала съм си някои неща, но за сега отлагам. Определено nad заслужава голям комплимент от сайта за популяризирането му Simple Smile

Пристигна ми комплекта фолио от Али, но ударих греда с поставянето на  цветните принтове. Опитах с лепило, както и с база и лепило, само с база и не става и това е. Някакви идеи къде бъркам? Не е като да не съм слагала фолио до сега и да нямам опит, но това ми се опира. Слагам снимка в скрит текст  на типа фолио, за който става дума
Скрит текст:

# 492
  • София
Над, май на Колистар 3 в 1 ползвах. Иначе напоследък слагам база на Ейвън и матов топ на Голдън Роуз в повечето случаи.

Странно, би трябвало да няма проблем, аз съм сваляла с белене OPI ProHealth Base Coat и стандартната на Гелиш.

Аз не полирам плочката, малко ми е рошава, но като беля не повлича нокът.

# 493
  • на брега на морето
Мария, много е красиво това фолио! Hug Прочете ли под него описание как се слага? Прочети и коментари на други купувачи. Може да ти се е случило " кофти" фолио.

# 494
Здравейте, някакви отзиви за SNB  professional? И те ли се водят противоалергични като серията им с обикновени лакове?

За мене са китайджоси на премиум цена. Свалях СНБ от нокти на приятелка и се изприщихме и двете. След цялостно изпилване на топа и час киснене не мърдаше, а се беше олюпил по свободния край. Не бих си ги купила. nad_tab е вежлива Laughing в мнението си.

Съветът ми е до сваляне на първия ти маникюр и сдобиване с белеща се база да си внимателна в избора на всичко от цвят до топ.
Здравейте! Съжаляваме да разберем, че сте срещнали проблем с нашите продукти. Ще се радваме да споделите с нас подробности от процеса по отстраняване на гел лака - дали базата, цвета и топа са от нашата система и каква течност за сваляне на покритието сте използвали, за да можем да разрешим проблема и да не Ви разочароваме отново. На Ваше разположение сме, ако желаете да обсъдим темата. Успешна година от нашия екип!

Общи условия

Активация на акаунт