Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 956
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Живея в Германия, и няма да ти свърши работа линка за съжаление ( www.ezebra.de е сайта). Иначе като гледах по полските сайтове масово беше изчерпана, явно има голямо търсене.

# 466
  • Варна
Аз писах на make up, ще зареждат пак продукти на Neess, но не могат да кажат кога точно. Има опция за следене на наличност.

# 467
  • София
Някой да случайно да знае гел лак малиново червено на Neess?

Виж 7457, аз го чакам заедно с 7450 и 7455.

Явно зареждат по една бройка от цвят, след като поръчай, изчезнаха.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 15:40 от nad_tab

# 468
  • Paris, France
Здравейте, след разочарование от маникюристи реших да си правя ноктите сама . Понеже съм твърде начинаеща разбрах ще ми е най - лесно с Полигел. Имам гела,база, обезмаслител,топ ,лампа , 2D гел лак и магнит. Можете ли да разясните кой продукт кога се нанася стъпка по стъпка,кога и колко време се изпича ,и кога се нанася гел лака ,колко слоя трябва да бъдат, колко време се изпича . И каква е процедурата с магнита . Благодаря предварително

Нищо не можем да ти кажем без да знаем каква лампа и продукти ползуваш и какви са ноктите ти.  Тази тема е за гел-лакове. Прочети няколко пъти първия пост и ако все още имаш въпроси, питай!

За работа с полигел и ноктопластика има друга тема. В нея можеш да зададеш въпросите за архитектура на нокът, удължаване, оформяне.

https://m.bg-mamma.com/?topic=981896.255

Котешкото око се слага върху подложка, обикновено черна, но може и друг цвят, оформя се с магнит или се събира с два магнита и се пеква след всеки пръст, изпича се и се слага топ.

Ако ще слагаш полигел ти трябва електрическа пила и по е приставки за оформяне около кутикули и зад свободен край. В първия пост на тази тема има малко обяснения за електрическите пили.

Май ще закупя и пила, но сякаш не ми се чака от Али.. В olx има страшно много обяви и все за "професионални". Може ли да ме насочите оттам? Не бих искала да инвестирам голяма сума.

В първия пост има обяснения. В Олха са същите боклуци като в Али, но на двойна цена. На повечето пили в Али обявената скорост не е реалната, а поне с 30-50% завишена, а мощността, реалната, изходящата е също доста ниска. В Али все още има сносни, но трябва да четеш отзивите и пак не е сигурно. Ако е за лична употреба и само за нокти е ОК.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 15:58 от Nevena Virolan

# 469
  • Варна
Мерси, Невена. А органайзер за лакове виждали ли сте в Али? Намирам пластмасови такива с отделни гнезда, но сякаш само червило ще се събере.

# 470
Има несесери органайзери за лакове, текстилни. Водят се за етерични масла. Аз поръчах един с 16 прегради за 5 лв. Има и по-големи и по-малки.

# 471
  • София
Има несесери органайзери за лакове, текстилни. Водят се за етерични масла. Аз поръчах един с 16 прегради за 5 лв. Има и по-големи и по-малки.

Може ли линк?

# 472
Живея в Германия, и няма да ти свърши работа линка за съжаление ( www.ezebra.de е сайта). Иначе като гледах по полските сайтове масово беше изчерпана, явно има голямо търсене.
Все пак ти благодаря! Hug

Слагали ли сте каре под обикновена база? Под каучуковите знам, че слагате, но карето под обикновена база помага ли за по-лесното сваляне след това?

# 473
Здравейте, искам да си поръчам лампа за маникюр и уж изчетох отзивите,но дали някой може да ми каже тази от снимката ли да поръчвам.

# 474
  • Варна
Аз имам точно тази и е отлична във всяко отношение.

# 475
  • София

Слагали ли сте каре под обикновена база? Под каучуковите знам, че слагате, но карето под обикновена база помага ли за по-лесното сваляне след това?

Joy Joy Joy Joy

Каре е всякакъв лак/база/топ, който нанасяме под гел лак. Какво имаш предвид с обикновена база  newsm78

# 476

Joy Joy Joy Joy

Каре е всякакъв лак/база/топ, който нанасяме под гел лак. Какво имаш предвид с обикновена база  newsm78
Да де, разбрах какво е каре още преди няколко страници. Joy
Да пробвам пак сега. По салоните не слагат лаково каре никъде. Тук засичам момичета, които слагат, но обикновено под каучуковите бази, за да е по-лесно свалянето после. Въпросът ми е дали помага за по-лесното сваляне на бази, които не са каучукови?

# 477
# 478
  • Варна
Малки ли са гнездата, според вас? Нещо не мога да сложа линк.

# 479
  • София

Да де, разбрах какво е каре още преди няколко страници. Joy
Да пробвам пак сега. По салоните не слагат лаково каре никъде. Тук засичам момичета, които слагат, но обикновено под каучуковите бази, за да е по-лесно свалянето после. Въпросът ми е дали помага за по-лесното сваляне на бази, които не са каучукови?

Под всичко слагам каре за да си запазя ноктите. Последното лакиране, карето беше доста импровизирано, слой Микросел, 2 слоя съхнеща на въздух Neess Peel-off и върху нея директно цвят.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 04:01 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт