ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 34 717
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
И аз се къпя с топла вода. Просто се обръщам с гръб да не ми тече върху корема директно колкото може. А после накрая на 3 триместър съм влизала да си успокоявам болки с гореща вода на кръста. Много ми помагаше.

# 631
На мен не ми мърдат 40 мин. в банята 😁,но гледам да не е вряла вода както се къпех преди ,а да е топла.И аз знам ,че не е хубаво прекалено да се нагрява тялото.

# 632
Аз също се къпя с мнооого топла вода, дори не знаех, че е опасно по някакъв начин. Зимата така се запарвам, иначе не влизам в банята.

Дали мога да се мажа с алергозан? Казаха ми, че може да е херпес, но май трябва да отида на кожен да кажат със сигурност... Доста се притеснявам напоследък с проблема, който имам, че само за това мисля и дали бебето е добре.

# 633
тинити бебчо е добре. Ти преминаваш през неприятности, но всичко ще отмине. А за алергозана не знам. Аз мажех с ментолов спирт, за да ми облекчи сърбежа и след баня хидратирах кожата с лосион.
Тия горещи бани станаха голяма тема за размисъл Grinning Аз обичам горещата вода и продължавам да се къпя с такава. Но ми прималява от нея, та не ми е много продължително къпането и избягвам лицето, че става по-зле Blush Когато имах кървене я избягвах, за да не го засилвам. Но само няколко дни се ограничих.

# 634
И аз не смея да се къпа с много топла вода.Изрично АГ ми каза да не се затоплям,никакъв гореш душ и басейни с топла минерална вода.
И аз съвестно изпълнявам😁😁😁

# 635
На мен не ми мърдат 40 мин. в банята 😁,но гледам да не е вряла вода както се къпех преди ,а да е топла.И аз знам ,че не е хубаво прекалено да се нагрява тялото.

Малиии....Миме, дано сте на топлофикация Simple Smile Шегувам се, разбира се, просто моето къпане е около 10-15 мин и 40 мин просто не знам какво мога да правя в банята Simple Smile

А относно пазенето и аз малко мисля, че относно някои неща се прекалява - това не може, онова не може.... разбира се, че трябва да се пазим, ама чак пък толкова...

Аз отново съм с хрема и вече откровено ми писна. Сега като бяха празниците, нали се работеше един ден, после 3 почивни, после пак 1 работен и т.н..... и всеки път отивам на работа за 1 ден и се връщам болна, след това 3 дни вкъщи се закрепвам и пак така....сега съм била на работа само четвъртък и петък и от вчера ми е зле. И се чудя дали не е време за продължителния болничен?!? Прото трябва да го реша и да предупредя, защото при мен не може от днес за утре....

# 636
Аз също започнах доста често да боледувам, работя постоянно с хора. И мисля да взема някакъв болничен.

Малиии....Миме, дано сте на топлофикация Simple Smile Шегувам се, разбира се, просто моето къпане е около 10-15 мин и 40 мин просто не знам какво мога да правя в банята Simple Smile

А относно пазенето и аз малко мисля, че относно някои неща се прекалява - това не може, онова не може.... разбира се, че трябва да се пазим, ама чак пък толкова...

Аз отново съм с хрема и вече откровено ми писна. Сега като бяха празниците, нали се работеше един ден, после 3 почивни, после пак 1 работен и т.н..... и всеки път отивам на работа за 1 ден и се връщам болна, след това 3 дни вкъщи се закрепвам и пак така....сега съм била на работа само четвъртък и петък и от вчера ми е зле. И се чудя дали не е време за продължителния болничен?!? Прото трябва да го реша и да предупредя, защото при мен не може от днес за утре....

# 637
Здравейте. Аз съм болничен още от началото 7-8ма седмица. Споделяла съм, че 2 пъти бях болна и просто не ми се рискуваше, така че съвета ми е да излизате в болничен, просто е кофти период и до края на февруари ще е така.
На мен все ми е студено и като се къпя не мога с топла вода, трябва ми гореща, но поне взимам сравнително бързи душове, особено като е без коса.
Аз вече съм във второто тримесечие и се надявах да живна, ама никаква ме няма. Спи ми се нон стоп и съм много отпаднала, ще питам АГ дали да пускам пск желязото, уж ми беше ок преди месец, ама подозирам, че може и да е паднало. Някой има ли идея биозин мама дали влияе на резултатите за желязо? Аз винаги съм била под долната граница, но последния път излезе в норма, което доста ме учуди.

# 638
Кайлин, колко ти беше желязото и хемоглобина и б12? Аз съм си поръчала изписани комбинирани витамини, Д и желязо, а ми бяха доста високи стойностите. Можеш да пиеш и билкова кръв, аз пия от седмици вече

# 639
  • София
Здравейте, имам пак въпрос към тези от вас които са минали по пътя на повръщането.

Колко е нормално да се повръща и кога трябва са да търси консултация с лекар?

Успявам да хапна нещо сухо, обаче вода пия ли и всичко връщам. Никакви течности не успявам да задържа. Сигурно ми се събират 100мл вода на мини глътки за целия ден. Така е вече от една седмица. Съответно съм и супер жадна.

Имам час при АГ чак в четвъртък. До тогава мога единствено да отида в спешното, но е толкова тромаво тук и се чака с часове докато ти обърнат внимание.. И незнам дали накрая няма да ме върнат и да кажат "нормално е".

Та се чудя дали да търпя още 4 дни или това обезводняване може да е сериозно 🤔
Хем не ми се виси 5-6 часа в болница бъкана с вируси, но от друга страна се притеснявам за бебчовците.

# 640
Здравейте, имам пак въпрос към тези от вас които са минали по пътя на повръщането.

Колко е нормално да се повръща и кога трябва са да търси консултация с лекар?

Успявам да хапна нещо сухо, обаче вода пия ли и всичко връщам. Никакви течности не успявам да задържа. Сигурно ми се събират 100мл вода на мини глътки за целия ден. Така е вече от една седмица. Съответно съм и супер жадна.

Имам час при АГ чак в четвъртък. До тогава мога единствено да отида в спешното, но е толкова тромаво тук и се чака с часове докато ти обърнат внимание.. И незнам дали накрая няма да ме върнат и да кажат "нормално е".

Та се чудя дали да търпя още 4 дни или това обезводняване може да е сериозно 🤔
Хем не ми се виси 5-6 часа в болница бъкана с вируси, но от друга страна се притеснявам за бебчовците.

Аз съм така от 1 месец.
В началото повръщах по 10 пъти на ден. Отслабнат 5кг и стигнах до системи. Само че файда никаква.
Сега повръщам по 2-3 пъти на ден. Има и щастливи дни по 1 път.
Помагат ми малко свещички вомитусхил  
Също съм мн жадна ,пробвай какво ще ти помага на теб. Спрайт кола компот? Снощи си бях отрязала резен лимон и си го бях сложила на  челото ,че всичко ми мирише зле

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 14:44 от Анонимен

# 641
Кайлин, колко ти беше желязото и хемоглобина и б12? Аз съм си поръчала изписани комбинирани витамини, Д и желязо, а ми бяха доста високи стойностите. Можеш да пиеш и билкова кръв, аз пия от седмици вече
Желязо 20,хемоглобин 135,б12 445. За мен, обаче е пълна мистерия този резултат, защото цяла година желязото ми беше 6, а сега хем бременна е в норма. Взимам биозин мама и фолиева киселина, чудя се някое от 2те дали не дава фалшив резултат Thinking

# 642
Какъв Б12 пиете?
Моя го изследвах и беше 140 знам,че е ниско, но АГ то нищо не ми изписа ....
...
Искам да си взема някакъв

# 643
Супер са стойностите, на мен на желязо 18 ми изписахада пия. Повтори ги след някоя друга седмица, фалшив не дават тия, които пиеш.

Б12 спрей метилкобалкамин (така ли се пишеше точно) се усвоява най-добре. Или за смукане под езила

# 644

То защото сме на Топлофикация за това си се мотая вътре иначе когато се наложи да се включи бойлера (80 л.) за 15 мин. и съм вън 😁 Внимавам с водата ,защото веднъж (отдавна) когато бях неразположена така се натоплих и едва не получих кръвоизлив.За това си се пазя спрямо това.

Общи условия

Активация на акаунт