Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 1 787
Здравейте, някой ползва ли от плитките тенджери на Le Creuset с капак, те такава:
Скрит текст:
Мога да я взема на сравнително добра цена, а на живо това синьо просто така ме плени. Чудя се дали 30 или 26см, разликата в цената всъщност е минимална, но голямата тежи 6 кила 🙈 Обаче пък директно си става и за тава, аз обичано долу-горе в такъв размер тава готвя, за да ядем 1.5-2 пъти. И дали ми трябва се чудя тоз златен чугун, ама то там не пита 😂

# 31
  • Варна
  • Мнения: 172
Списание, посветено на хляба. Вътре е описано подробно как се пече хляб в чугунена тенджера. Безплатно сваляне, след абонамент.

https://magazine.goodlife.bg/?fbclid=IwAR00y_9z4KJSDYH5Gj7LPobXo … Caxago5Yoi4KxoC7k

# 32
  • София
  • Мнения: 1 394
Във Фейсбук има много групи, международни и български, които са посветени на печенето на хляб с квас, захващането на квас и други печива с него. Няма нужда от абонамент Simple Smile

# 33
  • Мнения: 222
Искам да си купя Лодж. Не зная кой да избера с две къси дръжки или този с една по дълга. Какви са плюсоеите и минусите на двата вида. Кой да избера. Моля помогнете.

# 34
  • Мнения: 4 652
аз имам този с дълга и къса ,  исках да си взема с 2 къси дръжки,  година по късно да ти кажа ми е без значение чисто твое решение

Общи условия

Активация на акаунт