Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 942
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/B50hWsvJlmZ/

Нашият оператор, Сердар Армутлу, направо е като "комин", написа в акаунта си:
Всеки, който може да се обърне, започва да вижда невидимото...

# 121

Домът на Санджар.Какви красоти....

Семейство Ефеоглу.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 19:00 от mari52

# 122

И тази е нова, седнал на седлото.
Енгин има опит в язденето - от филма Черната змия.

Озет/въведение към еп. 1 - превод varna_2.

"Смъртта те превръща в легенда, животът е лъжа"
(буквално- Ако умреш, ставаш легенда, ако живееш -лъжа".

Санджар е син на беден арендатор.
Дъщерята на посланика Наре прекарва летните си ваканции в Бодрум и още като деца се влюбват със Санджар.

Двамата са пълна противоположност един на друг.
Много се обичат и години наред се борят за любовта си.
Накрая момичето избягва при момчето, но точно във вечерта, когато се събират, Наре изчезва безследно. Повече никой не я вижда.

Някои казват, че е паднала в морето, други, че като дъщеря на посланик е избягала в Европа. Един влюбен им посвещава песен, в която се казва, че дъщерята на посланика се е превърнала в птица и е отлетяла.
Така нещастната история на Наре и Санджар се превръща в легенда.

Изчезнала в навечерието на своята сватба, дъщерята на посланика се появява 9 години по-късно в нощта на друга сватба.
Нещо повече,  сватбата е на Санджар, а Наре води със себе си дъщеря му.

Ето озета и така - за архива, който иска...
smile3525 smile3525

Ефеуглу. Heart Eyes

# 123
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1205482552452165633

Когато казваш, че всичко е свършило, човекът, който ще промени живота ти, внезапно се появява.

# 124

Йомер и Санджар... newsm03

# 125
  • Пловдив

Както и да го гледам - красота....

# 126

"Единствено от обич
светим в тъмното..."

Весела Димова, бг поетеса

# 127

Чудото на природата,Енгин в образът на Санджар

# 128
# 129

Санджар и неговото имение .

Лека нощ момичета!

# 130
Добро утро момичета.
Усмихнат и успешен ден на всички и още повече новини.

Аз малко се позагубих, ама така е, объркан график с който се опитвам да свикна, но май трудно ми се получава. Работа, работа, работа, всичко трябва да се свърши, даже и това, което не трябва. Надявам се седмицата преди Коледа да е малко по - спокойна, за да се настроим за празниците, ако не се окаже още по - шантава като за последна работна.

И "Дъщерята на посланика" вече "чука" на вратата.
Аз следях новините от фейсбук, колкото можех и каквото излезеше, но тук реално е всичката информация.
Марианка  smile3525, Варна  smile3525 сърдечни благодарности за всички новини, снимки и преводи.

Очаквам с нетърпение понеделник, защото и аз ще мога да се включа в старта на сериала.
Ще имаме една любов разказвана като легенда, един упорит Санджер изтръгнал любовта от сърцето си и една още по - упорита Наре и една любов, която ще се възроди от пепелта, защото на сърцето не можеш да заповядваш.

Успех на Енгин, Неслихан и целия екип на сериала. Успешен старт в понеделник и много, много серии.

Прекрасна събота на всички.  Hug Hug Hug

Днес моята майка има рожден ден, затова ще трябва да и отдам своето внимание.

# 131
Добро утро и хубави почивни дни!

Тук нещо в стойката ми напомня за Бойко Борисов 😉

Мисля си, че днес може да пуснат нов трейлър , ще видим.Аз се обнадеждих ,след като видях анонсите за героите в сериалчето, вижда ми се ,че ще има и други интересни истории паралелно с главната любовна история ,което би направило сериала с по- голям шанс за гледаемост. Във всички случаи ще е трудно ,особено и с такъв главен герой като Енгин, който си има принципи и е от малкото, а пък от известните може би и единствения, който няма профил из социалните медии, освен това не ходи по митинги и приеми на Ердоган 😏. В днешно време всички използват всякакви начини да се рекламират и да печелят пари - Инстаграм , сторита, фейсбуци, Туитър, непрекъснато гледат да са пред очите на феновете си ,та да са актуални .Затова и уважавам Енгин АКЮРЕК - той е като една бяла лястовица в тяхната гилдия , и въпреки ,че сигурно му е трудно в професионален план ,не изневерява на разбиранията си като творец 👍

Много харесвам тази песен ,а сега си припомних клипа - спомени от по- старите ленти, колко са млади тук участниците ☺

Ками, да е жива и здрава майката ти ,още дълги години да е край теб 🎂

# 132
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Останаха два дни до началото.
Днс ще има и акция в туитър от 19,00 ч. наше време. Ще напомня по-късно как да се включим.
Успешна събота на всички.

Ками, приятно да си изкарате.  smile3525
araselia, с бялата лястовица си право в десетката.  newsm10

Енгин подписа книгата си "Тишина" на Чаатай Гьорген - един от членовете на снимачния екип на "Дъщерята на посланика", 13.12.2019, Бодрум.
А Чаатай ни пояснява: Имах удоволствието да се запозная, да работя, да подкрепям идеите му, подписах си книгата "Тишина" на Енгин Акюрек. Мога да продължа от мястото, където съм спрял, да чета книга пълна с топли и откровени истории...

# 133
Добро утро,

Денят наближава. Heart Eyes

kami999, да ти е жива и здрава!

Момичета,  Hug

Приятна събота.

# 134

Добро утро момичета  Two Hearts
Най-после почивни дни! Обичам това време на годината - в очакване на Коледните и Новогодишните празници. За първи път обаче се моля, снегът да поизчака малко, защото имам едно пътуване и ще ми е по-спокойно ако пътищата не са заснежени. Замислих се за причината - дали опасенията ми са породени от "възрастта" - моята или на пътя...  Joy Joy Joy Пътят ме притеснява, пътят.Crossing Arms

Като казах възраст - Ками  Two Hearts да ти е жива и здрава майчицата! Хубав празник!

Араселия  Two Hearts много хубава песен на дует "Авеню". Аз пак ще кажа нещо - дано не прозвучи "обидно", обаче старите песни носят един особен и вълнуващ заряд. Лесно се възприемат и само от едно прослушване мелодията и някой рефрен от текста дълго остават да звучат ей-така вътре в теб.
Дали защото последните седмици си отидоха два колоса, оставили дълбоки следи в нашето културно наследство и инстинктивно се обърнахме към отминалите с тях години, слушам и гледам "стари" неща. Ами хубави са!

Хармония Two Hearts Мариянка  Two Hearts Араселия  Two Hearts Ками  Two Hearts Мари  Two HeartsТеменужка  Two Hearts GITANA_59 Two Hearts  varna_2  Two Hearts  и всичките обичайни заподозрени, които четат нашата прекрасна тема за Енгин - една хубава песен за настроение!

Общи условия

Активация на акаунт