Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 51 009
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Явно е нещо като попечител посланика на внучка си, като го каза Санджар погледна към Наре и тя наведе поглед и не протестира.

Марта, има интерес изглежда Преводачката онлайн каза, че не е имала досега толкова хора на транслация на сериал.

# 436
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=VXAKH1nPUok&feature=youtu.be

Момичета, ето трейлъра към епизод 3 на "Дъщерята на посланика".
Приятно гледане.
Чок си е хубав.

# 437
Явно е нещо като попечител посланика на внучка си, като го каза Санджар погледна към Наре и тя наведе поглед и не протестира.

Марта, има интерес изглежда Преводачката онлайн каза, че не е имала досега толкова хора на транслация на сериал.
Гледат ами,  как да не гледат. 
Всички са " атеш". Това детенце  Берен ми пълни душата - страхотно играе.

# 438
Благодаря за преведения трейлър 💓 Санджар ще подкупва посланика ли ? Ако е така и той продаде внучка си ,

# 439

https://www.youtube.com/watch?v=VXAKH1nPUok&feature=youtu.be

Момичета, ето трейлъра към епизод 3 на "Дъщерята на посланика".
Приятно гледане.
Чок си е хубав.

smile3525 smile3525 smile3525

# 440
  • Пловдив

А така.
Двамата май си имат тайна. Дали Каврук не е извикал Акън навремето и така да са спасили Наре. Само той казваше, че птичката е отлетяла. Само той беше против сватбата на Санджар.

# 441
Добро утро в очакване на Бъдни вечер!

Започнах да гледам от начало, което изпуснах, ама като не разбирам се изнервям, макар , че по израженията им разбирам поне какво чувстват и долу-горе за какво става въпрос,  в случая са важни доста подробности. Акън и баща и на Наре са отвратителни. Защо е живяла с тях и ги е търпяла след като е оздравяла, не ми е ясно. Изобщо има много въпросителни от миналото и това прави сериалът интересен - хем очакваш какво ще се случи, хем матрьошките се отварят една по една и излизат нови факти и пъзела се нарежда. Понеже със сина ми нареждахме пъзел от 1000 части в продължение на 2-3 седмици и най-после го свършихме, та затова съм на тази вълна Simple Smile
  Много харесвам всички актьори, само майка му на Санджар ме дразни как говори.

Тези двамата са големи симпатяги, а Каврук ако го облекат с дънки и кожено яке няма и да го познаем :

Да отбележа и за този "хубавец" - Гедиз, както някой го нарече гиздавия Grinning Понеже не вика и не се мръщи като Санджар е спечелил дамската аудитория, без да е изобщо красавец- носа му е боксьорски, засукал тази лимба, очите му не са нищо особено, Обаче има хубава усмивка - ей това го разхубавява с 80% Stuck Out Tongue Winking Eye. Обаче и мен почва да ме дразни - от вчера познава Наре , а пък много загрижен и си навира носа навсякъде. Разбирам го Санджар напълно , и аз да съм, ще го овиквам.

И да отбележа култовата сцена със спящата красавица с черната феерия, момичето рискува да настине, пък тоз Санджар, дето се осукваше около стаята и го е страх да влезе, даже не се заинтересува Joy Ама разбирам го момичето, харесва си мъжа, иска си го, човещина, даже и съчувствам за ситуацията в която попадна Rolling Eyes Ама не и оправдавам лошотията де.

Неслихан е перфектна, много красива и прекрасна актриса, удоволствие е да я гледа човек, а и тази роля и предлага голямо поле за изява. Дано освен гняв ,болка ,обида, омраза, майчина обич и всеотдайност да видим и другата палитра чувства - любов, щастие, отдаденост. Младежките им.спомени нямат кой знае какъв заряд, поне за мен . Той я гледа като богиня, смутен ,притеснен дали и е на нивото,тя се забавлява и си прекарва добре с човек, който харесва и му има пълно доверие .Градят някакви наивни младежки планове , така виждам аз нещата.

Енгин си ми е на сърце, ако и да играе дърво, явно си падам по дървета  Stuck Out Tongue Winking Eye - стройни, високи, закрилящи, със строга неординерна красота -чета в очите му, по ръцете, това му е запазената марка като актьор и това ми доставя удоволствие. Само ако малко намали викането... ,ама нали го играе барут ,а и човека много е насъбрал- гняв, обида, съмнения,гризе го съвестта правилно ли е постъпил, сега и се намеси дъщеря, която го наритва по детски без да го щади, а той няма очи да се защитава . Ами мъчно ми е за него , обаче всеки трябва да си носи кръста в този живот Worried

Санджар почти не го преобличат, обаче и Наре бая време изкара с тази блузка и шлиферче Joy Така ,че са си един за друг Hug

Слагам едно кафе и изчезвам, че се отплеснах и никаква няма да я свърша  като станат децата:grinning:

Хубав ден на всички

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 08:17 от araselia

# 442
Добро утро,

"Изкуството е такова, когато не е лозунги, а споделяне на тайни. То не бива да е самоцелно, то трябва да служи като огледало на света, на хората, да говори с тях............"
Димана Йорданова, бг поетеса

araselia Hug, описала си точно какво почувствах и аз като гледах серията.

Момичета,  Hug

Приятна подготовка за празника!

# 443
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Санджар е толкова щастлив с дъщеря си.
С такава любов я обгрижда, разказва, показва, запознава.
Ами това е първата внучка в семейството.

araselia, добре си го написала.
Гедиз отдавна ми е в графа "съмнителен".
Пак се рови в дневника й, но ще си намери майстора.
Само да не стане от лошите, макар че ще, заради това, че се влюбва в Наре.

И да ви напиша, започнахме превода, но бавно и славно - между шътнята и готвенето...

Рейтингът от снощи, за епизод 2 е над 10.
Чакат точните резултати...
Режисьорът поздравява...

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 09:21 от mariana51

# 444
Здравейте момичета Hug
В навечерието на най светлия празник пожелавам Ви много здраве,щастие и късмет бъдете благословени Two Hearts
Филма ние топ страхотни Енгин и Неслихан,днес дано ни зарадват с висок рейтинг Sunglasses
mariana51 огромно благодаря за труда който полагате Revolving Hearts
Хубав ден от мен Grinning

# 445
Диди🙋 ,хубав ден и на теб !

Марта, ние и не очакваме бързина, празници са .

Рейтинга е супер ,ура ,да не повярваш

Reytingleri:
2. Total'de 9.88
3. AB'de 8 küsür
3. ABC'de 10.04

И в социалните мрежи

# 446

Добро утро/ден момичета  Two Hearts

araselia  Two Hearts Мариянка е нашият човек! Мариянка
А Марта нещо не може да се организира в последно време, пък след Одринската шопинг-терапия  съвсем. Почвам едно, подхващам второ и трето... накрая нищо - в зрелия фасул накрая тряснах доволно целина  ooooh! Ами обърках пакетчетата
Joy Joy Joy
А кога ще гледам серията...

Didi_2012  Two Hearts добре дошла!

# 447
Добро утро момичета в навечерието на най - светлия празник -
Бъдни вечер и Рождество Христово.

Желая ви прекрасен ден, много празнични усмивки и настроение и много положителни емоции.

Ходих и аз като Марта напред - назад из Одрин малко на предколеден шопинг, но само за един ден и се прибрах много изморена, но в същото време отпочинала и заредена с много положителни емоции.

Благодаря на всички за споделеното от изминалите две серии на сериала ни.
Добре дошли и на момичетата, които се включват за първи път в нашата тема.
Втора серия е с рейтинг 10, което наред със сериали, които въртят втори и трети сезони, направо сме си върха. Пожелавам си следващите серии да имат още по - голям рейтинг.
Дори двойката Санджер - Наре е на трето място в класация сред доста известни екранни двойки( някакво проучване, вероятно сред турските зрители, ама...забравих името).

И аз като Теменужка се втрещих като прочетох, че наричат Енгин "дърво" и, че нямало никаква разлика между героите в играта му. И едва ли не сериалите в които е участвал са успешни, защото винаги е играл с много силни партньорки, които са изнасяли сериала на гърба си.(или поне аз така го разбрах, ама не е честно да отричат таланта на Енгин).
Стана ми доста неприятно и свих юмруци, но то пък не може всички да харесваме едно и също, по един и същи начин...няма да е интересно.

Все още не съм изгледала втора серия, но ще изчакам търпеливо превода(а от вътре ме човърка), за да мога да изпитам още по - голямо удоволствие от гледането.

Благодаря ви за всичко.

Хубав предпразничен ден на всички.  Hug Hug Hug

# 448
  • Пловдив

Така, ето подробно рейтинга. Порастнал е в тотала с 3,75% в сравнение с 1 епизод, с 2,00% в АВ групата(спонсорите) и в АВС1 групата на младите - нагоре с 3,27%.
При повторението на епизода снощи - рейтингът отново е супер.
Ако се вгледате в таблиците - на тв Фокс новините са между нас и "Ямата", като в АБ групата новините са на 1 място. Тази новинарска емисия винаги е в челните класации...

Ето за справка рейтингът от 16 декември:
Total'de 5.93
AB'de 6.16
ABC1’de ise 6.87

Още един рейтинг.

Стар тв явно са много доволни.

# 449
  • Pleven, Bulgaria
Привет,момичета.Гедах час и половина от серията,а после-на работа.Хвърлях по едно око от телефона,но не можах да се съсредоточа и да видя последователността на събитията,затова няма да коментирам.Така от гледането на картинки не харесвам Гедиз.Съгласна съм с Араселия,че поведението му е некоректно.Ще намразя Менекше.Ама тази как можа да иде да обвинява детето,че и е накъсало роклята?!Като иска да се разправя с някой,да иде да се кара с Наре,със Санджар,а тя се сети да обвинява детето!И новоизлюпената баба веднага да възпитава......Гадно беше...
Ама Санджар......Ах,Този барут!Ах,този огън Санджар!Гори,гори Енгин в образа на Санджар!Великолепен!
Вярно е,че няма скоро да видим любовни сцени,обаче това несъзнателно погалване на косите на Наре в съня им,направо изпрати стрела в сърцето ми.Прекрасна сцена!.Момичета,моите пеперуди вече пърхат с крила и чакат да видят любовта на Санджар.
Весел ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт