Марта, има интерес изглежда Преводачката онлайн каза, че не е имала досега толкова хора на транслация на сериал.

Понеже не вика и не се мръщи като Санджар е спечелил дамската аудитория, без да е изобщо красавец- носа му е боксьорски, засукал тази лимба, очите му не са нищо особено, Обаче има хубава усмивка - ей това го разхубавява с 80%
. Обаче и мен почва да ме дразни - от вчера познава Наре , а пък много загрижен и си навира носа навсякъде. Разбирам го Санджар напълно , и аз да съм, ще го овиквам.

Ама разбирам го момичето, харесва си мъжа, иска си го, човещина, даже и съчувствам за ситуацията в която попадна
Ама не и оправдавам лошотията де.
- стройни, високи, закрилящи, със строга неординерна красота -чета в очите му, по ръцете, това му е запазената марка като актьор и това ми доставя удоволствие. Само ако малко намали викането... ,ама нали го играе барут ,а и човека много е насъбрал- гняв, обида, съмнения,гризе го съвестта правилно ли е постъпил, сега и се намеси дъщеря, която го наритва по детски без да го щади, а той няма очи да се защитава . Ами мъчно ми е за него , обаче всеки трябва да си носи кръста в този живот 
Така ,че са си един за друг 

, описала си точно какво почувствах и аз като гледах серията.

Мариянка
Ами обърках пакетчетата
добре дошла!

Препоръчани теми