Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

Eнгин е актьор, който във всяка роля така играе, че вярваме на героите му.
И тук, Санджар предразположи Мелек. Както разбрахме, обича най-красиво на света.

Здравейте, не съм писала тук, но реших да се включа... Тук Енгин много хубаво го изигра... чуства се все едно ще се разплаче и има топка в гърлото...
Надявам се на промяна в Санджар, но лошото е, че може да утрепе накарая мнимия брат..., че и таткото...Аз съм на мнение, че за тях прошка няма... Да видим как ще ги покажат в миналото, но ми се струва, че Наре няма да е насилвана един път, а много пъти през тези години, за да стигне до убийство... и не знам, дали не я е страх Акън да не посегне и на Мелек... По принцип тези психопати така правят, чела съм ...

За Санджар съм убедена, че няма да го направят убиец. Да спаси обичаните от него хора - да.
За Акън ни е подсказано: Акън е самовлюбен социопат. Не чувства отговорност за нищо, което прави. Съжаления и угризения няма. Настръхнах, като си го представих. То и в сцената с Наре си е показан като такъв. Дано да не се стигне дотам.

# 616
Надявам се на промяна в Санджар
Терзи - Лудетината  Two Hearts Ще има, ще има промяна.
Ами той се променя - реших да събера някои моменти за колаж. Оказа се, че за има няма реални 4-5 дни се е случило това.
"Аз не съм твой баща" -  "Татковото, не се страхувай, ще те спася!"

# 617
Терзи ,здравей. Мисля ,че изнасилването е веднъж, през годините може би е имало психически тормоз и намеци ,но само това . Наре е силна жена вече
. В момента, в който той прави нов опит тя го наръгва .
  А Санджар ще се промени, в смисъл ще и повярва, сигурна съм . Иначе той си е добър човек с по- тежък характер .

"Санджар ще трябва да признае пред себе си, че страстта му все още изгаря душата му, сърцето и плътта му."- Да си го признава, на нас ни е ясно.от първа серия 😃

# 618
  • Пловдив

Дали и в епизод 3 ще ги гледаме само с тези дрехи???
То историята е интересна, не тоалетите, ама все пак.

Как са снимали???

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 21:57 от mariana51

# 619

Дали и в епизод 3 ще ги гледаме само с тези дрехи???
То историята е интересна, не тоалетите, ама все пак.

Ами, кой има време да се преоблича...
Хукнали са веднага към летището. Ама това в ареста дали е в Турция или в Черна гора?
Кой да ни каже?

# 620
  • Пловдив

Прилича ми да е в Турция, ама знае ли се.
Нали посланика каза, че пуска жалба срещу Наре, ама какво прави и Санджар вътре - сигурно се е държал лудо, за да я защити...

# 621
# 622

Вече е 30 понеделник... Остават часове и ще разберем дали Санджар и Наре ще намерят и спасят Мелек.
Всъщност тя е с дядо си, но идеята беше Наре да се върне в Черна гора. Акън си "плати" за това.
Офф, този така наречен баща на Наре заради пари продаде не само себе си, но и това което би трябвало да е най-ценното за него - дъщеря си.

При мен се оформя зимна приказка - Новата ще я посрещнем със сняг.

Скрит текст:

# 623
Добро утро и хубав понеделник!

Марта, само мога да ти завиждам за зимната приказка, аз само слушам как фучи вятъра .

Добре, че са разсмивали момиченцето, след драмата,която е се налага да играе.

# 624
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Нашият ден - понеделник.
Среща с историята - 19,00 ч.
Успешен понеделник на всички.

Зад кадър - Гедиз много джиджан - цвят корал виждам...

# 625

Добро утро момичета  Two Hearts
Последни дни от 2019 година - доста бързо измина сякаш...
А сега, след като ще очакваме  и с нетърпение всеки понеделник - хич, няма да се усетим и ще е лято... newsm03

Днес правим, каквото правим - довечера среща пред екраните.
Мариянка  Two Hearts тя и Наре върви до Гедиз. Ще има "саваш, саваш" - получил си е предупреждението от Санджар.
Обаче Гедиз и Менекшето май ще направят някакъв заговор-маговор.

Да пием по кафе момичета и каквото работа имаме за днес - да си я захващаме.

# 626
Добро утро,

"Изкуството е съвършено там, където великото се среща с правдивото."
Виктòр Югò

Момичета,  Hug

Приятен ден.

# 627
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1211548880929722368

От официалния акаунт:
В самолета.
Спри да ме наричаш дъщеря на посланика.
- Няма да те наричам Наре на Санджар, я!

# 628
И аз викам да спре, много ме дразни 😠😂 Що трябва да е Наре на някой си , ама наистина си е леко задръстен Санджар ефе 😃

# 629
При мен студено, прехвърча сняг - аз по пътищата.
Вървя и си мисля - как Санджар ще изгори себе и Наре. Ха, му е минало през ума да бъде с Менекшето  - ха, ще му се разсърдя.
Вървя по студа, ядосвам се и ми става по-топло.

Общи условия

Активация на акаунт