Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 930
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Не разбрах, той защо се "погребво".Заради традициите ли....

Наре вече е свободна отвсякъде...

# 661
Ами какво му пречи да се разведе ,ама че инат. Нямам оправдание да е с човек, който не обича .
Иначе пуснаха Чичовите коне, дано дават някакъв кредит за нашата музика

# 662
Утре ще гледам, но ви чета- Санджар май предал четата. За какво? Да я заболи Наре? Тя и така е едвам жива, както каза само детето я крепи. Ако се е случило не виждам път назад. За какво и е такъв примитив? Тя е била насилена, докато на него какво му липсва? Всичко Мара втасала, само секс с нелюбима жена трябва да прави. Докато не е консумиран брака можеше да я изпрати по живо по здраво. И пари да и даде, като ги раздава така. Той дрехите не искаше да му приготвя, а да легне с нея може? Не разбирам?! Гедиз ми изглежда по- смислен. То любов, любов, ама ти трябва мъдра упора, а не недорасляк под майчината пола.

# 663
Този изкуствен богаташ си е само за Менекше-то  ,правилно  нарича Наре , Дъщерята на посланика . Той не е дорасъл за нея и едва ли ще му се получи .....

# 664
Виктория ,не виждам на къде върви сериала ,Санджар стигна дъното , просто ми иде да му бия два шамара 😂 то пък верно ще свърши сериала ако се съберат ,ама много грозно стана ,поне за мен

# 665
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=OjTUm28uJEQ

Трети епизод на "Дъщерята на посланика" - оригинал.

# 666
Здравейте момичета Hug Hug Hug!

Серияа ми хареса ,краят не.Защо постъпи така Санджар?

има и тейлър към 4 ти епизод!

https://vk.com/video-144707938_456240634

# 667
Момичета, нахълтвам посред нощите при вас, но Санджер толкова ме ядоса, че трябваше да го споделя с някой ! И с кого , ако не с други ядосани...

# 668
Мари ,всички това се питаме ,защо постъпи така .И не виждам логично обяснение ,освен ,че под влияние на фенските коментари и мераци  се променя сценария - в сериала се сменя любовната двойка - вече ще е Наре - Гедиз, а Санджар минава на тъмната страна " - ей това си е новаторско, да е ставало в друг сериал? да кажат тези с повече опит, аз съм ограничена 😃

# 669
Фрагманът е страхотен 😱 Според мен с Менекшето нищо няма да е станало, но Наре и Санджар ще превъртят от напрежение. Много добре се навърза сериалът ни ☺

# 670
Миранда, като я гледам как сладко си спи, а пък Санджар с насълзени очи я погледна ужасен 😂 няма начин, жертвал се е човека

# 671
  • Пловдив

Първи рейтинт.
Данните може да се променят - зависи от гледането на повторението тази вечер.

Дали е спал с Менекшето - да не бързаме, както казва  miranda78.
Така ми се иска де.

# 672
И да се е жертвал, Гедиз ще го оправи Санджар. Имам чувството, че предлага брак на Наре, поне по това как си отваря устата, че гледам без звук. Но според мен е абсурдно да е бил с Менекшето. Просто не се връзва

# 673
Иначе имаше доста забавни моменти - мама като излезе с пушката , Гедиз ,облечен като пъстра птичка с белите маратонки в калта пред къщичката на Менекшето 😂 Санджар като не дава Мелек да си играе с циганчето 😃

# 674
Мари ,всички това се питаме ,защо постъпи така .И не виждам логично обяснение ,освен ,че под влияние на фенските коментари и мераци  се променя сценария - в сериала се сменя любовната двойка - вече ще е Наре - Гедиз, а Санджар минава на тъмната страна " - ей това си е новаторско, да е ставало в друг сериал? да кажат тези с повече опит, аз съм ограничена 😃

Нищо не гледах, но като ви чета коментарите е станало това което е "трябвало" да стане още в първа серия, ама нали Наре се появи баш на сватбата и развали ПБН на Санджар и Менекшето.
Не се косете  - писах и преди, трябва да се види разликата. Да се разбере, че жената е личност, а не червено коланче.
Санджар ще го разбере по възможно най- трудния начин.
 Изборът на майка му, задължението на младоженец трябва да се свърши  от него. Хак им е и на двамата  Менекшето.

Общи условия

Активация на акаунт