От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте.
Поръчах с GGBG и пратката ми вече е в София от вчера. Днес реших,че искам да ми го доставят с техен куриер и промених в пратката от техен офис на мой адрес с техен куриер.
Трябва ли да правя нещо допълнително или ще си го видят автоматично? След колко дни обичайно доставят?
Благодаря!

# 481
Здравейте.
Поръчах с GGBG и пратката ми вече е в София от вчера. Днес реших,че искам да ми го доставят с техен куриер и промених в пратката от техен офис на мой адрес с техен куриер.
Трябва ли да правя нещо допълнително или ще си го видят автоматично? След колко дни обичайно доставят?
Благодаря!
Автоматично си го виждат, обаче различно идват. Имала съм случай още в четвъртък следобед да дойде у нас, както и в понеделник сутринта в 8. Най-добре им звъннете да ги питате по кое време и кой ден ще дойдат. За да сте си вкъщи де..

# 482
  • София
Благодаря!
Т.е. не уведомяват по някакъв начин за деня, а направо като са на адреса звънят?

# 483
По евтино ли е с техен куриер? 🤔

# 484
Благодаря!
Т.е. не уведомяват по някакъв начин за деня, а направо като са на адреса звънят?
да, направо на адреса.

# 485
  • София
Ами би трябвало да е 3 лв. до 3 кг. за моя квартал. Ще видим като дойде.

# 486
Ами би трябвало да е 3 лв. до 3 кг. за моя квартал. Ще видим като дойде.
Моля да споделите после. Смятам скоро да правя поръчка отново и ще ми е полезно.
Благодаря!

# 487
Здравейте.
Не знам дали въпроса ми е за тук /ако не насочете ме моля/.
Става въпрос за покупка от германски сайт до адрес на превозвач в Англия.
Искам да я върна. Пак ли чрез превозвача трябва да стане, или мога да я изпратя от Бг до Германия направо? И ако може как става, кой куриер използвате?

# 488
Защо ползвате превозвач в Англия като можете да ползвате превозвач от Германия?

# 489
Не съобразих 😀
Обикновено пазарувам от Англия. Пък и сайта можеше да използва регистрацията ми в амазон и беше по-лесно и бързо.

# 490
  • Sofia
Трябва първо да говориш със support-а на сайта, защото връщането няма да е евтино. Запитай ги дали могат да ти поемат транспортните разходи, понеже си в чужбина (не им казвай, че си пазарувала чрез превозвач). Това е вариант, в случай че със стоката има някаква нередност, по вина на продавача. Ако просто искаш да върнеш артикула, защото не ти допада, едва ли ще се съгласят да ти възстановят транспортните разходи, но не пречи да пробваш.

# 491
Друг съвет от мен. Докато се разбираш със съпорта как да върнеш стоката, пусни я за продажба тук. Ако до 3 дни няма нито един желаещ и ти е изгодно да я върнеш си я връщай директно.
Аз така правя. Всичко което не ми е харесало по една или друга причина съм го продала тук и не съм се занимавала с връщане въобще.

# 492
Трябва първо да говориш със support-а на сайта, защото връщането няма да е евтино. Запитай ги дали могат да ти поемат транспортните разходи, понеже си в чужбина (не им казвай, че си пазарувала чрез превозвач). Това е вариант, в случай че със стоката има някаква нередност, по вина на продавача. Ако просто искаш да върнеш артикула, защото не ти допада, едва ли ще се съгласят да ти възстановят транспортните разходи, но не пречи да пробваш.
Те няма ли да видят, че пратката е била до английски адрес, и това проблем ли е?
Кой куриер да използвам? Никога не съм връщала.
Става въпрос за чанта, която не съм сигурна, че харесвам. Но пък има едно петно на нея, което ако много ми харесваше чантата щях да преживея😀

# 493
Друг съвет от мен. Докато се разбираш със съпорта как да върнеш стоката, пусни я за продажба тук. Ако до 3 дни няма нито един желаещ и ти е изгодно да я върнеш си я връщай директно.
Аз така правя. Всичко което не ми е харесало по една или друга причина съм го продала тук и не съм се занимавала с връщане въобще.

Никак не е евтина и едва ли ще успея.
Ще им пиша.

# 494
Здравейте.
Не знам дали въпроса ми е за тук /ако не насочете ме моля/.
Става въпрос за покупка от германски сайт до адрес на превозвач в Англия.
Искам да я върна. Пак ли чрез превозвача трябва да стане, или мога да я изпратя от Бг до Германия направо? И ако може как става, кой куриер използвате?
С  БГ пощи може да я върнете, цената зависи от теглото.Дават и номер за проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт