От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ох, аз съм с #784/29.11.2020 (UK) обаче до офис на Еконт извън София и още не е пусната. Седи си на Склад - София (BG).
Хем ги съжалявам за натоварването, което изпитват в момента, хем се надявам да стане преди 30-ти.

# 616
Поръчките към Англия от Iherb с предплатени такси още веднъж ли ще се обмитят след brexit? Точно се наканих да направя по-голяма поръчка за първи път и видях надписа...
Да, естествено.
Поръчай до Германия.

Кое е естественото? Веднъж се заплащат ддс/мито/такси предварително и после пак?
Е те хората от iherb не хвърлят боб, за да знаят, че Вие живеете в България, ама пускате пратката до адрес в Англия. А и това не ги интересува, в крайна сметка имате избор да ги пуснете и до България. Има си такси, това е положението. Както са Ви посъветвали по-горе - ако искате само веднъж да платите митнически такси, пускате до Германия.

# 617
Леко съм притеснена ...3 камиона тръгнаха откакто моята поръчка (заРД на детето)от Амазон е доставена в офиса на ГАБИЕЛИ... но според отразяването в тяхния сайт тази поръчка не е доставена ...сега моля за съвет какво да правя..писх им 2 мейла..звъбня на мобилния посочен в сайта ..не вдигат..то ясно де ..няма кой..ама и не отговарят на мей..явн и там няма кой...Съвет моля?

# 618
Не знам. Когато аз за втори път звъннах в Габко да попитам дали ще получа отговор, ако поръчката ми не се намери, ми се скараха.

# 619
Е да ама сте дали пари, така че имате право да звъните и да си търсите поръчките! Дали се сещат, че ако не сме ние, те няма да съществуват, аз използвам само ггбг и нямам проблеми!
Сега в тая лудница нямам чуждестранни поръчки.

# 620
  • гр. София
Някой има ли информация дали новият курс от Англия на ггбг е пристигнал и кога ще се раздава?

# 621
От Габиели ми изгубиха поръчка за не малко пари. Изхабих много нерви, около три седмици непрестанни имейли, увъртане, нямали време да връщат камерите, не желаят да отговарят на мейли и т.н. Накрая вчера след поредното обаждане ми върнаха парите по сметка. Парите, че ми върнаха е добре, но разправиите с тях ме измориха и в един момент си мислех да се откажа, а предполагам, че на това се разчита - такова изпилване на нервите, че сам да се откажеш и от стоката, и от парите.

# 622
  • Бургас
Това звучи ужасно и никак не говори добре за тях.
Ти имаше ли тракинг, че е пристигнала при тях?
Аз често имам поръчки от Ибей и  се притеснявам, че често са без проследяване. Добре, че не са скъпи повечето.

# 623
Имам тракинг, доставката е от един от най-използваните сайтове. Тракингът показваше точния час и минута на доставка, имената, адресът на Габиели, ID-to, (чрез Хермес), но в началото те не искаха да признаят това. Честно казано беше толкова нелепо и жалко, че при отиване на място една от служителките се извини и бих казала и беше доста неудобно  от случващото се. При показване на място на всичко, както и на изпратените в мейла скрийншотове отговорът от двама служители беше, че 'колегата се е объркал и не е имал предвид това'. А също и 'имаме две нови момчета'. И още куп други увъртания, неадекватности, докато не предложиха сами да дадат парите, за да спра явно да задавам въпроса къде ми е пратката. Тъй като отне много време си мисля, че се очакваше да ми писне. Имам разменени над 10 мейла, две ходения на място, над 10 обаждания.

# 624
Имам тракинг, доставката е от един от най-използваните сайтове. Тракингът показваше точния час и минута на доставка, имената, адресът на Габиели, ID-to, (чрез Хермес), но в началото те не искаха да признаят това. Честно казано беше толкова нелепо и жалко, че при отиване на място една от служителките се извини и бих казала и беше доста неудобно  от случващото се. При показване на място на всичко, както и на изпратените в мейла скрийншотове отговорът от двама служители беше, че 'колегата се е объркал и не е имал предвид това'. А също и 'имаме две нови момчета'. И още куп други увъртания, неадекватности, докато не предложиха сами да дадат парите, за да спра явно да задавам въпроса къде ми е пратката. Тъй като отне много време си мисля, че се очакваше да ми писне. Имам разменени над 10 мейла, две ходения на място, над 10 обаждания.
Да почнат да си подбират внимателно пернонала защото ще последва срив на доверието и ще останат и невинните без пари. Такива проблеми да гиразследват сериозно ...

# 625
  • софия
Точно с подобно поведение Габиели ме загубиха завинаги като клиент преди години. Една фирма си проличава тогава, когато се появи проблем. Когато всичко е наред, всички са бели и добри. Комуникацията, която имат Габиели, ако изобщо може да се каже, че това е комуникация, е на ниско и обидно за клиентите ниво. За съжаление с годините не се е променило.

# 626
Някой чака ли пратка от Испания с ГГБГ? Уж е доставена на 4декември. Курсът трябва да е тръгнал на 10ти. Пише, че един път седмично се обновявал профилът с пратки, но при мен няма нищо - при някой такъв случай да има?

# 627
Аз да питам за Gabko - очаквам 2 немски пратки, в деня, в който доставиха едната (вторник), след обед тръгна камион за БГ. В момента е тук вече и го обработват. Дали е възможно да е натоварена пратката ми без да е отбелязана в профила? На следващия ден (сряда) ми беше доставена и втората пратка, но в профила ми в Gabko е отбелязана само една. Чудя се какво става, много се надявам едната да е тук вече, макар и не отбелязана. че нямат и тракинг номер...

# 628
  • Бургас
Някой чака ли пратка от Испания с ГГБГ? Уж е доставена на 4декември. Курсът трябва да е тръгнал на 10ти. Пише, че един път седмично се обновявал профилът с пратки, но при мен няма нищо - при някой такъв случай да има?

И аз чакам от Испания една поръчка пристигнала на адреса им на 2.12, но до момента нищо нямам отразено или мейл. Дано всичко е наред.

# 629
Аз да питам за Gabko - очаквам 2 немски пратки, в деня, в който доставиха едната (вторник), след обед тръгна камион за БГ. В момента е тук вече и го обработват. Дали е възможно да е натоварена пратката ми без да е отбелязана в профила? На следващия ден (сряда) ми беше доставена и втората пратка, но в профила ми в Gabko е отбелязана само една. Чудя се какво става, много се надявам едната да е тук вече, макар и не отбелязана. че нямат и тракинг номер...
И аз имам притиснения с Габко.Голяма бърканица става,а това при тях ми се е случвало рядко.Имах регистрирана пратка ,приета от тях на 1 декември ,трябваше да е в курса който е тръгнал на 3 -ти и е тук днес.Да ама в профила където пратката излизаше че е в този курс е изчезнала и се мъдри в следващия.Поне се надявам че е в следващия.Предполагам ,че не е имало място в камиона и са я натоварили в следващия.Отгоре на всичко има една друга пратка която амазон незнаят получена ли е и ми предлагат рефънд ,обаче като бройка в пратките ми в Габко излиза.Не и по проследяване.Нещо ме притесняат ,но ще чакам курса на 14-ти.който идва.Сега и да пиша все тая.

Общи условия

Активация на акаунт