От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Аз се сетих, че съм забравила да проследя още една пратка и сега още нямам отговор къде е...  Ползвам Габко от много години и не ми се беше случвало да не ми пратят мейл никога. Сега ми се случи за две пратки и аз естествено се сещам след 10 дена... Много ми е тъпо да се занимавам с такива неща, като имам толкова работа...

От амазон имах пратка, за която ми даваше доставена на 3.12. Имам мейл от габко и е отразена в профила ми като получена вчера.
Явно имат някакви затруднения или е била оставена някъде и са я намерили.Blush

# 601
Дълго време ползвам Габиели и съм много доволен.
Някой да има информация как ще повлияе Брекзит на доставките?

# 602
GgBg не изискват да им се изпраща, каквото и да било, за поръчките, които очакваш при тях.

Ако си ги плащаш сам - да. Но доколкото разбирам, тя иска да ги ползва за посредник, т.е. те да купят стоката вместо нея. Тогава трябва да се свърже с тях предварително.

Тет, бръмнали са с много пратки. По-добре им звъни настойчиво по телефон, за да се разберете.

# 603
Последно реших - ще поръчам аз директно от щатския амазон. До адрес там в щатите на ggbg. Регистрирах се в сайта на посредника и получих ID номер, който вписвам в поръчката към амазон.

Местя се в темата за пазаруване от САЩ, защото тази е за поръчки от UK.
Не мога да пренасоча до Англия или до БГ, защото търговецът не праща извън щатите. Така че единствената опция остава поръчка до адрес в щатите на превозвач.
И втори вариант - да поръчам през ggbg, тоест на тях да платя и те да ми поръчат.
И в двата случая не съм за тази тема 🙂
Благодаря.

# 604
Ох, и ние днес минахме преди обяд, обаче имаше много хора и се отказахме. ММ отиде преди час и половина и още не се е върнал:grinn:

# 605
Аз в събота звъннах на ггбг да проверя по телефона дали ми е разтоварена пратката и беше, та успях да си я взема, а иначе имейл, че е в склада в София получих чак днес. Адски претоварени са.

# 606
И в Габко ли е такава навалица?Имам една по- голяма пратка другата седмица и се чудя с Еконт ли да я пусна или до офис Габко.То не че в Еконта не чакам.

# 607
  • гр. София
През нощта получих два мейла от ГГБГ за дошли пратки от Англия и Германия. Ходих днес да си ги взема. Опашката беше същата като на снимката по-горе. Върви горе-долу бързо, влизат по двама. Като я видях мислех, че ще чакам сигурно час, но минах по-бързо. Едвам ми намериха единия пакет. Складът е заринат с амазонски пратки, а скоро очакват и още един камион от Англия. Имаше още няколко палета неразпечатани отвън. Така че може би е по-добре който има пратки да отиде да си ги вземе, за да не се задръстват хората. Чух, че търсеха временно друг склад, за да разтоварят идващия камион!

# 608
Следващият курс щял да е само 2 камиона и вероятно или в събота, или в понеделник ще е обработен. Снощи на мен 20тина минути ми търсиха един кашон. Затрупани са.

# 609
ггбг не повече освен ако не е неши по-обемно. Една пратка ги чаках цял месец да ми я докарат на адрес в София, накрая отидох да си я взема и висях на огромната опашка.

# 610
  • София
Поръчките към Англия от Iherb с предплатени такси още веднъж ли ще се обмитят след brexit? Точно се наканих да направя по-голяма поръчка за първи път и видях надписа...

# 611
Поръчките към Англия от Iherb с предплатени такси още веднъж ли ще се обмитят след brexit? Точно се наканих да направя по-голяма поръчка за първи път и видях надписа...
Да, естествено.
Поръчай до Германия.

# 612
  • София
След днешното 2ч приключение пред ГГБГ - как пращат до офис (еконт и спиди) - на каква тарифа, вече ще ги групирам (ако може).

# 613
  • София
Да, естествено.
Поръчай до Германия.

Кое е естественото? Веднъж се заплащат ддс/мито/такси предварително и после пак?

# 614
Сега минах през Еконт и си прибрах пратките от последния курс на ггбг. Може това да е някакъв ориентир за хората, които чакат тоя прословут претоварен курс.
А, да уточня - за София става дума.

Общи условия

Активация на акаунт