От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
В момента ГГБГ са много натоварени. Ако сте от София може да пробвате да отидете до офиса.
Трябвало е да отбележете в профила ви Амазон да не прави доставки в събота на адреса.

# 646
И моята загубена в Габко пратка беше доставена в събота. Значи мога да пробвам пак през Габко, като отбележа да не доставят събота. Иначе мислех да ги сменям.

# 647
  • Sofia
Пише в секция "Курсове": Последните курсове за тази година от Англия ще тръгнат на 18.12.2020г. и на 28.12.2020г.

Погледнах във въпросната секция преди малко, но виждам, че последният им курс от UK тръгва на 18-ти. Не намирам инфо за курс, отпътуващ на 28-ми. Аз ли не гледам, където трябва, или те са премахнали съответното обявление?
За GGBG коментирам.

# 648
Пише в секция "Курсове": Последните курсове за тази година от Англия ще тръгнат на 18.12.2020г. и на 28.12.2020г.

Погледнах във въпросната секция преди малко, но виждам, че последният им курс от UK тръгва на 18-ти. Не намирам инфо за курс, отпътуващ на 28-ми. Аз ли не гледам, където трябва, или те са премахнали съответното обявление?

Ггбг имаха обявен курс на 28ми декември и после началото на януари, но сега са махнали този на 28ми, а следващият е обявен за 10януари

# 649
  • Sofia
Мерси! Peace
Е, кофти, значи...

# 650
Дам, сменили са инфото вече - на 18ти ще е последния.
Пускат опция за безплатна доставка в рамките на София до края на годината, за да могат по-бързо да ги обработят и доставят на клиентите си.

# 651
Днес четох, че на ферибота има 10 к;м опашка, а и затварянето на някои държави оказва влияние. Сега се чух с мои близки, казват че до дни и тях ще ги затворят - пълен локдаун -  UK.

# 652
И моята загубена в Габко пратка беше доставена в събота. Значи мога да пробвам пак през Габко, като отбележа да не доставят събота. Иначе мислех да ги сменям.
Габко работят в събота.Дори в неделя са ми оставяли пратки,в някаква кутия имат май и не са се губили нещата.И въптеки ,че съм отбелязала да не се доставя през уикенда,куриерите си доставят когато си искат.
Днес ми се извиниха с мейл от Габко,че пратката ми била отбелязана в един курс,пък се оказва ,че е натоварена в следващия.Чак се учудих от мекия тон.Принципно винаги ми отговарят ,ама едно такова назидателно.Не ,че ми пука!Ползвам ги защото са точни и организирани.Не ми пречи и ,че са малко по -скъпи.Не ми е фатално.Само са мноооого бавни.Е тя и обстановката е меко казано странна.

# 653
Уфф, аз направих днес една поръчка и се очаква да пристигне на 18ти при ггбг, и сега какво.. ще чакам да видя дали ще ме одрусат и за мито след 01.01 😤

# 654
ГГБГ и мен подлъгаха с тази дата 28ми и имам поръчки съобразени с нея. Не ме притеснява толкова ддс-то, колкото бумащината, неуредиците и абсурдите, които вероятно ще ни чакат след НГ...

# 655
От Амазон са ми изтеглили с един ден доставката, уж нещата ще пристигнат в четвъртък, понеже не съм ползвала скоро ггбг имате ли представа дали биха успяли за петъчния курс да ги натоварят? Не си спомням като пристигаха предишния ден дали успяваха да тръгнат на следващия 🤔 Или имайки предвид каква лудница ще им е..едва ли 😤

# 656
  • софия
Последната ми поръчка пристигна в Германия в деня на тръгване на курса и е натоварена. Вероятно зависи от това колко е голяма и дали са пълни камионите.

# 657
  • София
Здравейте, някой получил ли е мейл за последния курс от Англия на ГГБГ, т.е. курса от 06.12, че са обработени пратките и че могат да се вземат? Много време мина и се чудя кога евентуално се очаква да са обработени от този курс?

# 658
Габко работят в събота.Дори в неделя са ми оставяли пратки,в някаква кутия имат май и не са се губили нещата.И въптеки ,че съм отбелязала да не се доставя през уикенда,куриерите си доставят когато си искат.
Днес ми се извиниха с мейл от Габко,че пратката ми била отбелязана в един курс,пък се оказва ,че е натоварена в следващия.Чак се учудих от мекия тон.Принципно винаги ми отговарят ,ама едно такова назидателно.Не ,че ми пука!Ползвам ги защото са точни и организирани.Не ми пречи и ,че са малко по -скъпи.Не ми е фатално.Само са мноооого бавни.Е тя и обстановката е меко казано странна.

Работят, но сигурно с по-малко хора и пратките се оставят на рецепция. Никой не ги приема и се изгубват. В работен ден веднага получавам мейл, че са получени.

# 659
Днес получих мейл за раздаване от Габко,пратката по описание на амазон е 5 кг.Гледах и в немския пак е описана 5 кг.Мислех нещо с опаковка да дойде до 6 ,айде до 7 кг .....ама 8 кг ?А ще получавам с еконт.И да са объркали няма как да реагирам.

Общи условия

Активация на акаунт