От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Тва описанията....
И аз съм получава пратки - на куриерския етикет пише 1.00, на Габиели 1.85
Тегля в нас 1.90
Еми..
Еконт ще си ги теглят и те и ще си лепнат техен, няма да гледат какво пише по другите етикети.
Та може да получиш кашон с 3 различни тегла 😉

# 661
Търся куриер чиито офис/склад се намира в близост до Кембридж. Имам няколко пратки в приятели ,които живеят там и търся начин до ги пратя до Бг.

Благодаря.

# 662
  • гр. София
Здравейте, някой получил ли е мейл за последния курс от Англия на ГГБГ, т.е. курса от 06.12, че са обработени пратките и че могат да се вземат? Много време мина и се чудя кога евентуално се очаква да са обработени от този курс?
Аз още не съм получила мейл. Но се събраха няколко камиона от Англия и ГГБГ не могат още да ги разпределят. Във Фейсбук страницата им пише, че ще има забавяне. От профила си може да заявите безплатна доставка в София до адрес.

# 663
  • софия
Аз съм заявила такава доставка (винаги я ползвам), но не съм получила неща още от преди 2 седмици и четвъртък-петък смятам да отида да си взема всичко, че и в последните камиони имам поръчки.
Според мен, когато са така натоварени, трябва да спират точно тази тяхна доставка, но те си знаят.

# 664
Gabieli са отбелязали последния курс от Англия, че ще е на 28.12. Може тях да използвате, ако така и така ще използвате после куриер. Използват голяма отстъпка от Еконт(напр. до офис на Еконт до 1кг е 3.56лв).

# 665
  • гр. София
Някой ако ходи да си прибира английският курс от ггбг, може ли да попита дали е пристигнал немският и кога се планира да го раздават? Непрекъснато телефонът им дава заето.

# 666
Тъкмо си взех нещата оттам, uk курса. От Германия тъкмо разтоварваха 2рия камион от последния курс. Вероятно до края на седмицата ще е обработен.
Казаха също, че вземането от офиса им е по-бързо от доставката на адрес в София, защото за 2рия вариант трябва да се обработят всички пакети и след това разнасят.
Някой ако ходи да си прибира английският курс от ггбг, може ли да попита дали е пристигнал немският и кога се планира да го раздават? Непрекъснато телефонът им дава заето.

# 667
Оф, тъкмо отбелязах в профила си, че искам да ми ги доставят до адрес нещата. Че минахме преди малко и опашката беше огромна... Надявам се до събота поне да ги раздадат

# 668
Пробвай да махнеш тикчето и да остане до офис. Сутрин май има най-малко хора. Днес в 10:45 имаше 20тина човека. Чаках около 15-20мин. Като си тръгвах имаше поне 40 човека вече.

# 669
  • гр. София
Аз в момента съм на опашката и има поне 40 човека (да те кажа 50), но в друго време не мога да дойда.

# 670
Днес получих писмо от моят превозвач.

# 671
Кой е този превозвач? Че и габко го обявиха това на страницата си и вече нямат планиран курс на 28 декември.

# 672
Доставям.

# 673
Влизам тук до чета от време на време, когято чакам нещо, а в случая имам една пратка от края на ноември в Ггбг, но си чакам,  аз съм с Еконт. Изчакваме,проявявам разбиране, не звъня, че нз дали ще ми вдигнат, и чакам сме от Еконт, че може да нямат възможност да обновяват в сайта. Но вчера пристигна последната ми пратка в Сф, имам имейл, и поне ще ми пратят всичко. Но днес ако не обновят утре ще им звъня вече.
Иначе имейл от Доставям имам от днес и аз.

# 674
  • Варна
А някой знае ли дали Габиели ще продължат със курсовете от Англия след нова година ?

Общи условия

Активация на акаунт