От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 46 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Има ли вариант да я смятат на обем, не на тегло? Май обемно тегло се казваше...
Ами... знам ли? Но и не е особено обемно... цялата работа е в обърканите кг според мен. Ще видим отговора им утре. Стискайте палци!

# 271
  • София
Стискам, но според мен са сметнали именно обемно тегло и съответно оттам идват килограмите. Пиши за развитието на случая.

# 272
  • Варна
Стискам, но според мен са сметнали именно обемно тегло и съответно оттам идват килограмите. Пиши за развитието на случая.

Сега това намерих в сайта им. Ще пиша със сигурност, но ми развалиха съня, а малкото  вампирче след малко ще се събуди...Спокойна нощ!

# 273
  • Бургас
Миналия месец получих бебешко столче за кола с Габиели и ми взеха точно 40 лв, колкото е описано в сайта им. Свържи се с тях, най-вероятно е грашка. Все пак имат обявени цени.

# 274
Здравейте, момичета! Сгафих много като поръчах столче за кола през превозвач! Столчето струва 180 лв, а ми искат 168!!! за доставката! Как мога да стопирам нещата(пратката е получена днес на адреса на Габиели в Германия)? Ако поръчам директно до България доставката ще излезе към 50 лв. Тези от Габиели не са познали... помощ!
На обем са го сметнали, на мен така един куфар ми излезе буквално златен...
Но според ценоразписа столчето е 40 лв., те обаче може би не знаят какво има в кашона.
Върнаха ли ви отговор?

# 275
Търся как да поръчам козметика до адрес в Гърция и да стигне до мен в България , Идеи ? Нямам роднини/приятели, които да живеят там ? ..... а цените са много изгодни , Cry

# 276
  • Варна
За мен имаше хепи енд Simple Smile столчето за кола ще ми излезе 40 лв! От Габиели реагираха бързо и поправиха цената на доставката си. Казаха, че е тяхна грешка. Обаче, как изчисляват това обемно тегло... Внимавайте при такива поръчки и реагирайте навреме! Бъдете здрави Simple Smile

# 277
  • София
Супер, MamaMarta, иначе тук имаше няколко оплаквания на хора, изгорели с това обемно тегло... Пратките наистина излизат златни с него...

# 278
За първи път имам проблем с Габко пратката е пристигнала според DHL (Andere anwesende Person, Ablagevereinbarung) но вече няколко дни нямам потвърждение че е получена в склада им в Германия. Писах им но ми отговориха стандартно че ако има нещо ще ме уведомят. Какво мога да направя в случая?

# 279
Скрит текст:
За първи път имам проблем с Габко пратката е пристигнала според DHL (Andere anwesende Person, Ablagevereinbarung) но вече няколко дни нямам потвърждение че е получена в склада им в Германия. Писах им но ми отговориха стандартно че ако има нещо ще ме уведомят. Какво мога да направя в случая?
Възможно е да не са ти изписали ай ди-то. Влез в профила си в габко, дай транспортна услуга Германия, има бутон тrack number - изписваш тракинга, който имаш от днл и ако е получена от габко ще ти изпише. Ако е такъв случаят ще трябва да я опишеш.

# 280
Скрит текст:
Възможно е да не са ти изписали ай ди-то. Влез в профила си в габко, дай транспортна услуга Германия, има бутон тrack number - изписваш тракинга, който имаш от днл и ако е получена от габко ще ти изпише. Ако е такъв случаят ще трябва да я опишеш.
Това го пробвах , нищо не ми излиза .

# 281
Ами, тогава изчакай още ден, два и ако няма нищо им прати скриншот или нещо на съобщението от днл /ако вече не си го направила, де Simple Smile/ До момента не съм имала проблеми с тях и стискам палци и този път да покажат адекватно поведение.

# 282
Когато получат пратка в деня на тръгване на курса и я качават без да я опишат.Като дойде курса при разтоварването си я обработват и ще излезе.Случвало ми се е.Ако пак я няма има страница с пратки без ID Качват фото и е описано как да си я познаеш и поискаш.Сега и да им пишеш ,няма как да ти отговорят ако пътува.

# 283
Пратката е доставена вече , но е за следващият курс.Незнам в кой беше проблема в DHL или в Габко , няколко дни им трябваха след датата на получаване.

# 284
  • София
Имам пратка в Simply shoping, но в сайта не пише да има раздаване днес до 13ч. На телефона както обикновено не отговарят. Дали ще работят?

Общи условия

Активация на акаунт