Коледен базар в Букурещ

• 5 768
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Бяхме на коледния базар на 07 12 до парламента се намира , вечер е по красиво отколкото през деня ,но през деня е по малка навалицата има много къщички със стъклени украшения ,типичните за тях хапвания ,също така греяно винце, къщичката на Дядо Коледа ,люлка въртележка за дечицата безплатна е ,ала се чака за сравнение 4-ма възрастни хапнахме  за 90 лева общо
Имам програма на базар мога да погледна за коя дата Ви трябва кой изпълнител ще пее

# 31
А къде ядохте? Някой ресторант да препоръчате, където цените не са космически ( 25 лв за салата например )

Лично ние предпочитаме ресторантите в Липскани.
Близо са до базара, а кварталът е прекрасен.

# 32
На 21ви, ако може да кажеш кой ще пее Simple Smile

И аз ги гледах в Липскани, обаче някои са много гурме и се стреснах от цените Grinning

# 33
Че то има най-различни.
Обстановката е обаче неповторима.

# 34
19;30-20;15 Ozana Barabancea si Orchestra Lumini Sonore
20;20-22;00 Ovidiu Komornyik & OK Band
21;10-22;00 Stefan Banica

Препоръчвам ви заведение Caru cu bere  в стария град

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 17:46 от AnMary

# 35
Че то има най-различни.
Обстановката е обаче неповторима.
За това проучвам предварително, че да не се изненадаме на място Simple Smile

# 36
Аз ще ходя с Ред турс, от Шумен са, но имат и тръгване от Варна.
Аз също живот и здраве тази събота на 14-сти
Пиши после да кажеш как е минало. За първи път ще съм с тази агенция, има добри отзиви за нея.
Това което знам за сега е, че няма организиран транспорт за отиване и връщане до коледния базар от хотела. Вечерта ще се ходи на отиване както и да е, на връщане..  Мисля или с такси или с картата на телефона. От една страна е добре да не се притесняваме за часа, от друга не се знае къде ще е хотела може да е на 30 мин.
Пътя също малко се удължава с минаване през Шумен и Разград за Русе.

# 37
Аз ще ходя с Ред турс, от Шумен са, но имат и тръгване от Варна.
Аз също живот и здраве тази събота на 14-сти
Пиши после да кажеш как е минало. За първи път ще съм с тази агенция, има добри отзиви за нея.
Това което знам за сега е, че няма организиран транспорт за отиване и връщане до коледния базар от хотела. Вечерта ще се ходи на отиване както и да е, на връщане..  Мисля или с такси или с картата на телефона. От една страна е добре да не се притесняваме за часа, от друга не се знае къде ще е хотела може да е на 30 мин.
Пътя също малко се удължава с минаване през Шумен и Разград за Русе.
Не ви ли казаха в кой хотел ще сте? Или примерен? В нашата оферта пише, че ще сме в хотел в централната част, даже в договора пише един, който е точно зад Парламента.

# 38
Да този или друг до него, обаче там растоянията и площадите са големи. Като се каже зад парламента смятай 30 мин пеша.

# 39
...
Препоръчвам ви заведение Caru cu bere  в стария град

Това ни е най-любимото заведение, но обикновено е с предварителни резервации. Миналата година за 23.12 резервирахме още в началото на октомври и вече бяхме резервация № 7. Laughing

# 40
А дали ще съществува и след 24.12. ?

# 41
Мисля, че е до 26.12

# 42
...
Препоръчвам ви заведение Caru cu bere  в стария град

Това ни е най-любимото заведение, но обикновено е с предварителни резервации. Миналата година за 23.12 резервирахме още в началото на октомври и вече бяхме резервация № 7. Laughing
За мен това е скъп ресторант. За ребърца със  запечени картофи ,  гювече със зеле, месо, наденички и мамалига, 2 малки бири, чаша вино и една мин.вода- 100 лв. Но при всички положения трябва да се види.

# 43

В хотел Опера сме. Това заведение което препоръчват по нагоре caru si bere е страхотна бирария. Там даже свършва пешеходната обиколка и имаше близо два часа свободни. Навън седнахме днес даже по блузи имаше печки, много красиво, вкусно и приятно.

# 44

В хотел Опера сме. Това заведение което препоръчват по нагоре caru si bere е страхотна бирария. Там даже свършва пешеходната обиколка и имаше близо два часа свободни. Навън седнахме днес даже по блузи имаше печки, много красиво, вкусно и приятно.
Този Опера май е по- далеч от Коледния базар от този в договора, поне така ми се вижда на картата?

Общи условия

Активация на акаунт