За зълвата "с любов и още нещо"

• 13 458
  • 176
  •   1
Отговори
# 165
  • Paris, France
Наакано дупе в кухненската мивка ли се мие? При чиниите и чашите  Joy
Глупости пише момата.

Кухнята е най-мръсното и пълно с опасни бактерии място у дома. Даже тоалетната е по-чиста. Чиниите и чашите само се плакнат евентуално в леген с вода и оцет ако водата е твърда, с вода ако е мека, за да се махнат твърдите частици и после се нареждат в миялната. Ако оставя у нас чинии в мивката о пуснем топла вода няколко пъти, чиниите стават покрити с пълен камък.

На пелените има една хартия, която заедно с изпражненията се изхвърля в тоалетната. Памперсът се хвърля барабар с лайната. Задникът се полива с теча вода и се сапунисва, плакне се и готово.

От химическа или екологична гледна точка е все едно дали в умивалника попадат лайна или храна.

# 166
AnitaRK  когато не искаш някой не го искаш и готово. но децата е добре да имат близки. ако мислиш, че те покрай мъжа ти биха могли да развият добри роднински отношения не ги спирай .

# 167
  • София
За авторката
Ами от един дол дренки сте със семейството на мъжа си. Те се засегнали, че ги пренебрегвате за сватбата и ви отрязали, тя пък се е засегнала,е те я отсвирили и сега ги мрази и в червата и отказва всякакъв контакт. Напълно идентична реакция.
Че и саркастичничи ( хубава дума е пък) и се подиграва на мъжа си, че се вижда със собствената си сестра. И не е вярно, че няма нищо против той да се вижда, изрично на няколко места написа, че тя в техвия живот и в тяхното семейство не я иска.
Автоката, ами виж се с тая зълва де. Може да се е променила жената, да иска да стопли отношенията. Ако не е така, не се виждай повече с нея. Ама ако е, тогава ти ще си в ролята, в която виждаш неговото семейство досега.

А на Емка даже не мога да измисля какво да кажа. Там нещата са страшни. Но пък разбрахме, че тя все по бельо ходи, особено в сезон за носене на ботуши.

# 168
Моята зълва пък беше решила че като ней йграя по свирката ще развали първия рожден ден на дъщеря ми .Според вас трябва ли дая ги уважавам и да им давам да виждат децата.

# 169
  • Deutschland
Уважението се заслужава, не е даденост по роднинска линия.

# 170
  • Най-красивата страна
Нямам зълва,ама девер ми е напаст.

# 171
И аз не се разбирам със сестрата на мъжа ми, а по принцип съм много семейно ориентиран човек и гледам да пазя добрия тон. Чашата ми преля в следния момент.

Загубих майка ми вследствие на онко заболяване. С мъжа и децата живеем в чужбина и когато тя беше много болна, се прибирах всеки месец, за да бъда покрай нея и бащата. Тъкмо се бях прибрала преди 5 дни, когато една сутрин татко ми звънна и ми каза, че се е влошила рязко и трябва незабавно да тръгна за България. Аз съм вкъщи с деца на 2.5 г, близначки, но бавачката им, да е жива и здрава, предложи да остане колкото дни трябва, за да мога да пътувам с мъжа си - беше ни ясно, че отиваме на погребение. Обадих се по спешност и на свекървата (тя е в същия град) и я помолих да дойде и да поседи при бавачката и децата, ако недай Боже, на някого прилошее, наложи се едното дете да се води по лекари, или друг форсмажор. И изобщо, близнаци не се гледат лесно и макар че свекърва ми отказва да се включва с грижи за децата, помислих, че може да е от полза поне с пазаруване и т.н. Свекървата е като цяло добра жена и се съгласи, но 15 мин по-късно звънна да каже, че П. (зълвата) е чела някаква статия, че детето може да се травмира, ако и двамата родители заминат едновременно и че се чувстват длъжни да ни съобщят това, за да не тръгва мъжа ми с мен.
Това ми се стори такава безчовечност, липса на такт и на съчувствие към човек, който губи родителя си, да го занимаваш с проучвания и да обясняваш как трябва да е сам, че не искам да я виждам и на картинка. Това е, преля ми чашата. Мама не я заварихме жива, въпреки че се качих на първия самолет. Ето и такива хора има.

# 172
  • София
Това ми се стори такава безчовечност, липса на такт и на съчувствие към човек, който губи родителя си, да го занимаваш с проучвания и да обясняваш как трябва да е сам, че не искам да я виждам и на картинка. Това е, преля ми чашата. Мама не я заварихме жива, въпреки че се качих на първия самолет. Ето и такива хора има.
Ужас!! Някои хора в желанието си да са модерни, изтрещяват.
Моята свекърва ми изказа съболезнования с 1 изречение и второто вече беше "Ние тука се притесняваме за един приятел на зетя и дъщеря й, той е в болница", не помня нещо онкологично ли му открили или в главата...
Да, беше човек на моите години, за разлика от майка ми (86), аз си знам колко си уважавала сватята си, обаче поне си замълчи.

# 173
  • France
TeYou, надявам се, че си ù казала директно какво мислиш? В тези моменти не трябва да крием какви мисли ни минават, защото после ни тежи. Гуш.
Скрит текст:
и аз не заварих татко

# 174
  • По света и у нас
Получила си мъжа, той не се е дърпал да се жени за теб. Не те натоварва с родители те си. Той явно си ги знае какви са и му е добре да ви държи разделени, иначе конфликта ще ескалира. Тий знае че няма да угоди на всички и стои е най-мирната ситуация според случая - какво още искаш от него? Защо де буташ та буташ там където не те искат???
Човека има сестра - говорил е с нев по телефона - какво от това, какъв точно грях е сторил човека???
Знаела си още от началото че не са те харесвали родителите му, и после зор да те за харесват. Няма как да накараш някой да те хареса ако не му идва отвътре.

Пп. Тейо много съжалявам за майка ти и за ситуацията.  Сега прочетох.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 17:26 от PriMadonna

# 175
Нищо не и казах, имах си други грижи на главата. Нямам нищо против мъжа ми да се вижда с нея, но аз нямам желание. Бих направила компромис за семейни сбирки в негово име, но тя помоли да не я каним на РД на децата, защото минава през психотерапия и очевидно тези две неща са в конфликт. Лично аз не страдах от липсата.

# 176
  • France
Ясно... по-добре не я мисли. Кой знае каква мътилка ù е в главата

Общи условия

Активация на акаунт