Лекият и компактен помощник - Акумулаторен винтоверт Rapidfire 2.1 на Parkside

• 9 767
  • 408
  •   1
Отговори
# 150
  • Сливен
Разчитам на половинката..Но имам случка,като дръпнах пердето и перваза "дръпнах"Grinning. Добре че бях купила ,пистолет за горещо лепене..Справих се сама,ама все пак казах на половинката. Grinning

# 151
Случвало ми се е да ремонтирам доста неща. Дребни неща, но се справям добре.

# 152
  • БГ
Да, случвало ми се е и сама да ремонтирам нещо, което "не може да почака", случва се и да напомням "на всеки 6 месеца", както и да ремонтираме заедно с милотооо.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
  • софия
Разчитам единствено на съпруга си.

# 154
  • плевен
Случвало ми се да поправя или сглобя етажерки,сменям контакти, обичам да се занимавам с такива неща. Акумулаторният винтоверт е необходим във всеки дом!

# 155
Разчитам на мъжа ми за ремонтните дейности.

# 156
  • Пловдив
Случва ми се, да, доста често. Справям се и сама, особено,  когато е на работа,  а аз искам сега и веднага нещо да се свърши.

# 157
  • София
Случвало ми се е разбира се, даже предпочитам да не закачам половинката, защото ремонтите и поправките вкъщи са ми нещо като хоби!

# 158
Постоянно ми се случва, сега когато съм по цял ден вкъщи. А и на мен ми харесва.

# 159
Да, случвало се е. Случвало се е и да асистирам на половинката. Е, и само да гледам.

# 160
  • София
Разчитам на мъжа ми, но ако го няма се налага да действам сама. Simple Smile

# 161
Случвало ми се е. Детската кухня сама я сглобих с отверка.

# 162
  • русе
По-добре се справя милото с мъжките работи...
Аз помагам ,ако се налага😊

# 163
Веднъж пробвах да ремонтирам нещо, но се получи доста нескопосано, така че разчитам вече на майстори и опитни хора!

# 164
Случвало ми се е , но все елементарни неща. За по-засукани разчитам на ММ.

Общи условия

Активация на акаунт