Пътят на честта - Тема 8

• 36 663
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
За цялостно представяне ще да е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
Снимките на г-жа Петкова разбиват мита, че 10+ години по-млада и чужда жена, при това актриса, може да изглежда по-апетитно от собствената. Дори и за кратка авантюра.
Важното е нейният съпруг да си я обича и цени

# 182
Финала е другия четвъртък на 19 декември

# 183
Докато Керка държеше на сина си и само повтаряше слънчице  сега то е на втори план.Каква  чест пази не мога да си обясня?

# 184
Когато Киро разбере, че Кера ги е чула идва завръзката как ще се срещнат. Сигурно ще отиде да й чете молитва а тя ще го гръмне с брадвата 😂

пп. Марти не сме го виждали сумати епизоди

# 185
Няма нужда да го гледаме. Децата на Калоян също.

# 186
Те тук хората така изчезват после се появяват. Аз Бонита не бях я виждала сигурно 7-8 епизода, и хоп прикова вниманието. Така е и с Анелия, децата, Митьо чат-пат,дори и Марчето има моменти когато чезне. За сметка на това след 40 епизода ни показах Оги/в съня/, който го бях забравила и ми трябваше време да се сетя кой е и за какво се бори.

# 187
Ох, да. Този сериал освен хомо- или поне асексуален, явно ме направи и някакъв коравосърдечен тип, но това хлапе беше започнало много да ме дразни. а по принцип съм състрадателен, особено към децата.

# 188
Няма нужда да го гледаме. Децата на Калоян също.
Точно! И от трите, само момченцето на Калата е симпатично. Другите две щяха да са идеални брат и сестра. Приличат на Сряда от "Семейство Адамс" Laughing

Мале, Силвия що така се е наборсучила на тия снимки! Joy Ама то... и мен да ме облекат в такива неща, ще гледам като канибал! Тука нещо косата ѝ пак ли е в роля, защото е онази обичайната - никаква. И тая Природа понякога е много стисната! То пък хич не ѝ е дала уста, егати... само една цепка. На такава аз също не бих сложила червило, по-зле ще е.

# 189
  • Велико Търново
Ега ти, кви работи помните. Плашещо е:)
Не е, не е. Чаршафите ги има в началните надписи на филма, макар и за много кратко. Smiley

# 190
Ивайло Захариев спечелил награда модна икона в категория изкуство. Със Станислава не си губят времето. Нон стоп са заедно. А някъде пишеше, че отричат такива взаимоотношения, а той навсякъде е с нея. Голямата любов

# 191
Ох, една икона е той... Модна при това! Laughing
Нали ви казах преди, гледах го, мисля в Черешката беше - едно семейство патриархално, вярващо, ама от тия практикуващите ортодоксални християни... "Разделен с жена си" ми се виждаше невъзможно към момента, когато ги гледах. Даже не можех да повярвам, че човек като него, толкова вярващ, се снима в такива филми ("Под прикритие" тогава) и има такава професия на фона на тия възгледи, които изповядва. А то какво?! Поредното лицемерие, за провокиране на интерес...

# 192
Когато Киро разбере, че Кера ги е чула идва завръзката как ще се срещнат. Сигурно ще отиде да й чете молитва а тя ще го гръмне с брадвата 😂
А според мен Кера е толковааааа Фатална, че ще хлътне по нея. Няма Жаки-няма Маки. И ЖакитУ ще го утепе като изгонена любовница... платоночна, де... или може би именно заради това. Една незадоволена жена на какво ли не е способна! 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

# 193
Да бе то всички са мн Флюбени на телевизора и бам след няколко месеца са вече разделени с нови половинки.
Мн ме кефят как така се влюбват и разлюбват за няколко месеца.

# 194
Какви месеци?  Две деца имат! (пиша и по телевизора Кера с жизнерадостен глас, ме приканва да си купя Маги)

Общи условия

Активация на акаунт