Пътят на честта - Тема 8

• 36 632
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Струва ми се, че Кирчо ще отвлече по някое време ЖакитУ.
Маруся ще моли Калата да отиде да я търси, и тогава наш супер Кала ще утрепе Кирчо.
Бонка ще отрови Начко, за жалост и никой няма да я спре.
Кво става с Марти , само на бавачка я кара, а уж пред социалната не беше така... Тази Лорчето толкова изкуствено същество, то даже и устните си не мърда като говори, никаква мимика. Като неудошевен предмет. Айде Анелията да се връща, че да стане малко по интересно.
Може Ани да се сдуши с Кирчо и да мислят и те какъв татул да му сипят на Калата, че да си отмъстят.. не Пътя на честта, а Предателствата на честта..

# 166
Дами, като гледате продукта на актьори, сценаристи и режисьори, мисля че може да оправдаем юристите Simple Smile

# 167
Никога, точно от съдебната власт идва заразното зло.

# 168
Е, как да оправдаеш некадърността.
Не мога. Те са външни консултанти, не трябва, не може, не е редно и създава чувството, че всички са такива. Не са. Но тези са за линч.

# 169
Да ви кажа ли аз пък за каква сцена си мечтая? Анелия и Кера да се хванат за косите и яко бой за честта на Калата. Анито ще я псува на английски с пяна на уста, а Кера ще я замеря с пълнени чушки и варен боб. Да видят тез от Под Прикритие що е то екшън. 😝

# 170
Детето на Венци Венц се казва точно Агуая.
Киро и Жаки и любовните им предложения и сцени са комични. Топа на топовете. Mr. Green

# 171
Ми значи и той не е в ред... Агуая... Боже мили!

# 172
  • Пловдив
На мен ми хареса сцената с целувките между Кера и Калоян ,бяха много сладки .
Ядосах се ,когато нищо не се разбра от тези писма .
Мислих ,че този Симеон поне е написал нещо от рода на -ако четете това писмо мен вече ме няма .
Поне да стане ясно и на тях ,а Симион  знаеше ,че Киро ще го ликвидира.

# 173
Да оплакнете око с наша Кери 😍😆
https://www.facebook.com/270147103003249/posts/3493477627336831?d=n&sfns=mo

Беше ми симпатична Силвия преди тази роля, а сега така да ме дразни..

# 174
Калата щом знае, че искат да го свитнат и си смазваше пищака, защо, когато му се звънеше на вратата и още не знаеше кой е, си остави пистолета? Ами, ако беше убиеца?

Симеон не мога да разбера как точно прехвърля дяловете си на двете дами и защо в писмото си не казва кой е щял да го убие. Аз, ако знам, че някой ще ме затрие, ще съобщя за това все на някого. Просто да се знае.

# 175
  • Пловдив
Е ,това и аз се чудя и го споменах в поста ми !

# 176
Голям сексапил у Кера с тая стисната уста. Тънка. Уф. Инак има топли очи. Ма и те моите са таквиз, като на кравичка. Кафеви очи, ко да прайш. Joy

# 177
  • Бургас
и аз това се чудя от  първата серия, с малко червилце не можаха ли да ги поразкрасят малко тез тънки устнички на Силвето

# 178
Калоян мисля, че първо погледна през стъклото/шпионката кой звъни и тогава остави пистолета.

Но и да не е така, това не е толкова фрапиращо, колкото дебилното поведение на Жаки и Маруска.

# 179
Първият коментар,който видях под снимката на Силвия-“Кошмар!” 🤣🤣🤣  За роклята ли иде реч,за моделката ли,мога само да гадая. 🙈🤣

Общи условия

Активация на акаунт