Пътят на честта - Тема 8

• 36 585
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Joy
Голям кеф. Темата ми е любима.

# 151
  • Велико Търново
Скрит текст:
Гласът на Люба в рекламата на napravigo.bg...
Явно актьорите в този сериал имат договор с продуцентите си да “покрият” и няколко реклами, които се продуцират също от тях. В което няма нищо лошо, всъщност.
napravigo.bg не е ли свързан с инициативата на ДНК "Направи го за България"? И откога Магърдич продуцира реклами на нещо, което е на "Междинна станция" (а.к.а. Иван и Андрей)? Не че е невъзможно, де, но... някак си не ми се връзва и затова питам.
“Междинна станция” се занимава с производство на телевизионни продукти, а “Глобал филмс” - с продуциране...
Т.е. "Глобал Филмс" или пък "Глобал Вижън" само продуцират, не произвеждат? В такъв случай какво са "Пътят на честта" и "Маскираният певец", да речем? Не са ли телевизионни продукти?
Освен това, според Вас "Междинна станция" пък не е продуцентска компания ли?
Интересно, как пък и срещу името Магърдич Халваджиян, и срещу имената Иван Христов и Андрей Арнаудов е написано АФТП (което означава Асоциация на Филмовите и Телевизионни Продуценти)?
Всъщност, въобще не изключвам вероятността "Междинна станция" да са си платили на "Глобал Груп" да им произведат(!) рекламата. Но тогава вече "Глобал груп" са просто изпълнител, не продуцент.

Иначе и аз гласувах, че Жаки ще сложи край на "мъките човешки" Кирови. Но все си мисля, че косите ѝ няма да са включени, ще е по доста по-тривиален начин - с пищовче, може би, а защо и да не го цапардоса със статуетката Laughing (Btw, все още не съм гледала снощната серия и не съм сигурна дали някои от действията на Жаклин в нея няма да са в противовес на това мое предположение)

# 152
И някак си пък хич не ми се връзва ЖакитУ грам да не се усъмни, че това е Киро, въпреки качулката. По стойка, по походка, не, категорично не е Киро. Ама тя, любовта, нали е сляпа 😁

# 153
  • Варна
Да, бе, и аз помислих, че е разкрил в писмата далаверите на Киро. Пък то какво, дялове мялове. Тъпотия до шия. За мен Симеон показваше, че знае, че Киро ще го "свитне", сякаш се беше примирил, беше приел съдбата си, особено след отказа на Жаки да приеме любовта му и изгубването на смисъл, цел и желание за живот. Сбогува се с всички, остави писма, наследство. И в един момент нищо. Едно голямо и празно нищо. Монката претърпя развитие в сериала, някак поумня, осъзна се. Не трябваше да го показват в края на живота му, че е един наивен глупак, какъвто не беше. Голяма грешка според мен. За мен Монката прие смъртта съвсем целенасочено и с ясното съзнание, че отива на кировия купон за да умре. Изкъпа се, обръсна се, сложи най стилните си костюм, обувки и парфюм. И не мога да повярвам, че в писмата не остави послание, възмездие и не опита да помогне на хората, които обича. Най вече на Жаки. Просто не го вярвам това, което ни показаха. В моето съзнание нещата стоят така, както ги описах.
Абсолютно куцо, тъпо и нереалистично. Значи знае го какъв е Киро, знае, че е престъпник, знае, че любимата му Жаклин е хлътнала и няма да направи нищичко? Еми... не се връзва. Дялове приписвал, може ли такива простотии. Верно ни изненадаха сценаристите Joy Joy Joy

# 154
Само ме е яд, че на Ивайло Христов му дават такива ключови и главни роли, според мен той се е школосал за театъра и не е за филмовата индустрия ... изкуствен ми е, както в тази роля, така и в Под Прикритие ...
Първо, Ивайло Христов не участва във филма. Wink Останалото ще се въздържа да го коментирам, защото е много смешно... Laughing
Да, също и Валентин Ганев, Христо Шопов и т.н. Така де, кво да се излагат 😂

# 155
Отделно, че няма как да ги "припише" тия дялове. Трябва да им ги продаде/дари, ама тайно не става, трябва и купувача/дарения да участва. Освен да им ги е завещал. Но това не е "приписване", то си е завещаване. Идиотска му работа. Ако наистина имат юристи консултанти да им скъсат дипломите, че инак лоша работа.

# 156
  • Бургас
да, пълна тъпотия бяха тези писма, то ако с хвърчащи листчета се прехвърляха фирми и имоти....
поне като завещание да ги беше написал, та да се сетят, че е поумрял
уж много искаше да предупреди Жаки за Кирчо, пък нищо не написа в тез писма

# 157
То за да има завещание трябва и смърт да има; Той като не го водят умрял за какво завещание мислим; Момичета, това са подаръци някакви; Какви сделки ви гонят?!Моля не се вживявайте и гледайте по-леко на нещата, както сценаристите;

# 158
Абе, завещанието е приживе, бе. Досега не съм чула умрял да е написал завещание, само, че умрелия приживе го е написал и оставил. И да, завещанието беше най разумния ход, плюс изобличаването.
Пп Писмата бяха неговото логично завещание. Той им дава всичко, поради що, поради това щото ще мре. Инак, няма логика. Ако е искал, докато е жив щеше да им даде, което иска.

# 159
Сериалчето си е топ Joy Joy Joy Joy
От тая любов между Бор и Ела, дали ще се народят малки шишарки.  Joy Joy Joy
А от другата, платочничната, сигурно някоя ледена висулка.

# 160
На мен много ми харесаха любовните сцени на Кера и Калоян, също много добре подбран музикален фон , когато Бонка приготвя татула... Негативи си има, например Киро като каза на Жаки нещо от рода - брат ти да не се меШи, вместо меси... някак неуместно прозвуча и си мисля, че е грешка на актьора .

# 161
Имат юридически консултанти - в надписите ги пише. Не ходете при тях.

# 162
Негативи си има, например Киро като каза на Жаки нещо от рода - брат ти да не се меШи, вместо меси... някак неуместно прозвуча и си мисля, че е грешка на актьора .
А, той си фъфли с тая обратна захапка, така ти се е причуло просто.
Една статия четох, че Венци Венц си кръстил дъщерята Агуая, та умрях от смях. Този, който я е писал е пълен идиот, ма то идиоти да искаш по сайтовете, там е стълпотворение на неграмотници. Детенцето се казва Аглая, ама таткото не може да казва Л... Laughing

# 163
Сериалчето си е топ Joy Joy Joy Joy
От тая любов между Бор и Ела, дали ще се народят малки шишарки.  Joy Joy Joy
А от другата, платочничната, сигурно някоя ледена висулка.

Благодаря за този коментар! Още се смея с глас...Joy

Много малоумно измислено с тези писма, как така нищо няма да каже  в тях Симо... без думи съм. Ясно знаеше, че Киро ще го убие....

# 164
Ооох, УжасТ. Имали консултанти, юристи. Те да не са първа година пишман студенти. Не може да е истина.

Пп Момичета и момчета, не искам сериала да свършва... заради вас. Страхотни сте. Ще ми липсва духа на темата и чудните коментарчета, когато тая идиотщина се затрие. Но ви благодаря от сърце за духовитостта и веселостта, за забавните и остроумни коментари. Hug

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 14:25 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт