Пътят на честта - Тема 8

• 36 582
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Топ това сериалче? Майтапиш ли се?

# 136
  • Варна
Че не можеш и да предполагаш какво ще се случи е факт неоспорим Joy Въображението на драгия зрител немее пред това на сценаристите.

# 137
Като цяло мисля, че филма е на високо ниво, може би след Под Прикритие, не съм виждала по - запленяващ филм, в който не може да предполагаш какво ще се случи. Само ме е яд, че на Ивайло Христов му дават такива ключови и главни роли, според мен той се е школосал за театъра и не е за филмовата индустрия ... изкуствен ми е, както в тази роля, така и в Под Прикритие ... Иначе филмчето е топ!
Първо, Ивайло Христов не участва във филма. Wink Останалото ще се въздържа да го коментирам, защото е много смешно... Laughing
Запленяващ е нещото, което никога не бих казала за това филмче, освен ако не съм на 70 и не гледам по цял ден турски сапунки.

# 138
Под прикритие и Пътят на честта в едно изречение!Светотатство! Joy

# 139
Сцените между Калата и Кера бяха едниственото им добро изпълнение от началото на сезона и сигурно ще е до края;
Кирето пак висеше отгоре на таблата като орисница/бухал над лежащата Жаки -там отношението е всичко друго , но не и любовно; Мен лично тръпки ме побиват някой ако висне така;
Иначе по-динамична беше серията;

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 12:13 от Наоми

# 140
Уверявам ви, че Шмекера тотално се е разчупил в Пътят на честта. Сега ще си припомним дружно какво дръвце беше в Под прикритие. И ме изкефи вчера като каза на Пикла: не можеш да го познаеш, щото е с дрехи 😂😂😂

# 141
И на мен ми допаднаха романтичните сцени на К&К,като изключим факта,че не си отиват хич като двойка. Тя наистина изглежда като негова леля. 🙄

# 142
Тука някои правят всичко възможно да ни развеселяват още повече. Топ сериал. На едно ниво с  "Под прикритие", запленяващ. Joy
Благодаря за готиния виц. Joy

# 143
Сцените между Калата и Кера бяха единственото им добре изпълнение от началото на сезона и сигурно ще е до края;
Да бе! Чак да се учуди човек. Дали е защото така... естествено някак им се получи или ... Thinking режисьорът им е много добър Laughing А интимните сцени, казват, били най-трудни за снимане. За да си го представя по-образно, си представям как ми се налага служебно да го направя това с отредения за сцената колега и ме втриса!

# 144
Удряш две ракии, спира да ти пука и се мяташ. Joy

# 145
Не мога да пия толкова, че да се прежаля с някои хора... Laughing

# 146
На човек в позицията на Симеон, като ще оставя писма, главната идея не е ли да предупреди за опасността?! За дяловете все ще стане ясно рано или късно. А пък любовните сцени са мега дървени и по индийски продължителни.

# 147
Да, бе, и аз помислих, че е разкрил в писмата далаверите на Киро. Пък то какво, дялове мялове. Тъпотия до шия. За мен Симеон показваше, че знае, че Киро ще го "свитне", сякаш се беше примирил, беше приел съдбата си, особено след отказа на Жаки да приеме любовта му и изгубването на смисъл, цел и желание за живот. Сбогува се с всички, остави писма, наследство. И в един момент нищо. Едно голямо и празно нищо. Монката претърпя развитие в сериала, някак поумня, осъзна се. Не трябваше да го показват в края на живота му, че е един наивен глупак, какъвто не беше. Голяма грешка според мен. За мен Монката прие смъртта съвсем целенасочено и с ясното съзнание, че отива на кировия купон за да умре. Изкъпа се, обръсна се, сложи най стилните си костюм, обувки и парфюм. И не мога да повярвам, че в писмата не остави послание, възмездие и не опита да помогне на хората, които обича. Най вече на Жаки. Просто не го вярвам това, което ни показаха. В моето съзнание нещата стоят така, както ги описах.

# 148
Голяма тъпотия, че Симеон не ги предупреди с писмата. От тук можеха да започнат плавно с развръзката...

Мечтая си Митю да хапне медец и после Бонка като го  види да се гътне, но си знам, че имам богата фантазия.

П.п. Страхотна анкета! Браво!
Умирам от смях и с нея и с коментарите в темата 😂

# 149
Няма слабо в тая тема обаче. И харесващите и нехаресващите само бисери ръсят. 😆

Общи условия

Активация на акаунт